Skip to content
ARTMS true or false - ARTMS quiz

ARTMS true or false

True/falseEasy8 questionsAbout 2 min17 plays
by stanloona · Lv 9 Stan

No timer on this quiz.

Hall of fame

6 perfect scores · fastest 0:26
1someone8/80:26
2someone8/80:31
3someone8/80:33
4someone8/80:40
5someone8/80:43
Play to put your name on this board.
Did you know

The name of the company ARTMS is signed to is MODHAUS.

About this quiz

This easy 8-question true or false ARTMS quiz by stanloona is about ARTMS songs such as The Carol 3.0 and albums such as <Dall>. 17 players have tried it so far.

Pass rate 82% · 3 likes

In this quiz

1

True or false: <Dall> was their debut mini album

2

True or false: The Carol 3.0 was their first release as a group

3

True or false: All the members debuted in a subunit or solo before the full group debut

5 more questions.

Show the 8 questions in this quiz

A preview of every question in this ARTMS quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ARTMS · Easy · 8 questions. 8 true-or-false questions.

  1. 1. True or false: <Dall> was their debut mini album

    • True
    • False

    Fun fact: <Dall> was their debut studio album. <Club Icarus>, their first comeback album, was their first mini album.

  2. 2. True or false: The Carol 3.0 was their first release as a group

    • True
    • False
  3. 3. True or false: All the members debuted in a subunit or solo before the full group debut

    • True
    • False

    Fun fact: Kim Lip, Jinsoul, and Choerry debuted in Odd Eye Circle (ARTMS) with the album <Version Up>, Haseul debuted with the single Plastic Candy, and Heejin debuted with her album <K>

  4. 4. True or false: The company they're signed to is called Apollo

    • True
    • False

    Fun fact: The name of the company ARTMS is signed to is MODHAUS.

  5. 5. True or false: Choerry was the last member to sign with the company

    • True
    • False

    Fun fact: The last member was Haseul

  6. 6. True or false: They have a 20 minute music video

    • True
    • False

    Fun fact: Icarus Cinematic Version isn't 20, but it is nearly 15 and an absolute masterpiece that you should go watch right now

  7. 7. True or false: all their albums have "music visual" videos that last for the entirety of the runtime on the Official ARTMS YouTube channel

    • True
    • False
  8. 8. True or false: Their company hosts fan votes for songs to include in comebacks on an app called COSMO

    • True
    • False

More quizzes to play

stanloona
Lv 9 Stan · 13 quizzes · 145 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ARTMS quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. True or false: <Dall> was their debut mini album

    Answer: False

    Fun fact: <Dall> was their debut studio album. <Club Icarus>, their first comeback album, was their first mini album.

  2. 2. True or false: The Carol 3.0 was their first release as a group

    Answer: True

  3. 3. True or false: All the members debuted in a subunit or solo before the full group debut

    Answer: True

    Fun fact: Kim Lip, Jinsoul, and Choerry debuted in Odd Eye Circle (ARTMS) with the album <Version Up>, Haseul debuted with the single Plastic Candy, and Heejin debuted with her album <K>

  4. 4. True or false: The company they're signed to is called Apollo

    Answer: False

    Fun fact: The name of the company ARTMS is signed to is MODHAUS.

  5. 5. True or false: Choerry was the last member to sign with the company

    Answer: False

    Fun fact: The last member was Haseul

  6. 6. True or false: They have a 20 minute music video

    Answer: False

    Fun fact: Icarus Cinematic Version isn't 20, but it is nearly 15 and an absolute masterpiece that you should go watch right now

  7. 7. True or false: all their albums have "music visual" videos that last for the entirety of the runtime on the Official ARTMS YouTube channel

    Answer: True

  8. 8. True or false: Their company hosts fan votes for songs to include in comebacks on an app called COSMO

    Answer: True