Skip to content
General K-pop

Name the group from its members - Boy Groups

ClassicEasy10 questionsAbout 3 min5 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

5 perfect scores · fastest 0:30
1someone10/100:30
2light_a_matzATZ OT810/100:37
3someone10/100:37
Play to put your name on this board.
Did you know

Major K-pop comebacks typically take 6-18 months of preparation including song production, choreography, and promotional content.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this easy 10-question quiz by light_a_matz. 5 players have tried it so far.

Pass rate 100% · 2 likes

In this quiz

1

Which group is this: Hongjoong / Seonghwa / Yunho / Yeosang / San / Mingi / Wooyoung / Jongho.

2

Which group is this: Keonho / Juhoon / Seonghyeon / James / Martin.

3

Which group is this: Taemin / Jonghyun / Key / Onew / Minho.

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Easy · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. Which group is this: Hongjoong / Seonghwa / Yunho / Yeosang / San / Mingi / Wooyoung / Jongho.

    • EXO
    • ATEEZ
    • Seventeen
    • Stray Kids
  2. 2. Which group is this: Keonho / Juhoon / Seonghyeon / James / Martin.

    • TWS
    • Close Your Eyes
    • Cortis
    • Boynextdoor
  3. 3. Which group is this: Taemin / Jonghyun / Key / Onew / Minho.

    • SHINee
    • 2PM
    • Super Junior
    • Beast
  4. 4. Which group is this: Changbin / Bang Chan / Han / Felix / Hyunjin / I.N / Lee Know / Seungmin.

    • Treasure
    • The Boyz
    • P1Harmony
    • Stray Kids
  5. 5. Which group is this: Haru / Hyun / Wumuti / Rui.

    • Xodiac
    • Xdinary Heroes
    • XLOV
    • xikers
  6. 6. Which group is this: Jungkook / Jimin / Jin / j-hope / V / Suga / RM.

    • BTS
    • B.A.P
    • BIGBANG
    • Block B
  7. 7. Which group is this: Sunghoon / Jungwon / Sunoo / Jay / Jake / Ni-Ki / Heeseung.

    • TXT
    • Cravity
    • Enhypen
    • Highlight
  8. 8. Which group is this: Taeyang / G-Dragon / T.O.P / Daesung.

    • Bigbang
    • Treasure
    • Block B
    • LNGSHOT
  9. 9. Which group is this: Yeonjun / Soobin / Beomgyu / Taehyun / Huening Kai.

    • Day6
    • ZeroBaseOne
    • Verivery
    • TXT
  10. 10. Which group is this: Baekhyun / Sehun / Suho / Kai / Chanyeol / D.O / Chen / Xiumin.

    • Super Junior
    • EXO
    • Wanna One
    • Seventeen

More K-pop groups quizzes

All 23
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which group is this: Hongjoong / Seonghwa / Yunho / Yeosang / San / Mingi / Wooyoung / Jongho.

    Answer: ATEEZ

  2. 2. Which group is this: Keonho / Juhoon / Seonghyeon / James / Martin.

    Answer: Cortis

  3. 3. Which group is this: Taemin / Jonghyun / Key / Onew / Minho.

    Answer: SHINee

  4. 4. Which group is this: Changbin / Bang Chan / Han / Felix / Hyunjin / I.N / Lee Know / Seungmin.

    Answer: Stray Kids

  5. 5. Which group is this: Haru / Hyun / Wumuti / Rui.

    Answer: XLOV

  6. 6. Which group is this: Jungkook / Jimin / Jin / j-hope / V / Suga / RM.

    Answer: BTS

  7. 7. Which group is this: Sunghoon / Jungwon / Sunoo / Jay / Jake / Ni-Ki / Heeseung.

    Answer: Enhypen

  8. 8. Which group is this: Taeyang / G-Dragon / T.O.P / Daesung.

    Answer: Bigbang

  9. 9. Which group is this: Yeonjun / Soobin / Beomgyu / Taehyun / Huening Kai.

    Answer: TXT

  10. 10. Which group is this: Baekhyun / Sehun / Suho / Kai / Chanyeol / D.O / Chen / Xiumin.

    Answer: EXO