Skip to content
ATEEZ: Guess the Music Video from the screenshot - ATEEZ quiz

ATEEZ: Guess the Music Video from the screenshot

ImageMedium20 questionsAbout 5 min17 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

4 perfect scores · fastest 1:03
1someone20/201:03
2someone20/201:03
3light_a_matzATZ OT820/201:24
4someone19/200:59
5someone19/201:19
Play to put your name on this board.
Did you know

This is a screenshot from Fireworks - all the other ones are from Adrenaline.

Learn before you play: ATEEZ trivia

About this quiz

This medium 20-question picture ATEEZ quiz by light_a_matz is about ATEEZ songs such as Guerrilla, HALAZIA, Crazy Form and more. 17 players have tried it so far.

Pass rate 76% · 2 likes

In this quiz

1

Which MV is this from?

2

Which MV is this from?

3

Which MV is this from?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which MV is this from?

    • Guerrilla
    • Hala Hala
    • Halazia
    • Crazy Form
  2. 2. Which MV is this from?

    • Crazy Form
    • Adrenaline
    • Guerrilla
    • Wave
  3. 3. Which MV is this from?

    • Lemon Drop
    • Eternal Sunshine
    • Illusion
    • Wave
  4. 4. Which MV is this from?

    • Answer
    • Hala Hala
    • Say My Name
    • Halazia
  5. 5. Which MV is this from?

    • Fireworks
    • Inception
    • Adrenaline
    • Ash
  6. 6. Which MV is this from?

    • THANXX
    • Answer
    • Deja Vu
    • Say My Name
  7. 7. Which MV is this from?

    • NASA
    • Crazy Form
    • BAD
    • Bouncy
  8. 8. Which MV is this from?

    • The Real
    • Rocky
    • Deja Vu
    • Lemon Drop
  9. 9. Which MV is this from?

    • Aurora
    • Illusion
    • Eternal Sunshine
    • Wave
  10. 10. Which MV is this from?

    • Guerrilla
    • Adrenaline
    • Wonderland
    • Crazy Form
  11. 11. Which MV is this from?

    • BAD
    • Deja Vu
    • Answer
    • Lemon Drop
  12. 12. Which MV is this from?

    • THANXX
    • Not Okay
    • Utopia
    • Ash
  13. 13. Which MV is this from?

    • Inception
    • Turbulence
    • Ash
    • Illusion
  14. 14. Which MV is this from?

    • Fireworks
    • Adrenaline
    • THANXX
    • Say My Name
  15. 15. Which MV is this from?

    • Halazia
    • Don't Stop
    • Guerrilla
    • Adrenaline
  16. 16. Which MV is this from?

    • Wonderland
    • Crazy Form
    • THANXX
    • Inception
  17. 17. Which MV is this from?

    • Wave
    • Eternal Sunshine
    • Utopia
    • Aurora
  18. 18. Which MV is this from?

    • Pirate King
    • Treasure
    • Fireworks
    • Adrenaline
  19. 19. Which MV is this from?

    • NASA
    • BAD
    • WORK
    • Lemon Drop
  20. 20. Which MV is this from?

    • Adrenaline
    • Fireworks
    • Don't Stop
    • Ash

More ATEEZ quizzes

All 21
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which MV is this from?

    Answer: Halazia

  2. 2. Which MV is this from?

    Answer: Crazy Form

  3. 3. Which MV is this from?

    Answer: Eternal Sunshine

  4. 4. Which MV is this from?

    Answer: Say My Name

  5. 5. Which MV is this from?

    Answer: Inception

  6. 6. Which MV is this from?

    Answer: Deja Vu

  7. 7. Which MV is this from?

    Answer: Bouncy

  8. 8. Which MV is this from?

    Answer: The Real

  9. 9. Which MV is this from?

    Answer: Illusion

  10. 10. Which MV is this from?

    Answer: Wonderland

  11. 11. Which MV is this from?

    Answer: Lemon Drop

  12. 12. Which MV is this from?

    Answer: Not Okay

  13. 13. Which MV is this from?

    Answer: Turbulence

  14. 14. Which MV is this from?

    Answer: Fireworks

  15. 15. Which MV is this from?

    Answer: Guerrilla

  16. 16. Which MV is this from?

    Answer: THANXX

  17. 17. Which MV is this from?

    Answer: Wave

  18. 18. Which MV is this from?

    Answer: Treasure

  19. 19. Which MV is this from?

    Answer: WORK

  20. 20. Which MV is this from?

    Answer: Adrenaline