Skip to content
Logo Quiz - How many groups can you recognize? - General K-pop quiz

Logo Quiz - How many groups can you recognize?

ImageMedium20 questionsAbout 5 min23 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

4 perfect scores · fastest 0:56
1light_a_matzATZ OT820/200:56
2someone20/201:16
3someone20/201:52
4someone19/200:53
5someone19/200:59
Play to put your name on this board.
Did you know

Hyunjin was street casted by JYP Entertainment

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 20-question quiz by light_a_matz. 23 players have tried it so far.

Pass rate 83% · 2 likes

In this quiz

1

Which group's logo is this?

2

Which group's logo is this?

3

Which group's logo is this?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which group's logo is this?

    • BTS
    • Seventeen
    • EXO
    • Block B
  2. 2. Which group's logo is this?

    • Monsta X
    • i-dle
    • Le Sserafim
    • Dreamcatcher
  3. 3. Which group's logo is this?

    • After School
    • A.C.E
    • ASTRO
    • ATEEZ
  4. 4. Which group's logo is this?

    • i-dle
    • Winner
    • illit
    • iKON
  5. 5. Which group's logo is this?

    • TWS
    • Cross Gene
    • TVXQ
    • TXT
  6. 6. Which group's logo is this?

    • Blackpink
    • Babymonster
    • Bigbang
    • BTOB
  7. 7. Which group's logo is this?

    • Enhypen
    • XLOV
    • Cortis
    • Boynextdoor
  8. 8. Which group's logo is this?

    • Red Velvet
    • aespa
    • Girls' Generation
    • Hearts2Hearts
  9. 9. Which group's logo is this?

    • BTS
    • BoyNextDoor
    • Bigbang
    • B.A.P
  10. 10. Which group's logo is this?

    • The Rose
    • Twice
    • Mamamoo
    • Red Velvet
  11. 11. Which group's logo is this?

    • Monsta X
    • EXO
    • xikers
    • XLOV
  12. 12. Which group's logo is this?

    • TWS
    • Treasure
    • Twice
    • TVXQ
  13. 13. Which group's logo is this?

    • TVXQ
    • TXT
    • Monsta X
    • NMIXX
  14. 14. Which group's logo is this?

    • KiiiKiii
    • Hearts2Hearts
    • T-ARA
    • Girls' Generation
  15. 15. Which group's logo is this?

    • Block B
    • Beast
    • Bigbang
    • DKB
  16. 16. Which group's logo is this?

    • IVE
    • illit
    • izna
    • ITZY
  17. 17. Which group's logo is this?

    • Girl's Day
    • Stray Kids
    • XLOV
    • Hearts2Hearts
  18. 18. Which group's logo is this?

    • tripleS
    • Super Junior
    • Seventeen
    • SHINee
  19. 19. Which group's logo is this?

    • ONEUS
    • Rolling Quartz
    • Pentagon
    • Super Junior
  20. 20. Which group's logo is this?

    • Girl's Day
    • T-ARA
    • Girls' Generation
    • KARA

More K-pop groups quizzes

All 23
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 811 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which group's logo is this?

    Answer: Seventeen

  2. 2. Which group's logo is this?

    Answer: Le Sserafim

  3. 3. Which group's logo is this?

    Answer: ATEEZ

  4. 4. Which group's logo is this?

    Answer: i-dle

  5. 5. Which group's logo is this?

    Answer: TXT

  6. 6. Which group's logo is this?

    Answer: Babymonster

  7. 7. Which group's logo is this?

    Answer: Cortis

  8. 8. Which group's logo is this?

    Answer: aespa

  9. 9. Which group's logo is this?

    Answer: BTS

  10. 10. Which group's logo is this?

    Answer: Red Velvet

  11. 11. Which group's logo is this?

    Answer: EXO

  12. 12. Which group's logo is this?

    Answer: Twice

  13. 13. Which group's logo is this?

    Answer: Monsta X

  14. 14. Which group's logo is this?

    Answer: Hearts2Hearts

  15. 15. Which group's logo is this?

    Answer: Bigbang

  16. 16. Which group's logo is this?

    Answer: illit

  17. 17. Which group's logo is this?

    Answer: XLOV

  18. 18. Which group's logo is this?

    Answer: tripleS

  19. 19. Which group's logo is this?

    Answer: Super Junior

  20. 20. Which group's logo is this?

    Answer: Girls' Generation