Skip to content
Can You Recognize These K-pop Idols ? - ITZY quiz

Can You Recognize These K-pop Idols ?

ImageEasy10 questionsAbout 3 min118 plays87% average of 118 completed plays
by mingi · Lv 7 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

55 perfect scores · fastest 0:25
1someone10/100:25
2about_zb1zb110/100:26
3someone10/100:27
4someone10/100:27
5superrealme10/100:29
Play to put your name on this board.
Did you know

Yeji (Hwang Yeji) is the leader, main dancer, and vocalist of ITZY.

Learn before you play: ITZY trivia

About this quiz

This easy 10-question picture ITZY quiz by mingi asks about Yuna, Ryujin and Yeji. 118 fans have taken it (87% average of 118 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 90% · 4 likes

In this quiz

1

Who is this idol ?

2

Who is this idol ?

3

Who is this idol ?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this ITZY quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ITZY · Easy · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Who is this idol ?

    • Yuna
    • Karina
    • Wonyoung
    • Jennie
  2. 2. Who is this idol ?

    • Jimin
    • V
    • Jungkook
    • Soobin
  3. 3. Who is this idol ?

    • Lisa
    • Momo
    • Ryujin
    • Yeji
  4. 4. Who is this idol ?

    • Felix
    • Hyunjin
    • Beomgyu
    • Soobin
  5. 5. Who is this idol ?

    • Kazuha
    • Minji
    • Sullyoon
    • Wonyoung
  6. 6. Who is this idol ?

    • IU
    • Taeyeon
    • Suzy
    • Yoona
  7. 7. Who is this idol ?

    • Hyunjin
    • Soobin
    • San
    • Yeonjun
  8. 8. Who is this idol ?

    • Haerin
    • Kazuha
    • Minji
    • Sullyoon
  9. 9. Who is this idol ?

    • RM
    • Suga
    • J-Hope
    • Jin
  10. 10. Who is this idol ?

    • Irene
    • Jennie
    • Jisoo
    • Joy

More ITZY quizzes

All 8
mingi
Lv 7 Stan · 9 quizzes · 625 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ITZY quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Who is this idol ?

    Answer: Karina

  2. 2. Who is this idol ?

    Answer: Jungkook

  3. 3. Who is this idol ?

    Answer: Lisa

  4. 4. Who is this idol ?

    Answer: Felix

  5. 5. Who is this idol ?

    Answer: Wonyoung

  6. 6. Who is this idol ?

    Answer: Taeyeon

  7. 7. Who is this idol ?

    Answer: Hyunjin

  8. 8. Who is this idol ?

    Answer: Minji

  9. 9. Who is this idol ?

    Answer: Suga

  10. 10. Who is this idol ?

    Answer: Jennie