Skip to content
GUESS THE UNDERRATED GROUPS - General K-pop quiz

GUESS THE UNDERRATED GROUPS

ImageMedium20 questionsAbout 5 min10 plays
by stay · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 1:20
1stayChangbin20/201:20
2someone18/201:11
3slrosiee18/201:45
4someone16/202:16
5someone16/203:08
Play to put your name on this board.
Did you know

Davichi contributed multiple OSTs for Descendants of the Sun, including the fan-favorite ballad. The drama's soundtrack was a massive commercial success.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 20-question quiz by stay. 10 players have tried it so far.

guess the underrated groups could been a semi popular group or it could be a group you prob don’t know!

Pass rate 60%

In this quiz

1

WHO ARE THEY

2

WHO ARE THEY

3

WHO ARE THEY

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. WHO ARE THEY

    • JYT
    • AKMU
    • LUCY
    • 2PM
  2. 2. WHO ARE THEY

    • TOMORROW BY TOGETHER
    • WAYF BOYS
    • 8TURN
    • P1harmony
  3. 3. WHO ARE THEY

    • MAVE
    • PLAVE
    • ATEEZ
    • idid
  4. 4. WHO ARE THEY

    • XDINARY HEROES
    • day6
    • LUCY
    • QWER
  5. 5. WHO ARE THEY

    • kpop (yes that was a group)
    • kickflip<3
    • got7
    • fantasy boys
  6. 6. WHO ARE THEY

    • ambio
    • idntt
    • e’last
    • onewe
  7. 7. WHO ARE THEY

    • alpha drive one
    • Close your eyes
    • ampers&one
    • V8
  8. 8. WHO ARE THEY

    • the wish
    • the wave
    • the woman
    • the weeeeeeeee
  9. 9. WHO ARE THEY

    • enhypen
    • cortis
    • aoen
    • &team
  10. 10. WHO ARE THEY

    • close your eyes
    • alphadriveone
    • ampers&one
    • V8
  11. 11. WHO ARE THEY

    • 1verse
    • 8turn
    • idntt
    • ac3nt
  12. 12. WHO ARE THEY

    • Shineeeee
    • 1verse
    • monsta x
    • JYPAPAPAIIII
  13. 13. WHO ARE THEY

    • lngshot🤤
    • EVAN
    • leehi
    • xikers
  14. 14. WHO ARE THEY

    • ourbirthday
    • tuide
    • young posse
    • h//pe princess
  15. 15. WHO ARE THEY

    • just b
    • winner
    • super junior
    • Aoen
  16. 16. WHO ARE THEY

    • izone
    • izna
    • e’last
    • meovv
  17. 17. WHO ARE THEY

    • lisa
    • billlie
    • kep1er
    • rescene
  18. 18. WHO ARE THEY

    • snsd
    • TXT
    • tuide
    • kep1er
  19. 19. WHO ARE THEY

    • PENTAGON
    • VAV
    • ONE OR EIGHT
    • ONEWE
  20. 20. WHO ARE THEY

    • idntt
    • nct
    • nct dream
    • tws

More K-pop groups quizzes

All 23
stay
Lv 5 Casual Fan · 5 quizzes · 59 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. WHO ARE THEY

    Answer: AKMU

  2. 2. WHO ARE THEY

    Answer: P1harmony

  3. 3. WHO ARE THEY

    Answer: PLAVE

  4. 4. WHO ARE THEY

    Answer: XDINARY HEROES

  5. 5. WHO ARE THEY

    Answer: kickflip<3

  6. 6. WHO ARE THEY

    Answer: ambio

  7. 7. WHO ARE THEY

    Answer: Close your eyes

  8. 8. WHO ARE THEY

    Answer: the wish

  9. 9. WHO ARE THEY

    Answer: aoen

  10. 10. WHO ARE THEY

    Answer: alphadriveone

  11. 11. WHO ARE THEY

    Answer: 8turn

  12. 12. WHO ARE THEY

    Answer: 1verse

  13. 13. WHO ARE THEY

    Answer: xikers

  14. 14. WHO ARE THEY

    Answer: young posse

  15. 15. WHO ARE THEY

    Answer: just b

  16. 16. WHO ARE THEY

    Answer: e’last

  17. 17. WHO ARE THEY

    Answer: billlie

  18. 18. WHO ARE THEY

    Answer: kep1er

  19. 19. WHO ARE THEY

    Answer: ONEWE

  20. 20. WHO ARE THEY

    Answer: idntt