Skip to content
Flip That Teasers: Name The LOONA Members - LOONA quiz

Flip That Teasers: Name The LOONA Members

ImageEasy12 questionsAbout 3 min12 plays
by chuuchaos · Lv 6 Stan

No timer on this quiz.

Hall of fame

10 perfect scores · fastest 0:40
1someone12/120:40
2someone12/120:41
3stanloonaChuu12/120:44
4someone12/120:46
5someone12/120:46
Play to put your name on this board.
Did you know

False. The title tracks they performed were Butterfly and PTT (Paint The Town)

Learn before you play: LOONA trivia

About this quiz

This easy 12-question picture LOONA quiz by chuuchaos is about LOONA albums such as Kim Lip, Yves and JinSoul. 12 players have tried it so far.

Pass rate 100%

In this quiz

1

Which member is this?

2

Which member is this?

3

Which member is this?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this LOONA quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). LOONA · Easy · 12 questions. 12 image-based questions.

  1. 1. Which member is this?

    • HyunJin
    • HeeJin
    • Kim Lip
    • Choerry
  2. 2. Which member is this?

    • Choerry
    • ViVi
    • HyeJu
    • HyunJin
  3. 3. Which member is this?

    • HaSeul
    • Yves
    • HeeJin
    • HyeJu
  4. 4. Which member is this?

    • Chuu
    • YeoJin
    • HeeJin
    • JinSoul
  5. 5. Which member is this?

    • JinSoul
    • HeeJin
    • ViVi
    • Go Won
  6. 6. Which member is this?

    • Kim Lip
    • YeoJin
    • Chuu
    • HaSeul
  7. 7. Which member is this?

    • ViVi
    • Go Won
    • Yves
    • JinSoul
  8. 8. Which member is this?

    • HyunJin
    • HeeJin
    • Choerry
    • HyeJu
  9. 9. Which member is this?

    • Yves
    • Chuu
    • Kim Lip
    • YeoJin
  10. 10. Which member is this?

    • YeoJin
    • Chuu
    • ViVi
    • HaSeul
  11. 11. Which member is this?

    • HeeJin
    • Choerry
    • Yves
    • Go Won
  12. 12. Which member is this?

    • HyunJin
    • ViVi
    • HyeJu
    • Choerry

More LOONA quizzes

All 8
chuuchaos
Lv 6 Stan · 4 quizzes · 184 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this LOONA quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which member is this?

    Answer: HeeJin

  2. 2. Which member is this?

    Answer: HyunJin

  3. 3. Which member is this?

    Answer: HaSeul

  4. 4. Which member is this?

    Answer: YeoJin

  5. 5. Which member is this?

    Answer: ViVi

  6. 6. Which member is this?

    Answer: Kim Lip

  7. 7. Which member is this?

    Answer: JinSoul

  8. 8. Which member is this?

    Answer: Choerry

  9. 9. Which member is this?

    Answer: Yves

  10. 10. Which member is this?

    Answer: Chuu

  11. 11. Which member is this?

    Answer: Go Won

  12. 12. Which member is this?

    Answer: HyeJu