Skip to content
Loossemble true or false - Loossemble quiz

Loossemble true or false

True/falseEasy9 questionsAbout 2 min17 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1someone8/90:44
2someone8/90:45
3someone8/90:47
4someone8/91:07
5someone8/91:09
Play to put your name on this board.
Did you know

Vivi was in the Cotton Candy subunit

About this quiz

Test your Loossemble knowledge with this easy 9-question quiz by stanloona. Its questions cite 2024. 17 players have tried it so far.

Pass rate 76% · 2 likes

In this quiz

1

True or false: All members contributed to song lyrics on the Loossemble album

2

Day by day was written by fellow Loona member Chuu

3

Sensitive has an English version

6 more questions.

Show the 9 questions in this quiz

A preview of every question in this Loossemble quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Loossemble · Easy · 9 questions. 9 true-or-false questions.

  1. 1. True or false: All members contributed to song lyrics on the Loossemble album

    • True
    • False

    Fun fact: Hyeju wrote for Real world, Vivi and Yeojin for Colouring, Go Won for Newtopia, and Hyunjin for Day by day

  2. 2. Day by day was written by fellow Loona member Chuu

    • True
    • False
  3. 3. Sensitive has an English version

    • True
    • False
  4. 4. One of A Kind was originally going to be released on April 15, 2024, but was pushed back a day

    • True
    • False

    Fun fact: This was due to the original release date being on the anniversary of the Sewol ferry tragedy

  5. 5. Hyunjin's hair was blonde for One of A Kind

    • True
    • False

    Fun fact: Hyunjin's hair was her natural black as usual. Vivi was the member who was blonde for the album

  6. 6. ARTMS made an appearance on Loossemble Assemble

    • True
    • False

    Fun fact: I wish :(

  7. 7. Secret Diary was originally titled Name & Number

    • True
    • False
  8. 8. Hyeju had a fake tan during TTYL

    • True
    • False
  9. 9. Vivi was in the Confessions subunit

    • True
    • False

    Fun fact: Vivi was in the Cotton Candy subunit

More quizzes to play

stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Loossemble quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. True or false: All members contributed to song lyrics on the Loossemble album

    Answer: True

    Fun fact: Hyeju wrote for Real world, Vivi and Yeojin for Colouring, Go Won for Newtopia, and Hyunjin for Day by day

  2. 2. Day by day was written by fellow Loona member Chuu

    Answer: False

  3. 3. Sensitive has an English version

    Answer: True

  4. 4. One of A Kind was originally going to be released on April 15, 2024, but was pushed back a day

    Answer: True

    Fun fact: This was due to the original release date being on the anniversary of the Sewol ferry tragedy

  5. 5. Hyunjin's hair was blonde for One of A Kind

    Answer: False

    Fun fact: Hyunjin's hair was her natural black as usual. Vivi was the member who was blonde for the album

  6. 6. ARTMS made an appearance on Loossemble Assemble

    Answer: False

    Fun fact: I wish :(

  7. 7. Secret Diary was originally titled Name & Number

    Answer: True

  8. 8. Hyeju had a fake tan during TTYL

    Answer: True

  9. 9. Vivi was in the Confessions subunit

    Answer: False

    Fun fact: Vivi was in the Cotton Candy subunit