Skip to content
Loona true or false - LOONA quiz

Loona true or false

True/falseMedium16 questionsAbout 4 min5 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1mingiFelix13/160:31
2someone12/161:56
3someone9/162:08
4someone8/161:05
5someone6/162:30
Play to put your name on this board.
Did you know

Vivi debuted solo in between Loona 1/3's debut album and repackage album

Learn before you play: LOONA trivia

About this quiz

This medium 16-question true or false LOONA quiz by stanloona is about LOONA songs such as new, Butterfly, Star and more and albums such as Kim Lip, JinSoul and more. 5 players have tried it so far.

Pass rate 40% · 1 like · 1 comment

In this quiz

1

Hyunjin is the only member to have multiple versions of her solo music video

2

Loona 1/3 was the only subunit with a bside music video

3

Vivi was the first member to have an album cover without a white border at the top

13 more questions.

Show the 16 questions in this quiz

A preview of every question in this LOONA quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). LOONA · Medium · 16 questions. 16 true-or-false questions.

  1. 1. Hyunjin is the only member to have multiple versions of her solo music video

    • True
    • False

    Fun fact: True. There's a full length 10 minute version of Around You, a shortened 4 minute one, and one with footage from Woomana, the web series early Loona members acted in

  2. 2. Loona 1/3 was the only subunit with a bside music video

    • True
    • False

    Fun fact: False. Odd Eye Circle had a lyric/music video for Loonatic

  3. 3. Vivi was the first member to have an album cover without a white border at the top

    • True
    • False
  4. 4. Kim Lip debuted with her hair dyed her representative color, red

    • True
    • False

    Fun fact: False. Though she did dye her hair red for her solo song under ARTMS, Can You Entertain?

  5. 5. Kim Lip and Jinsoul appear in Choerry's solo music video for Love Cherry Motion

    • True
    • False

    Fun fact: False. The two members who do appear are Haseul and Yeojin

  6. 6. Odd Eye Circle was the only subunit to not get a repackage album

    • True
    • False

    Fun fact: Odd Eye Circle have both Mix and Match and Max and Match. The subunit to not get a repackage was yyxy.

  7. 7. Yves' solo title track, new, was the first of its genre in kpop

    • True
    • False

    Fun fact: new was the first soultronica song in kpop

  8. 8. Olivia Hye was the only member to have another member feature on her title track

    • True
    • False

    Fun fact: False. Haseul features for a rap verse on Vivi's solo, Everyday I Love You

  9. 9. The intro instrumental song for the + + album is almost exactly the same as dal segno, the one for the last subunit yyxy's album

    • True
    • False

    Fun fact: True. The beat is taken out for + + and in dal segno, the members spell out their group name and the end contains a sample of a man talking from an LSD documentary. Don't ask that's a whole rabbit hole

  10. 10. The Butterfly mv was filmed in 5 different countries

    • True
    • False

    Fun fact: France, Hong Kong, China, the United States, Iceland and Korea. Don't ask about Hong Kong and China that's also a rabbit hole

  11. 11. The title track for the # album was originally going to be BURN

    • True
    • False

    Fun fact: Loona never ended up releasing it, but ARTMS did! Stream <BURN>!

  12. 12. Voice is the English version of Star

    • True
    • False

    Fun fact: It's the other way around

  13. 13. Be Honest was originally going to be on the # album instead of &

    • True
    • False
  14. 14. Loona's Japanese debut title track was StarSeed

    • True
    • False

    Fun fact: The title track was Hula Hoop. StarSeed was the bside

  15. 15. One of the title tracks Loona performed on Queendom was So What

    • True
    • False

    Fun fact: False. The title tracks they performed were Butterfly and PTT (Paint The Town)

  16. 16. LUMINOUS featured a bside of a Japanese version of Hi High

    • True
    • False

More LOONA quizzes

All 8
stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this LOONA quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Hyunjin is the only member to have multiple versions of her solo music video

    Answer: True

    Fun fact: True. There's a full length 10 minute version of Around You, a shortened 4 minute one, and one with footage from Woomana, the web series early Loona members acted in

  2. 2. Loona 1/3 was the only subunit with a bside music video

    Answer: False

    Fun fact: False. Odd Eye Circle had a lyric/music video for Loonatic

  3. 3. Vivi was the first member to have an album cover without a white border at the top

    Answer: True

  4. 4. Kim Lip debuted with her hair dyed her representative color, red

    Answer: False

    Fun fact: False. Though she did dye her hair red for her solo song under ARTMS, Can You Entertain?

  5. 5. Kim Lip and Jinsoul appear in Choerry's solo music video for Love Cherry Motion

    Answer: False

    Fun fact: False. The two members who do appear are Haseul and Yeojin

  6. 6. Odd Eye Circle was the only subunit to not get a repackage album

    Answer: False

    Fun fact: Odd Eye Circle have both Mix and Match and Max and Match. The subunit to not get a repackage was yyxy.

  7. 7. Yves' solo title track, new, was the first of its genre in kpop

    Answer: True

    Fun fact: new was the first soultronica song in kpop

  8. 8. Olivia Hye was the only member to have another member feature on her title track

    Answer: False

    Fun fact: False. Haseul features for a rap verse on Vivi's solo, Everyday I Love You

  9. 9. The intro instrumental song for the + + album is almost exactly the same as dal segno, the one for the last subunit yyxy's album

    Answer: True

    Fun fact: True. The beat is taken out for + + and in dal segno, the members spell out their group name and the end contains a sample of a man talking from an LSD documentary. Don't ask that's a whole rabbit hole

  10. 10. The Butterfly mv was filmed in 5 different countries

    Answer: True

    Fun fact: France, Hong Kong, China, the United States, Iceland and Korea. Don't ask about Hong Kong and China that's also a rabbit hole

  11. 11. The title track for the # album was originally going to be BURN

    Answer: True

    Fun fact: Loona never ended up releasing it, but ARTMS did! Stream <BURN>!

  12. 12. Voice is the English version of Star

    Answer: False

    Fun fact: It's the other way around

  13. 13. Be Honest was originally going to be on the # album instead of &

    Answer: True

  14. 14. Loona's Japanese debut title track was StarSeed

    Answer: False

    Fun fact: The title track was Hula Hoop. StarSeed was the bside

  15. 15. One of the title tracks Loona performed on Queendom was So What

    Answer: False

    Fun fact: False. The title tracks they performed were Butterfly and PTT (Paint The Town)

  16. 16. LUMINOUS featured a bside of a Japanese version of Hi High

    Answer: True