Skip to content
Guess the Loona member from the zoomed in concept picture - LOONA quiz

Guess the Loona member from the zoomed in concept picture

ImageMedium12 questionsAbout 3 min2 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1someone7/121:32
2chosenfim5/120:45
Play to put your name on this board.
Did you know

False. Haseul features for a rap verse on Vivi's solo, Everyday I Love You

Learn before you play: LOONA trivia

About this quiz

This medium 12-question picture LOONA quiz by stanloona is about LOONA albums such as Kim Lip, Olivia Hye, JinSoul and more. 2 players have tried it so far.

Pass rate 0%

In this quiz

1

Which Loona member is this?

2

Which Loona member is this?

3

Which Loona member is this?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this LOONA quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). LOONA · Medium · 12 questions. 12 image-based questions.

  1. 1. Which Loona member is this?

    • Heejin
    • Chuu
    • Go Won
    • Choerry
  2. 2. Which Loona member is this?

    • Kim Lip
    • Go Won
    • Olivia Hye
    • Vivi
  3. 3. Which Loona member is this?

    • Yeojin
    • Go Won
    • Choerry
    • Hyunjin
  4. 4. Which Loona member is this?

    • Haseul
    • Jinsoul
    • Hyunjin
    • Yves
  5. 5. Which Loona member is this?

    • Choerry
    • Vivi
    • Chuu
    • Go Won
  6. 6. Which Loona member is this?

    • Yves
    • Olivia Hye
    • Hyunjin
    • Yeojin
  7. 7. Which Loona member is this?

    • Hyunjin
    • Haseul
    • Choerry
    • Chuu
  8. 8. Which Loona member is this?

    • Heejin
    • Chuu
    • Go Won
    • Yeojin
  9. 9. Which Loona member is this?

    • Haseul
    • Kim Lip
    • Jinsoul
    • Yves
  10. 10. Which Loona member is this?

    • Heejin
    • Kim Lip
    • Jinsoul
    • Yves
  11. 11. Which Loona member is this?

    • Yves
    • Hyunjin
    • Vivi
    • Go Won
  12. 12. Which Loona member is this?

    • Heejin
    • Vivi
    • Choerry
    • Olivia Hye

More LOONA quizzes

All 8
stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this LOONA quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which Loona member is this?

    Answer: Heejin

  2. 2. Which Loona member is this?

    Answer: Olivia Hye

  3. 3. Which Loona member is this?

    Answer: Hyunjin

  4. 4. Which Loona member is this?

    Answer: Haseul

  5. 5. Which Loona member is this?

    Answer: Go Won

  6. 6. Which Loona member is this?

    Answer: Yeojin

  7. 7. Which Loona member is this?

    Answer: Choerry

  8. 8. Which Loona member is this?

    Answer: Chuu

  9. 9. Which Loona member is this?

    Answer: Kim Lip

  10. 10. Which Loona member is this?

    Answer: Jinsoul

  11. 11. Which Loona member is this?

    Answer: Yves

  12. 12. Which Loona member is this?

    Answer: Vivi