Skip to content
Guess the ARTMS member from the zoomed in concept picture - ARTMS quiz

Guess the ARTMS member from the zoomed in concept picture

ImageMedium10 questionsAbout 3 min22 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 0:26
1someone10/100:26
2someone8/100:34
3someone8/100:37
4someone8/100:39
5someone8/101:04
Play to put your name on this board.
Did you know

The name of the company ARTMS is signed to is MODHAUS.

About this quiz

Test your ARTMS knowledge with this medium 10-question quiz by stanloona. 22 players have tried it so far.

Pass rate 41% · 4 likes

In this quiz

1

Which member is this?

2

Which member is this?

3

Which member is this?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this ARTMS quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ARTMS · Medium · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Which member is this?

    • Choerry
    • Haseul
    • Jinsoul
    • Kim Lip
  2. 2. Which member is this?

    • Jinsoul
    • Heejin
    • Kim Lip
    • Choerry
  3. 3. Which member is this?

    • Heejin
    • Jinsoul
    • Choerry
    • Kim Lip
  4. 4. Which member is this?

    • Choerry
    • Heejin
    • Haseul
    • Kim Lip
  5. 5. Which member is this?

    • Jinsoul
    • Kim Lip
    • Choerry
    • Heejin
  6. 6. Which member is this?

    • Choerry
    • Heejin
    • Jinsoul
    • Kim Lip
  7. 7. Which member is this?

    • Heejin
    • Kim Lip
    • Choerry
    • Haseul
  8. 8. Which member is this?

    • Kim Lip
    • Jinsoul
    • Heejin
    • Choerry
  9. 9. Which member is this?

    • Heejin
    • Haseul
    • Jinsoui
    • Kim Lip
  10. 10. Which member is this?

    • Heejin
    • Kim Lip
    • Jinsoul
    • Choerry

More quizzes to play

stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ARTMS quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which member is this?

    Answer: Choerry

  2. 2. Which member is this?

    Answer: Heejin

  3. 3. Which member is this?

    Answer: Kim Lip

  4. 4. Which member is this?

    Answer: Haseul

  5. 5. Which member is this?

    Answer: Jinsoul

  6. 6. Which member is this?

    Answer: Kim Lip

  7. 7. Which member is this?

    Answer: Choerry

  8. 8. Which member is this?

    Answer: Jinsoul

  9. 9. Which member is this?

    Answer: Haseul

  10. 10. Which member is this?

    Answer: Heejin