Skip to content
Illit quiz - ILLIT quiz

ILLIT members quiz

Illit quiz

ClassicMedium15 questionsAbout 4 min204 plays88% average of 204 completed plays
by newjeans · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

56 perfect scores · fastest 0:28
1newjeansHaerin16/160:37
2someone16/160:41
3someone16/160:48
4someone16/160:51
5someone16/160:57
Play to put your name on this board.
Did you know

Belift Lab's official profile lists five members: Yunah, Minju, Moka, Wonhee and Iroha.

Learn before you play: ILLIT trivia

About this quiz

This medium 15-question multiple-choice ILLIT quiz by newjeans is about ILLIT songs such as NOT CUTE ANYMORE, Tick-Tack, Magnetic and more and albums such as I Got Your Back. 204 fans have taken it (88% average of 204 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 91% · 8 likes

In this quiz

1

How many members are in Illit?

2

Oldest member?

3

Youngest member?

12 more questions.

Show the 15 questions in this quiz

A preview of every question in this ILLIT quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ILLIT · Medium · 15 questions. 15 multiple-choice questions.

  1. 1. How many members are in Illit?

    • 6
    • 3
    • 5
    • 8
  2. 2. Oldest member?

    • Wonhee
    • Yunah
    • Iroha
    • Moka
  3. 3. Youngest member?

    • Moka
    • Wonhee
    • Minju
    • Iroha
  4. 4. What was Illits debut song?

    • I'm not cute anymore
    • Tick-Tack
    • Magnetic
    • Jellyous
  5. 5. Which member went on hiatus due to health reasons?

    • Iroha
    • Moka
    • Minju
    • Wonhee
  6. 6. Who is the shortest in illit?

    • Yunah
    • Minju
    • Moka
    • Iroha

    Fun fact: you really thought the oldest was the shortest, didn't you?

  7. 7. What is illit's new comeback called?

    • Its me
    • I'm not cute anymore
    • I got your back
    • Jellyous
  8. 8. What was the name of the survival show illit was in?

    • R U Next?
    • Dream Academy
    • Pick or Choose
    • Your fate is in your hands

    Fun fact: illit

  9. 9. What is illits MAINLY concept

    • y2k
    • dreamcore
    • elegant
    • girlcrush
  10. 10. Who is the main dancer in illit?

    • Moka
    • Iroha
    • Yunah
    • Minju
  11. 11. Which two members are Japanese?

    • Moka and Iroha
    • Yunah and Wonhee
    • Minju and Iroha
    • Wonhee and Yunah
  12. 12. What is illits most viewed mv? (music video)

    • Tick-Tack
    • Magnetic
    • It's me
    • (Cherish) my love
  13. 13. What song did illit collab with other groups release together?

    • Pinky up
    • It's me
    • Boompala
    • Iconic by mistake
  14. 14. Which members represented animal is a 'tiger'?

    • Minju
    • Yunah
    • Moka
    • Wonhee
  15. 15. Which two groups did illit collab with releasing the song "Iconic by mistake"

    • Cortis and Txt
    • Katseye and Le sserafim
    • Aespa and Baby monster
    • Bts and Blackpink

More ILLIT quizzes

All 12
newjeans
Lv 5 Casual Fan · 3 quizzes · 248 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ILLIT quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. How many members are in Illit?

    Answer: 5

  2. 4. What was Illits debut song?

    Answer: Magnetic

  3. 7. What is illit's new comeback called?

    Answer: I got your back

  4. 8. What was the name of the survival show illit was in?

    Answer: R U Next?

    Fun fact: illit

  5. 9. What is illits MAINLY concept

    Answer: dreamcore

  6. 10. Who is the main dancer in illit?

    Answer: Iroha

  7. 11. Which two members are Japanese?

    Answer: Moka and Iroha

  8. 12. What is illits most viewed mv? (music video)

    Answer: Magnetic

  9. 13. What song did illit collab with other groups release together?

    Answer: Iconic by mistake

  10. 14. Which members represented animal is a 'tiger'?

    Answer: Yunah

  11. 15. Which two groups did illit collab with releasing the song "Iconic by mistake"

    Answer: Katseye and Le sserafim