
ATEEZ Side Quests Quiz!
15 seconds per question.
Hall of fame
4 perfect scores · fastest 1:31Hongjoong is ATEEZ's leader and main rapper, also heavily involved in songwriting and producing.
Learn before you play: ATEEZ triviaAbout this quiz
This medium 20-question multiple-choice ATEEZ quiz by light_a_matz asks about Seonghwa, Mingi, Hongjoong, San and more. Its questions run from 2024 to 2026. 6 players have tried it so far.
Pass rate 83% · 2 likes
In this quiz
In 2025, Seonghwa made his debut on the runway at the Paris Fashion Week for which designer brand?
In 2025, Yunho had one of the main roles in a short movie, what was the title of that movie?
Hongjoong was the music director for which 2026 indie film, also starring his brother Bumjoong?
17 more questions.
Show the 20 questions in this quiz
A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Medium · 20 questions. 20 multiple-choice questions.
1. In 2025, Seonghwa made his debut on the runway at the Paris Fashion Week for which designer brand?
- Dolce & Gabbana
- Isabel Marant
- Calvin Klein
- Ralph Lauren
2. In 2025, Yunho had one of the main roles in a short movie, what was the title of that movie?
- Back! Stage
- On Stage
- Imitation
- Back! Door
3. Hongjoong was the music director for which 2026 indie film, also starring his brother Bumjoong?
- Ambition
- Emotion
- Imitation
- Hallucination
4. In 2024, which member stunned in a photoshoot in partnership with Calvin Klein, for their Holiday collection?
- Mingi
- Hongjoong
- San
- Wooyoung
5. In 2025, Yeosang appeared as a guest in a video for LeoJ, a popular Korean Youtuber. What type of content did they do?
- Interview
- Playing games
- Makeup
- Mukbang
6. What is the title of the song that Jongho sang for the OST of the K-drama "Reborn Rich"?
- To be your light
- Gravity
- A Day
- Everything
7. Which member won the "Best K-Pop Icon" award at the ELLE Style Awards in 2024?
- Seonghwa
- Hongjoong
- San
- Yunho
8. Which member is known to have represented French fashion brand Courrèges at the Paris Fashion Week?
- Mingi
- Jongho
- San
- Wooyoung
9. In the drama Imitation, what's the name of the idol group Jongho's character, Hyuk, is a member of?
- STAX
- SHAX
- MAXX
- TRAX
10. San, Seonghwa and Yunho also starred in Imitation - What was the name of their group?
- Twinkle
- Diamond
- Tropical Boys
- Sparkling
11. What's the name of the children's clothing line Hongjoong designed and held a fashion show for, in 2025?
- Petit Coussin
- Petit Copain
- Petit Croissant
- Petit Calin
12. in 2026, at which renowned EDM festival did Hongjoong make his DJ debut, under the name NO1 ?
- Ultra Music Festival
- Beyond Wonderland
- EDC Korea
- ARC Music Festival
13. Which member walked the runway for the brand Songzio, and is also their global ambassador?
- San
- Seonghwa
- Mingi
- Yunho
14. For which K-drama did Jongho sing the OST "A Day" ?
- Lovely Runner
- Hospital Playlist
- Queen of Tears
- Love Next Door
15. Yunho and Hongjoong participated in an ad campaign alongside members of Monsta X, Brave Girls and singer Rain. Which brand of drinks was it for?
- Coca Cola
- Sprite
- Pepsi
- Fanta
16. Which member made his Paris Fashion Week debut front row for the brand Ami, in 2026?
- Jongho
- Yeosang
- Yunho
- Wooyoung
17. Which member is Dolce & Gabbana's global ambassador, and attended multiple fashion shows with them?
- Seonghwa
- Mingi
- San
- Jongho
18. Which member is known for participating in the "Global 6K for Water" campaign?
- Hongjoong
- Seonghwa
- Yunho
- Yeosang
Fun fact: The Global 6K for Water is a global campaign in partnership with World Vision where participants can walk or run freely, anytime and anywhere, to help provide clean water through donations. Hongjoong has been running for it for 2 years now, and inciting Atinys to participate!
19. Which member, known for his love of baseball, threw the first pitch for the World Baseball Classic in 2026?
- San
- Yunho
- Jongho
- Wooyoung
20. Which member guested in DJ Raiden's set at the EDC Korea festival?
- Hongjoong
- San
- Yeosang
- Mingi
More ATEEZ quizzes
All 21Answers & explanations
Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.
1. In 2025, Seonghwa made his debut on the runway at the Paris Fashion Week for which designer brand?
Answer: Isabel Marant
4. In 2024, which member stunned in a photoshoot in partnership with Calvin Klein, for their Holiday collection?
Answer: Mingi
5. In 2025, Yeosang appeared as a guest in a video for LeoJ, a popular Korean Youtuber. What type of content did they do?
Answer: Makeup
6. What is the title of the song that Jongho sang for the OST of the K-drama "Reborn Rich"?
Answer: Gravity
7. Which member won the "Best K-Pop Icon" award at the ELLE Style Awards in 2024?
Answer: San
8. Which member is known to have represented French fashion brand Courrèges at the Paris Fashion Week?
Answer: Wooyoung
9. In the drama Imitation, what's the name of the idol group Jongho's character, Hyuk, is a member of?
Answer: SHAX
10. San, Seonghwa and Yunho also starred in Imitation - What was the name of their group?
Answer: Sparkling
11. What's the name of the children's clothing line Hongjoong designed and held a fashion show for, in 2025?
Answer: Petit Coussin
12. in 2026, at which renowned EDM festival did Hongjoong make his DJ debut, under the name NO1 ?
Answer: EDC Korea
13. Which member walked the runway for the brand Songzio, and is also their global ambassador?
Answer: Seonghwa
14. For which K-drama did Jongho sing the OST "A Day" ?
Answer: Lovely Runner
15. Yunho and Hongjoong participated in an ad campaign alongside members of Monsta X, Brave Girls and singer Rain. Which brand of drinks was it for?
Answer: Pepsi
16. Which member made his Paris Fashion Week debut front row for the brand Ami, in 2026?
Answer: Jongho
17. Which member is Dolce & Gabbana's global ambassador, and attended multiple fashion shows with them?
Answer: San
18. Which member is known for participating in the "Global 6K for Water" campaign?
Answer: Hongjoong
Fun fact: The Global 6K for Water is a global campaign in partnership with World Vision where participants can walk or run freely, anytime and anywhere, to help provide clean water through donations. Hongjoong has been running for it for 2 years now, and inciting Atinys to participate!
19. Which member, known for his love of baseball, threw the first pitch for the World Baseball Classic in 2026?
Answer: Wooyoung
20. Which member guested in DJ Raiden's set at the EDC Korea festival?
Answer: Mingi