Skip to content
only real atinys will pass :) - ATEEZ quiz

only real atinys will pass :)

ClassicMedium13 questionsAbout 3 min10 plays
by stay · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 1:01
1deedle32713/131:01
2stayChangbin12/130:45
3someone11/131:18
4onyksv11/131:22
5someone10/130:47
Play to put your name on this board.
Did you know

ATEEZ competed on Kingdom: Legendary War in 2021, gaining significant recognition for their powerful performances.

Learn before you play: ATEEZ trivia

About this quiz

This medium 13-question multiple-choice ATEEZ quiz by stay asks about Yunho, Jongho, Hongjoong, Yeosang and more. Its questions run from 2017 to 2020. 10 players have tried it so far.

ONLY FOR ATINYS well actually idc hope you get all correct

Pass rate 60% · 1 like

In this quiz

1

whats ateezs fandom

2

how many members are in ateez

3

whos da leader

10 more questions.

Show the 13 questions in this quiz

A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Medium · 13 questions. 13 multiple-choice questions.

  1. 1. whats ateezs fandom

    • stay
    • orbit
    • atiny
    • carat
  2. 2. how many members are in ateez

    • 6
    • 8
    • 9
    • 17
  3. 3. whos da leader

    • yunho
    • jongho
    • hongjoong
    • yeosang

    Fun fact: my biases +mingi ;)

  4. 4. debut album?

    • treasure:ep2
    • the world:ep1
    • treasure:ep1
    • zero:fever
  5. 5. which ateez member has song writing and production credits on almost all of ateez discography

    • san
    • hongjoong
    • seonghwa
    • yunho
  6. 6. whats ateezs motivational catchphrase

    • zero to infinity
    • 8 makes 1 team
    • to the world ateez
    • pirates never die
  7. 7. who played the role yujin in imitation

    • yunho
    • jongho
    • yeosang
    • seonghwa
  8. 8. what date did ateez debut

    • oct 24 2020
    • oct 24 2019
    • oct 24 2018
    • oct 23 2017
  9. 9. which title has the producer tag “fix on” in the intro

    • wonderland
    • say my name
    • guerrila
    • pirate king
  10. 10. what was their first full length studio album

    • treasure:ep.FIN
    • the world pt2
    • zero:fever outlaw
    • treasure ep3
  11. 11. which company did wooyoung originally train at

    • jyp
    • kq
    • SM
    • Big hit
  12. 12. what date did ateez win there first win

    • may 5 2019
    • june 20th 2019
    • july 12 2019
    • august 20 2019
  13. 13. what track number is sunrise on treasure:ep2

    • track 5
    • track 3
    • track 4
    • track 2

More ATEEZ quizzes

All 21
stay
Lv 5 Casual Fan · 5 quizzes · 59 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. whats ateezs fandom

    Answer: atiny

  2. 2. how many members are in ateez

    Answer: 8

  3. 3. whos da leader

    Answer: hongjoong

    Fun fact: my biases +mingi ;)

  4. 4. debut album?

    Answer: treasure:ep1

  5. 5. which ateez member has song writing and production credits on almost all of ateez discography

    Answer: hongjoong

  6. 6. whats ateezs motivational catchphrase

    Answer: 8 makes 1 team

  7. 7. who played the role yujin in imitation

    Answer: yunho

  8. 8. what date did ateez debut

    Answer: oct 24 2018

  9. 9. which title has the producer tag “fix on” in the intro

    Answer: say my name

  10. 10. what was their first full length studio album

    Answer: treasure:ep.FIN

  11. 11. which company did wooyoung originally train at

    Answer: Big hit

  12. 12. what date did ateez win there first win

    Answer: june 20th 2019

  13. 13. what track number is sunrise on treasure:ep2

    Answer: track 4