Skip to content
General K-pop

Name the group from its members - Girl Groups

ClassicEasy12 questionsAbout 3 min8 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

8 perfect scores · fastest 0:32
1someone12/120:32
2someone12/120:33
3light_a_matzATZ OT812/120:35
4hayoo12/120:36
5someone12/120:38
Play to put your name on this board.
Did you know

Fan meetings are smaller events featuring games, Q&A, and direct fan interaction -- prized for the personal connection with the artist.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this easy 12-question quiz by light_a_matz. 8 players have tried it so far.

Pass rate 100% · 2 likes

In this quiz

1

Karina / Winter / Giselle / Ningning - Which group is this?

2

Haewon / Sullyoon / Jiwoo / Lily / Kyujin / Bae - Which group is this?

3

Lisa / Jennie / Rosé / Jisoo - Which group is this?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Easy · 12 questions. 12 multiple-choice questions.

  1. 1. Karina / Winter / Giselle / Ningning - Which group is this?

    • IVE
    • Blackpink
    • aespa
    • Le Sserafim
  2. 2. Haewon / Sullyoon / Jiwoo / Lily / Kyujin / Bae - Which group is this?

    • 2NE1
    • ITZY
    • IVE
    • NMIXX
  3. 3. Lisa / Jennie / Rosé / Jisoo - Which group is this?

    • Blackpink
    • i-dle
    • aespa
    • Kiss of Life
  4. 4. Irene / Yeri / Seulgi / Wendy / Joy - Which group is this?

    • Girls' Generation
    • Red Velvet
    • NewJeans
    • miss A
  5. 5. Wonhee / Moka / Minju / Iroha / Yunah - Which group is this?

    • illit
    • IVE
    • ITZY
    • I.O.I
  6. 6. Yeji / Yuna / Ryujin / Chaeryeong / Lia - Which group is this?

    • Sistar
    • Girls' Generation
    • i-dle
    • ITZY
  7. 7. Chaewon / Kazuha / Yunjin / Sakura / Eunchae - Which group is this?

    • IZ*ONE
    • Le Sserafim
    • Oh My Girl
    • LOONA
  8. 8. CL / Bom / Dara / Minzy - Which group is this?

    • 2NE1
    • Kiss of Life
    • Blackpink
    • aespa
  9. 9. Wonyoung / Leeseo / Rei / Liz / Gaeul / Yujin - Which group is this?

    • H1-KEY
    • IVE
    • UNIS
    • Dreamcatcher
  10. 10. Yoona / Tiffany / Taeyeon / Seohyun / Sooyoung / Hyoyeon / Yuri / Sunny - Which group is this?

    • Girl's Day
    • tripleS
    • Girls' Generation
    • miss A
  11. 11. Yuqi / Miyeon / Shuhua / Minnie / Soyeon - Which group is this?

    • Babymonster
    • Dreamcatcher
    • MEOVV
    • i-dle
  12. 12. Sana / Momo / Jihyo / Tzuyu / Nayeon / Jeongyeon / Chaeyoung / Mina / Dahyun - Which group is this?

    • Hearts2Hearts
    • LOONA
    • Twice
    • Mamamoo

More K-pop groups quizzes

All 23
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 793 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Karina / Winter / Giselle / Ningning - Which group is this?

    Answer: aespa

  2. 2. Haewon / Sullyoon / Jiwoo / Lily / Kyujin / Bae - Which group is this?

    Answer: NMIXX

  3. 3. Lisa / Jennie / Rosé / Jisoo - Which group is this?

    Answer: Blackpink

  4. 4. Irene / Yeri / Seulgi / Wendy / Joy - Which group is this?

    Answer: Red Velvet

  5. 5. Wonhee / Moka / Minju / Iroha / Yunah - Which group is this?

    Answer: illit

  6. 6. Yeji / Yuna / Ryujin / Chaeryeong / Lia - Which group is this?

    Answer: ITZY

  7. 7. Chaewon / Kazuha / Yunjin / Sakura / Eunchae - Which group is this?

    Answer: Le Sserafim

  8. 8. CL / Bom / Dara / Minzy - Which group is this?

    Answer: 2NE1

  9. 9. Wonyoung / Leeseo / Rei / Liz / Gaeul / Yujin - Which group is this?

    Answer: IVE

  10. 10. Yoona / Tiffany / Taeyeon / Seohyun / Sooyoung / Hyoyeon / Yuri / Sunny - Which group is this?

    Answer: Girls' Generation

  11. 11. Yuqi / Miyeon / Shuhua / Minnie / Soyeon - Which group is this?

    Answer: i-dle

  12. 12. Sana / Momo / Jihyo / Tzuyu / Nayeon / Jeongyeon / Chaeyoung / Mina / Dahyun - Which group is this?

    Answer: Twice