Skip to content
Guess the Loossemble member from the zoomed in concept picture - Loossemble quiz

Guess the Loossemble member from the zoomed in concept picture

ImageEasy10 questionsAbout 3 min9 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1chuuchaos9/101:24
2someone8/100:37
3someone8/100:38
4someone8/101:13
5jini_yaaaSkz-OT8 Enhypen-Jake, Jungwon Cortis-OT55/100:41
Play to put your name on this board.
Did you know

Hyeju wrote for Real world, Vivi and Yeojin for Colouring, Go Won for Newtopia, and Hyunjin for Day by day

About this quiz

Test your Loossemble knowledge with this easy 10-question quiz by stanloona. 9 players have tried it so far.

Pass rate 44% · 3 likes

In this quiz

1

Which member is this?

2

Which member is this?

3

Which member is this?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this Loossemble quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Loossemble · Easy · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Which member is this?

    • Vivi
    • Hyunjin
    • Hyeju
    • Go Won
  2. 2. Which member is this?

    • Hyeju
    • Vivi
    • Hyunjin
    • Yeojin
  3. 3. Which member is this?

    • Yeojin
    • Hyunjin
    • Hyeju
    • Go Won
  4. 4. Which member is this?

    • Hyunjin
    • Go Won
    • Vivi
    • Hyeju
  5. 5. Which member is this?

    • Hyeju
    • Go Won
    • Hyunjin
    • Vivi
  6. 6. Which member is this?

    • Hyunjin
    • Hyeju
    • Vivi
    • Go Won
  7. 7. Which member is this?

    • Vivi
    • Go Won
    • Hyunjin
    • Yeojin
  8. 8. Which member is this?

    • Hyunjin
    • Vivi
    • Go Won
    • Yeojin
  9. 9. Which member is this?

    • Hyeju
    • Yeojin
    • Vivi
    • Go Won
  10. 10. Which member is this?

    • Hyunjin
    • Hyeju
    • Vivi
    • Yeojin

More quizzes to play

stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Loossemble quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which member is this?

    Answer: Hyeju

  2. 2. Which member is this?

    Answer: Hyeju

  3. 3. Which member is this?

    Answer: Hyunjin

  4. 4. Which member is this?

    Answer: Vivi

  5. 5. Which member is this?

    Answer: Go Won

  6. 6. Which member is this?

    Answer: Hyunjin

  7. 7. Which member is this?

    Answer: Go Won

  8. 8. Which member is this?

    Answer: Yeojin

  9. 9. Which member is this?

    Answer: Vivi

  10. 10. Which member is this?

    Answer: Yeojin