Skip to content
ATEEZ - Guess the intruder from a different era/MV etc. - ATEEZ quiz

ATEEZ - Guess the intruder from a different era/MV etc.

IntruderMedium10 questionsAbout 3 min31 plays62% average of 31 completed plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

3 perfect scores · fastest 1:31
1light_a_matzATZ OT810/101:31
2someone9/101:32
3someone9/101:35
4someone9/101:41
5someone8/100:58
Play to put your name on this board.
Did you know

'Inception' was featured in the critically acclaimed HBO series 'The White Lotus' in 2022, introducing ATEEZ to millions of new international listeners.

Learn before you play: ATEEZ trivia

About this quiz

This medium 10-question odd-one-out ATEEZ quiz by light_a_matz asks about Hongjoong. 31 fans have taken it (62% average of 31 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 52% · 2 likes

In this quiz

1

Which of these orange-haired Hongjoong is NOT from the Golden Hour era?

2

Which of the following is from a different Music Video?

3

Which of these is not from an official, available MV on the KQ channel?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Medium · 10 questions. 10 odd-one-out questions.

  1. 1. Which of these orange-haired Hongjoong is NOT from the Golden Hour era?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: 1 is from Golden Hour Part.1 , 2 and 4 are different looks from his solo song NO.1, which was on Golden Hour Part. 3 (In Your Fantasy edition)

  2. 2. Which of the following is from a different Music Video?

    • Wooyoung
    • Mingi
    • San
    • Yunho

    Fun fact: This is a screenshot from Fireworks - all the other ones are from Adrenaline.

  3. 3. Which of these is not from an official, available MV on the KQ channel?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: This is from the Don't Stop music video, shot with/for Universe, and now unavailable through official channels since the company shut down. 2 is from Fireworks, 3 and 4 are both from Inception.

  4. 4. The following are all from one member's solo songs, except one - which one is it?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: This is from Yeosang's Legacy. The other ones are all by Mingi (ROAR, Tunnel and Autobahn - in order)

  5. 5. Which of the following is from a different era?

    • Seonghwa
    • Hongjoong
    • Yeosang
    • San

    Fun fact: All of them are from In Your Fantasy, except San's photo, which was a Golden Hour Part. 2 concept photo!

  6. 6. Which one of the following is from a different MV?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: This is from Deja Vu, while everything else was from the Answer MV.

  7. 7. These are all covers of Japanese albums/EPs, except one - which one?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: This is the cover for Golden Hour Part.3, not a Japanese album, unlike the other ones (Beyond Zero, Into The A to Z and Ashes to Light)

  8. 8. All of these are special videos of songs covered by the members, except one - which one is not a cover?

    • 1: Seonghwa
    • 2: Yeosang
    • 3: San
    • 4: Hongjoong

    Fun fact: This is from "Snowflake", an original song by San (also written and composed by Hongjoong, with San participating in the lyrics). The other ones are, in order: Odoriko by Seonghwa (orig. Vaundy), Hug Me by Yeosang (orig. Jung Joonil), Lemon Tree by Hongjoong (orig. Fools Garden)

  9. 9. Which of the following is not a picture from Coachella?

    • 1: Mingi
    • 2: Jongho
    • 3: Wooyoung
    • 4: Yunho

    Fun fact: This is a photo from their 2025 In Your Fantasy world tour in Incheon.

  10. 10. Which of the following is not a Wonderland stage?

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Fun fact: This is from Crazy Form at MAMA 2023. 1 is from Kingdom, 3 is from Coachella and 4 was from the Halloween special performance on M Countdown.

More ATEEZ quizzes

All 21
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 810 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which of these orange-haired Hongjoong is NOT from the Golden Hour era?

    Answer: 3

    Fun fact: 1 is from Golden Hour Part.1 , 2 and 4 are different looks from his solo song NO.1, which was on Golden Hour Part. 3 (In Your Fantasy edition)

  2. 2. Which of the following is from a different Music Video?

    Answer: Yunho

    Fun fact: This is a screenshot from Fireworks - all the other ones are from Adrenaline.

  3. 3. Which of these is not from an official, available MV on the KQ channel?

    Answer: 1

    Fun fact: This is from the Don't Stop music video, shot with/for Universe, and now unavailable through official channels since the company shut down. 2 is from Fireworks, 3 and 4 are both from Inception.

  4. 4. The following are all from one member's solo songs, except one - which one is it?

    Answer: 1

    Fun fact: This is from Yeosang's Legacy. The other ones are all by Mingi (ROAR, Tunnel and Autobahn - in order)

  5. 5. Which of the following is from a different era?

    Answer: San

    Fun fact: All of them are from In Your Fantasy, except San's photo, which was a Golden Hour Part. 2 concept photo!

  6. 6. Which one of the following is from a different MV?

    Answer: 3

    Fun fact: This is from Deja Vu, while everything else was from the Answer MV.

  7. 7. These are all covers of Japanese albums/EPs, except one - which one?

    Answer: 2

    Fun fact: This is the cover for Golden Hour Part.3, not a Japanese album, unlike the other ones (Beyond Zero, Into The A to Z and Ashes to Light)

  8. 8. All of these are special videos of songs covered by the members, except one - which one is not a cover?

    Answer: 3: San

    Fun fact: This is from "Snowflake", an original song by San (also written and composed by Hongjoong, with San participating in the lyrics). The other ones are, in order: Odoriko by Seonghwa (orig. Vaundy), Hug Me by Yeosang (orig. Jung Joonil), Lemon Tree by Hongjoong (orig. Fools Garden)

  9. 9. Which of the following is not a picture from Coachella?

    Answer: 1: Mingi

    Fun fact: This is a photo from their 2025 In Your Fantasy world tour in Incheon.

  10. 10. Which of the following is not a Wonderland stage?

    Answer: 2

    Fun fact: This is from Crazy Form at MAMA 2023. 1 is from Kingdom, 3 is from Coachella and 4 was from the Halloween special performance on M Countdown.