Skip to content
Loossemble trivia - Loossemble quiz

Loossemble trivia

ClassicMedium12 questionsAbout 3 min21 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1someone11/120:56
2someone9/121:09
3someone9/121:10
4someone9/121:11
5someone9/121:12
Play to put your name on this board.
Did you know

Vivi was in the Cotton Candy subunit

About this quiz

Test your Loossemble knowledge with this medium 12-question quiz by stanloona. 21 players have tried it so far.

Pass rate 48% · 2 likes

In this quiz

1

Who is the leader (aka crew commander)?

2

Which bside was written by fellow Loona member, Yves?

3

Which member dyed her hair pink for One of A Kind?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this Loossemble quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Loossemble · Medium · 12 questions. 12 multiple-choice questions.

  1. 1. Who is the leader (aka crew commander)?

    • Hyunjin
    • Vivi
    • Go Won
    • Hyeju
  2. 2. Which bside was written by fellow Loona member, Yves?

    • Colouring
    • Newtopia
    • Strawberry soda
    • Day by day

    Fun fact: She made the demo for it which you can find fan uploads of on YouTube

  3. 3. Which member dyed her hair pink for One of A Kind?

    • Yeojin
    • Vivi
    • Go Won
    • Hyunjin
  4. 4. Which OOAK bside did Loossemble perform a stage for?

    • Moonlight
    • Boomerang
    • He Said I Said
    • Truman Show

    Fun fact: One of my faves <3

  5. 5. Which Loossemble album cover featured all the members?

    • Loossemble (debut)
    • One of A Kind
    • TTYL
    • None
  6. 6. How many full-length videos were uploaded to Loossemble's variety YouTube channel, Loossemble Assemble?

    • 9
    • 12
    • 16
    • 21
  7. 7. Which food is on Loossemble's lightstick?

    • Cupcake
    • Croissant
    • Lollipop
    • Ice cream

    Fun fact: It was originally going to be a crescent moon, which is why the croissant is shaped like one

  8. 8. Which member's representative animal is shown most prominently on the TTYL album cover?

    • Vivi
    • Go Won
    • Yeojin
    • Hyunjin

    Fun fact: Go Won's butterfly

  9. 9. Which member was in both subunit songs on the TTYL album?

    • Hyeju
    • Yeojin
    • Hyunjin
    • Go Won
  10. 10. Which two albums have intros that start with "Intro:"?

    • Loossemble and TTYL
    • TTYL and One of A Kind
    • One of A Kind and TTYL
    • Loossemble and One of A Kind

    Fun fact: Loossemble has "Intro: Searching for their friends" and One of A Kind has "Intro: A butterfly's signal

  11. 11. Which Loossemble albums have 3 CD versions?

    • Loossemble and One of A Kind
    • One of A Kind and TTYL
    • Loossemble and TTYL
    • All
  12. 12. What day did Loossemble announce they were leaving their company, CTDENM?

    • November 28, 2024
    • November 29, 2024
    • November 30, 2024
    • November 31, 2024

More quizzes to play

stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Loossemble quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Who is the leader (aka crew commander)?

    Answer: Hyunjin

  2. 2. Which bside was written by fellow Loona member, Yves?

    Answer: Strawberry soda

    Fun fact: She made the demo for it which you can find fan uploads of on YouTube

  3. 3. Which member dyed her hair pink for One of A Kind?

    Answer: Yeojin

  4. 4. Which OOAK bside did Loossemble perform a stage for?

    Answer: Moonlight

    Fun fact: One of my faves <3

  5. 5. Which Loossemble album cover featured all the members?

    Answer: Loossemble (debut)

  6. 6. How many full-length videos were uploaded to Loossemble's variety YouTube channel, Loossemble Assemble?

    Answer: 21

  7. 7. Which food is on Loossemble's lightstick?

    Answer: Croissant

    Fun fact: It was originally going to be a crescent moon, which is why the croissant is shaped like one

  8. 8. Which member's representative animal is shown most prominently on the TTYL album cover?

    Answer: Go Won

    Fun fact: Go Won's butterfly

  9. 9. Which member was in both subunit songs on the TTYL album?

    Answer: Yeojin

  10. 10. Which two albums have intros that start with "Intro:"?

    Answer: Loossemble and One of A Kind

    Fun fact: Loossemble has "Intro: Searching for their friends" and One of A Kind has "Intro: A butterfly's signal

  11. 11. Which Loossemble albums have 3 CD versions?

    Answer: All