Skip to content
a pretty hard ITZY quiz - ITZY quiz

a pretty hard ITZY quiz

ClassicHard20 questionsAbout 5 min6 plays
by midzy4life_sk · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 2:43
1someone20/202:43
2someone12/202:10
3moomoo4life7/203:30
4someone5/201:41
5someone5/201:41
Play to put your name on this board.
Did you know

'CRAZY IN LOVE' charted on the US Billboard 200, marking a significant US market presence for ITZY.

Learn before you play: ITZY trivia

About this quiz

This hard 20-question multiple-choice ITZY quiz by midzy4life_sk asks about Yuna, Lia, Ryujin and more and about songs such as ICY, WANNABE and more. 6 players have tried it so far.

goes relatively deep into personalities, discographies and inside jokes

Pass rate 17%

In this quiz

1

Which member has changed their English name? (Pick from the old names)

2

Which member made a fart joke singing Mr. Vampire on Killing Voice?

3

On ITZY's turn at Coin Karaoke, there was one song in which they scored 100 points. Which song was it?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this ITZY quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ITZY · Hard · 20 questions. 20 multiple-choice questions.

  1. 1. Which member has changed their English name? (Pick from the old names)

    • Lucy
    • Lily
    • Judy
    • Julia

    Fun fact: Chaeryeong was teased for having the name Judy because it sounded like a 'grandma's name', so she changed it to Selena

  2. 2. Which member made a fart joke singing Mr. Vampire on Killing Voice?

    • Yuna
    • Lia
    • Ryujin
    • Yeji

    Fun fact: hilarious, our maknae

  3. 3. On ITZY's turn at Coin Karaoke, there was one song in which they scored 100 points. Which song was it?

    • Missing You - 2ne1
    • Tears - So Chan Whee
    • Don't Touch Me - Ailee
    • 8282 - Davichi

    Fun fact: Chaeryeong picked this song!

  4. 4. Which member pair are the most scared of spooky things like ghosts?

    • Yuna, Yeji
    • Lia, Yeji
    • Ryujin, Chaeryeong
    • Yuna, Ryujin

    Fun fact: see for yourself in DaDa ITZY ep1

  5. 5. Which group does Chaeryeong love more than ITZY?

    • SNSD
    • Wonder Girls
    • Got7
    • None of the above

    Fun fact: expressed multiple times hehe

  6. 6. Which member is known for making mistakes (i.e, starting fires) in the kitchen?

    • Lia
    • Chaeryeong
    • Yuna
    • Yeji

    Fun fact: *cutely sets the kitchen on fire*

  7. 7. At their concerts, ITZY always has a race on the stage at the final chorus of this song.

    • Domino
    • Psychic Lover
    • Dynamite
    • Sooo Lucky

    Fun fact: and lia always loses sadly lol, but she won one recently (cuz of a 10 foot headstart TT)

  8. 8. Which member is known for protecting the image of the group?

    • Yeji
    • Chaeryeong
    • Yuna
    • Lia

    Fun fact: especially ryujin's naughty behavior....

  9. 9. Which two members have had a very distinguished debate on butts?

    • Yuna, Ryujin
    • Yeji, Lia
    • Ryujin, Yeji
    • Lia, Yuna

    Fun fact: yes. what do you think, do we have one or two butts? i think it's one.

  10. 10. ITZY has been to LA multiple times. The first time they went was for:

    • Filming the ICY MV
    • Filming LA@ITZY
    • Filming Wannabe MV
    • None of the above

    Fun fact: tough one, but the options make it easier

  11. 11. Lily of NMIXX has said multiple times she had a crush/liked this member a lot. Who was it?

    • Ryujin
    • Lia
    • Yeji
    • Chaeryeong

    Fun fact: On her vlive, on JYP game caterers (final episode), etc. perfectly valid, and I agree

  12. 12. Which member is a huge fan of Blackpink?

    • Chaeryeong
    • Yuna
    • Ryujin
    • Yeji

    Fun fact: sings 'don't know what to do' in the shower

  13. 13. What is the name of Yuna's cat?

    • Sarangi
    • Dallie
    • Leo
    • Bella

    Fun fact: another valid answer: Chaeryeong

  14. 14. Which of the following WDZY animal-member assignments does not exist?

    • Fox - Chaeryeong
    • Alpaca - Lia
    • Cat - Yeji
    • Monkey - Ryujin

    Fun fact: yes, unfortunately. But she did get the sloth :)

  15. 15. Which member did not want Motto to be the title track?

    • Yuna
    • Chaeryeong
    • Ryujin
    • Yeji

    Fun fact: Chaeryeong and Yuna actually advocated for it.

