Skip to content
ILLIT quiz - ILLIT quiz

ILLIT members and songs quiz

ILLIT quiz

ClassicMedium12 questionsAbout 3 min679 plays75% average of 679 completed plays
by lizra · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

144 perfect scores · fastest 0:10
1kpopgirlie45612/120:10
2someone12/120:12
3someone12/120:13
4someone12/120:15
5someone12/120:16
Play to put your name on this board.
Did you know

they have an official webtoon, and for now its completed. although the first season plots is meh and feels rushed, their second season is interesting and isnt that rushed.

Learn before you play: ILLIT trivia

About this quiz

This medium 12-question multiple-choice ILLIT quiz by lizra is about ILLIT songs such as It's Me, Tick-Tack, Magnetic and more and albums such as SUPER REAL ME. 679 fans have taken it (75% average of 679 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 62% · 19 likes

In this quiz

1

Who is the maknae (Youngest)?

2

Who is the Unnie (oldest)?

3

Who is known as the IT girl?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this ILLIT quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ILLIT · Medium · 12 questions. 12 multiple-choice questions.

  1. 1. Who is the maknae (Youngest)?

    • Moka
    • Iroha
    • Wonhee
    • Yunah

    Fun fact: Iroha was born on February 4th, 2008.

  2. 2. Who is the Unnie (oldest)?

    • Minju
    • Moka
    • Yunah
    • Wonhee

    Fun fact: Yunah was born on January 15th, 2004.

  3. 3. Who is known as the IT girl?

    • Moka
    • Minju
    • Wonhee
    • Yunah

    Fun fact: Wonhee and Ahyeon are the top two 5th Gen It Girl contenders, though fans and critics agree it is too early to name a winner.

  4. 4. Who was the fourth person chosen to debut in ILLIT on R U Next?

    • Yunah
    • Moka
    • Minju
    • Iroha

    Fun fact: Moka was the fourth member chosen to debut in ILLIT during the R U Next? finale.

  5. 5. Who was born in May 11th, 2004?

    • Minju
    • Moka
    • Wonhee
    • Yunah

    Fun fact: Minju was born on May 11th, 2004.

  6. 6. What is the correct set of ILLIT members full names?

    • Sakai Yun-ah, Park Min-ju, Lee Moka, Roh Won-hee, Hokazono Iroha
    • Roh Yunah, Park MInju, Hokazono Moka, Lee Wonhee, Park Iroha
    • Park Yun-ah, Lee Min-ju, Hokazono Moka, Roh Won-hee, Sakai Iroha
    • Roh Yun-ah, Park Min-ju, Sakai Moka, Lee Won-hee, Hokazono Iroha
  7. 7. Where is Iroha from?

    • South Korea
    • China
    • Japan
    • Taiwan

    Fun fact: Iroha is from japan.

  8. 8. Who is not Korean?

    • Moka
    • Minju
    • Yunah
    • Wonhee

    Fun fact: Moka is from Japan.

  9. 9. What is ILLIT's most viewed MV?

    • It's Me
    • Tick-Tack
    • Magnetic
    • NOT CUTE ANYMORE

    Fun fact: Magnetic" is ILLIT's hit debut track from March 2024.

  10. 10. Which song belongs to the 'Super Real Me' album?

    • Jellyous
    • Cherish (My Love)
    • Oops!
    • Lucky Girl Syndrome

    Fun fact: The 'Super Real Me' album contains 'Magnetic,' 'My World,' 'Midnight Fiction,' and 'Lucky Girl Syndrome'.

  11. 11. Which song is a single release?

    • Do the Dance
    • Almond Chocolate
    • IYKYK
    • Love, Older You

    Fun fact: 'Almond Chocolate' is ILLIT's first official Japanese digital single, released on February 14, 2025.

  12. 12. Which agency is ILLIT under?

    • JYP Entertainment
    • HYBE
    • SM Entertainment
    • YG Entertainment

    Fun fact: ILLIT is under Belift Lab, which is a sub-label of HYBE.

More ILLIT quizzes

All 12
lizra
Lv 5 Casual Fan · 2 quizzes · 1.3k plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ILLIT quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 3. Who is known as the IT girl?

    Answer: Wonhee

    Fun fact: Wonhee and Ahyeon are the top two 5th Gen It Girl contenders, though fans and critics agree it is too early to name a winner.

  2. 4. Who was the fourth person chosen to debut in ILLIT on R U Next?

    Answer: Moka

    Fun fact: Moka was the fourth member chosen to debut in ILLIT during the R U Next? finale.

  3. 6. What is the correct set of ILLIT members full names?

    Answer: Roh Yun-ah, Park Min-ju, Sakai Moka, Lee Won-hee, Hokazono Iroha

  4. 7. Where is Iroha from?

    Answer: Japan

    Fun fact: Iroha is from japan.

  5. 8. Who is not Korean?

    Answer: Moka

    Fun fact: Moka is from Japan.

  6. 9. What is ILLIT's most viewed MV?

    Answer: Magnetic

    Fun fact: Magnetic" is ILLIT's hit debut track from March 2024.

  7. 10. Which song belongs to the 'Super Real Me' album?

    Answer: Lucky Girl Syndrome

    Fun fact: The 'Super Real Me' album contains 'Magnetic,' 'My World,' 'Midnight Fiction,' and 'Lucky Girl Syndrome'.

  8. 11. Which song is a single release?

    Answer: Almond Chocolate

    Fun fact: 'Almond Chocolate' is ILLIT's first official Japanese digital single, released on February 14, 2025.

  9. 12. Which agency is ILLIT under?

    Answer: HYBE

    Fun fact: ILLIT is under Belift Lab, which is a sub-label of HYBE.