
ATEEZ WANTEEZ Quiz
15 seconds per question.
Hall of fame
3 perfect scores · fastest 1:32'Fireworks' (I'll be the light) became one of ATEEZ's most beloved anthems -- a powerful message about shining brightly.
Learn before you play: ATEEZ triviaAbout this quiz
This hard 20-question multiple-choice ATEEZ quiz by light_a_matz asks about Seonghwa, Mingi, Yeosang, Jongho and more. 18 players have tried it so far.
Pass rate 33% · 2 likes
In this quiz
In the school episodes, which member acted as the class president?
In the school episodes, which team of 2 came in last in the "cafeteria minigame" and had to do the penalty?
Which member ended the school dodgeball game, with a "double kill" of the opposing team remaining players?
17 more questions.
Show the 20 questions in this quiz
A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Hard · 20 questions. 20 multiple-choice questions.
1. In the school episodes, which member acted as the class president?
- Seonghwa
- Mingi
- Yeosang
- Jongho
2. In the school episodes, which team of 2 came in last in the "cafeteria minigame" and had to do the penalty?
- Hongjoong / San
- Yunho / Mingi
- Jongho / Yeosang
- Seonghwa / Wooyoung
3. Which member ended the school dodgeball game, with a "double kill" of the opposing team remaining players?
- Jongho
- San
- Yunho
- Mingi
4. In the school zombies episode, which member was the "Human Zombie" ?
- San
- Jongho
- Yeosang
- Hongjoong
5. In the "grandma's house" episodes, who ended up actually eating a songpyeon filled with wasabi?
- Yeosang
- Jongho
- Wooyoung
- Mingi
6. In the "grandma's house" episodes, Yeosang accidentally sprayed wasabi on which member?
- Wooyoung
- Jongho
- San
- Seonghwa
7. In the "friendship special" episode, which member danced to the Digimon theme song?
- Yunho
- Hongjoong
- Wooyoung
- Jongho
8. In the "friendship special" episode, according to San, where did he rank himself in visuals?
- 3rd
- 7th
- 1st
- 5th
Fun fact: The question was made to poke fun at Wooyoung, being the only one he ranked lower than himself
9. In the "health special" episodes, who said the now iconic line "Naomyeon kkaendanikka nan" ?
- Wooyoung
- Mingi
- Yeosang
- Seonghwa
10. In the "quiz show" episodes, Yeosang and San had nicknames, combining both for their team name. Yeosang was "Maltese", what was San's?
- Mountain
- Doberman
- Bear
- Golden
11. Who "owned" the nail salon, in the Kidzania episodes?
- Hongjoong
- Jongho
- Yeosang
- Yunho
12. Which color did Seonghwa say was his favorite, making him "go crazy" whenever he sees it? (from the Kidzania episodes)
- Cement color
- Glossy Chrome Silver
- Sparkly Rose Gold
- Deep purple
13. In the Kidzania tribunal section, what was the name of the rabbit played by Seonghwa?
- Todoongi
- Pidongi
- Yeodoongi
- Tokki
14. In the sauna episodes, which member got his pocket money from his "mom" ?
- Hongjoong
- Yunho
- Wooyoung
- Yeosang
15. In the drinking special, which member lost every round of "Animal Kingdom" they played?
- Mingi
- Hongjoong
- San
- Seonghwa
16. Which member acted as the host of the "proverb special" episodes?
- San
- Hongjoong
- Jongho
- Yunho
17. In the "indoor games" episodes, which member stayed behind to clean up after losing every game?
- Mingi
- Yeosang
- Seonghwa
- Wooyoung
18. In the "KQ rebranding" special, which member made the Infinity Gauntlet out of dishwashing gloves?
- Jongho
- Yunho
- Wooyoung
- San
19. Who was the surprising winner of the "ATEEZICAL 100" episodes?
- Seonghwa
- Hongjoong
- Mingi
- Yeosang
20. Along with himself, which members did Mingi leave out of the "mudflats morning mission", in the King's Travel episodes?
- Yeosang and Yunho
- Hongjoong and Wooyoung
- San and Jongho
- Yunho and Seonghwa
More ATEEZ quizzes
All 21Answers & explanations
Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.
1. In the school episodes, which member acted as the class president?
Answer: Yeosang
2. In the school episodes, which team of 2 came in last in the "cafeteria minigame" and had to do the penalty?
Answer: Seonghwa / Wooyoung
3. Which member ended the school dodgeball game, with a "double kill" of the opposing team remaining players?
Answer: Yunho
4. In the school zombies episode, which member was the "Human Zombie" ?
Answer: San
5. In the "grandma's house" episodes, who ended up actually eating a songpyeon filled with wasabi?
Answer: Jongho
6. In the "grandma's house" episodes, Yeosang accidentally sprayed wasabi on which member?
Answer: San
7. In the "friendship special" episode, which member danced to the Digimon theme song?
Answer: Yunho
8. In the "friendship special" episode, according to San, where did he rank himself in visuals?
Answer: 7th
Fun fact: The question was made to poke fun at Wooyoung, being the only one he ranked lower than himself
9. In the "health special" episodes, who said the now iconic line "Naomyeon kkaendanikka nan" ?
Answer: Mingi
10. In the "quiz show" episodes, Yeosang and San had nicknames, combining both for their team name. Yeosang was "Maltese", what was San's?
Answer: Golden
11. Who "owned" the nail salon, in the Kidzania episodes?
Answer: Yunho
12. Which color did Seonghwa say was his favorite, making him "go crazy" whenever he sees it? (from the Kidzania episodes)
Answer: Glossy Chrome Silver
13. In the Kidzania tribunal section, what was the name of the rabbit played by Seonghwa?
Answer: Todoongi
15. In the drinking special, which member lost every round of "Animal Kingdom" they played?
Answer: Hongjoong
16. Which member acted as the host of the "proverb special" episodes?
Answer: Jongho
17. In the "indoor games" episodes, which member stayed behind to clean up after losing every game?
Answer: Yeosang
18. In the "KQ rebranding" special, which member made the Infinity Gauntlet out of dishwashing gloves?
Answer: Jongho
19. Who was the surprising winner of the "ATEEZICAL 100" episodes?
Answer: Mingi