  16. 16. On an episode of ITZY COZY HOUSE, all the members were curious about a woman who had reached the scene on a bike-except for one, who was more interested in the bike itself. Who was that member?

    • Ryujin
    • Yeji
    • Yuna
    • Chaeryeong

    Fun fact: lol

  17. 17. Which albums are '258' and '365' from?

    • Air, Sneakers
    • Air, Crazy in Love
    • Crazy in Love, Checkmate
    • Air, Checkmate

    Fun fact: Sneakers ain't an albummm! prolly caught you on that one hehe, and i wanted to put the two number songs together

  18. 18. Which member is known to have a hard time singing the raspy part in Girls Will Be Girls?

    • Yuna
    • Yeji
    • Lia
    • Chaeryeong

    Fun fact: struggled attempting it on a radio show, and screamed to make her voice hoarse before recording the actual song

  19. 19. Which member does not have a pet?

    • Ryujin
    • Chaeryeong
    • Lia
    • None of the above

    Fun fact: I did not include Yeji here even by accident... RIP Hongsam ❤️

  20. 20. Which member has gotten a lot of praise for her form while pitching in baseball?

    • Chaeryeong
    • Lia
    • Ryujin
    • Yeji

    Fun fact: her form is insanely good for a non player

More ITZY quizzes

All 8
midzy4life_sk
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 6 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ITZY quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 2. Which member made a fart joke singing Mr. Vampire on Killing Voice?

    Answer: Yuna

    Fun fact: hilarious, our maknae

  2. 3. On ITZY's turn at Coin Karaoke, there was one song in which they scored 100 points. Which song was it?

    Answer: 8282 - Davichi

    Fun fact: Chaeryeong picked this song!

  3. 4. Which member pair are the most scared of spooky things like ghosts?

    Answer: Yuna, Ryujin

    Fun fact: see for yourself in DaDa ITZY ep1

  4. 5. Which group does Chaeryeong love more than ITZY?

    Answer: SNSD

    Fun fact: expressed multiple times hehe

  5. 6. Which member is known for making mistakes (i.e, starting fires) in the kitchen?

    Answer: Yeji

    Fun fact: *cutely sets the kitchen on fire*

  6. 7. At their concerts, ITZY always has a race on the stage at the final chorus of this song.

    Answer: Psychic Lover

    Fun fact: and lia always loses sadly lol, but she won one recently (cuz of a 10 foot headstart TT)

  7. 8. Which member is known for protecting the image of the group?

    Answer: Chaeryeong

    Fun fact: especially ryujin's naughty behavior....

  8. 9. Which two members have had a very distinguished debate on butts?

    Answer: Ryujin, Yeji

    Fun fact: yes. what do you think, do we have one or two butts? i think it's one.

  9. 10. ITZY has been to LA multiple times. The first time they went was for:

    Answer: Filming the ICY MV

    Fun fact: tough one, but the options make it easier

  10. 11. Lily of NMIXX has said multiple times she had a crush/liked this member a lot. Who was it?

    Answer: Chaeryeong

    Fun fact: On her vlive, on JYP game caterers (final episode), etc. perfectly valid, and I agree

  11. 12. Which member is a huge fan of Blackpink?

    Answer: Yuna

    Fun fact: sings 'don't know what to do' in the shower

  12. 13. What is the name of Yuna's cat?

    Answer: Sarangi

    Fun fact: another valid answer: Chaeryeong

  13. 14. Which of the following WDZY animal-member assignments does not exist?

    Answer: Alpaca - Lia

    Fun fact: yes, unfortunately. But she did get the sloth :)

  14. 15. Which member did not want Motto to be the title track?

    Answer: Ryujin

    Fun fact: Chaeryeong and Yuna actually advocated for it.

  15. 16. On an episode of ITZY COZY HOUSE, all the members were curious about a woman who had reached the scene on a bike-except for one, who was more interested in the bike itself. Who was that member?

    Answer: Yuna

    Fun fact: lol

  16. 17. Which albums are '258' and '365' from?

    Answer: Air, Checkmate

    Fun fact: Sneakers ain't an albummm! prolly caught you on that one hehe, and i wanted to put the two number songs together

  17. 18. Which member is known to have a hard time singing the raspy part in Girls Will Be Girls?

    Answer: Chaeryeong

    Fun fact: struggled attempting it on a radio show, and screamed to make her voice hoarse before recording the actual song

  18. 19. Which member does not have a pet?

    Answer: None of the above

    Fun fact: I did not include Yeji here even by accident... RIP Hongsam ❤️

  19. 20. Which member has gotten a lot of praise for her form while pitching in baseball?

    Answer: Yeji

    Fun fact: her form is insanely good for a non player