Skip to content
Gen 5 K-Pop : Can you name the group? - General K-pop quiz

Gen 5 K-Pop : Can you name the group?

ImageMedium20 questionsAbout 5 min15 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 1:46
1light_a_matzATZ OT820/201:46
2coerofcortis19/201:48
3someone19/202:43
4someone18/203:30
5someone17/201:20
Play to put your name on this board.
Did you know

Jisoo became a Dior Global Ambassador in 2021, known as one of the most prominent K-pop x luxury fashion partnerships. She has appeared in numerous Dior campaigns.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 20-question quiz by light_a_matz. 15 players have tried it so far.

Pass rate 67% · 2 likes

In this quiz

1

Which group is this?

2

Who is this?

3

Which group is this?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which group is this?

    • BoyNextDoor
    • CORTIS
    • xikers
    • TWS
  2. 2. Who is this?

    • KiiiKiii
    • MEOVV
    • Hearts2Hearts
    • BABYMONSTER
  3. 3. Which group is this?

    • BoyNextDoor
    • AHOF
    • ZeroBaseOne
    • xikers
  4. 4. Which group is this?

    • NewJeans
    • KiiiKiii
    • RESCENE
    • illit
  5. 5. Who is this?

    • AND2BLE
    • &team
    • Zerobaseone
    • XLOV
  6. 6. Who is this?

    • KiiiKiii
    • RESCENE
    • ARTMS
    • H1-Key
  7. 7. Which group is this?

    • xikers
    • AHOF
    • Alpha Drive One
    • TWS
  8. 8. Which group is this?

    • QWER
    • H1-Key
    • Katseye
    • Hearts2Hearts
  9. 9. Which group is this?

    • LUN8
    • XODIAC
    • XLOV
    • xikers
  10. 10. Which group is this?

    • Fifty Fifty
    • UNCHILD
    • ARTMS
    • MEOVV
  11. 11. Who is this?

    • AND2BLE
    • KickFlip
    • 8TURN
    • NEXZ
  12. 12. Who is this?

    • NMIXX
    • MEOVV
    • RESCENE
    • UAU
  13. 13. Which group is this?

    • TWS
    • RIIZE
    • AND2BLE
    • LUN8
  14. 14. Which group is this?

    • RESCENE
    • ARTMS
    • PRIMROSE
    • ODD YOUTH
  15. 15. Who is this?

    • One Pact
    • PLAVE
    • LNGSHOT
    • POW
  16. 16. Which group is this?

    • XG
    • QWER
    • tripleS
    • Fifty Fifty
  17. 17. Who is this?

    • Keyvitup
    • TWS
    • AHOF
    • xikers
  18. 18. Which group is this?

    • Keyveatz
    • UNIS
    • izna
    • Kiss of Life
  19. 19. Who is this?

    • LNGSHOT
    • IDID
    • EVNNE
    • DXMON
  20. 20. Which group is this?

    • UAU
    • UNIS
    • UDTT
    • USPEER

More K-pop groups quizzes

All 23
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 793 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which group is this?

    Answer: CORTIS

  2. 2. Who is this?

    Answer: BABYMONSTER

  3. 3. Which group is this?

    Answer: BoyNextDoor

  4. 4. Which group is this?

    Answer: illit

  5. 5. Who is this?

    Answer: Zerobaseone

  6. 6. Who is this?

    Answer: KiiiKiii

  7. 7. Which group is this?

    Answer: Alpha Drive One

  8. 8. Which group is this?

    Answer: Hearts2Hearts

  9. 9. Which group is this?

    Answer: XLOV

  10. 10. Which group is this?

    Answer: UNCHILD

  11. 11. Who is this?

    Answer: KickFlip

  12. 12. Who is this?

    Answer: MEOVV

  13. 13. Which group is this?

    Answer: RIIZE

  14. 14. Which group is this?

    Answer: RESCENE

  15. 15. Who is this?

    Answer: One Pact

  16. 16. Which group is this?

    Answer: tripleS

  17. 17. Who is this?

    Answer: xikers

  18. 18. Which group is this?

    Answer: izna

  19. 19. Who is this?

    Answer: LNGSHOT

  20. 20. Which group is this?

    Answer: UNIS