Skip to content
EXO - Songs From Pictures - EXO quiz

EXO - Songs From Pictures

ImageMedium10 questionsAbout 3 min1 plays
by crisu · Lv 6 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 0:39
1crisuSehun10/100:39
Play to put your name on this board.
Did you know

Chanyeol represents Fire, is known for his towering height and musical instrument skills, and appeared in Memories of the Alhambra.

Learn before you play: EXO trivia

About this quiz

This medium 10-question picture EXO quiz by crisu is about EXO songs such as Lotto, Ko Ko Bop, Monster and more. 1 player has tried it so far.

Guess the exo song from the picture

Pass rate 100%

In this quiz

1

Guess the song

2

Guess the song

3

Guess the song

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this EXO quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). EXO · Medium · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Guess the song

    • My lady
    • Lotto
    • Ka Ching
    • Ko Ko Bop

    Fun fact: EXO's hit song "Ko Ko Bop" was originally written for Red Velvet

  2. 2. Guess the song

    • Run
    • Dancing King
    • Don't go
    • Delight

    Fun fact: EXO's collaborative song "Dancing King" with South Korean comedian Yoo Jae-suk was created through the variety show Infinite Challenge, and all profits generated from the single were donated to charity

  3. 3. Guess the song

    • Sing for you
    • Miracles in december
    • The First Snow
    • Universe

    Fun fact: Part of the proceeds from EXO's special winter album Sing for You were donated to the Smile For U project, a campaign run by SM Entertainment and UNICEF to support music education for children in Asia

  4. 4. Guess the song

    • Heart Attack
    • Mama
    • History
    • Monster

    Fun fact: Because the group was originally split into two subgroups, EXO-K (Korean) and EXO-M (Mandarin), they released two identical versions of the music video featuring the exact same choreography and supernatural concepts, but sung in different languages.

  5. 5. Guess the song

    • 3.6.5
    • Peter Pan
    • Universe
    • Beautiful

    Fun fact: If you listen to the physical CD version of the album straight through, the tracklist is structured so that you will hear variations of the song "Universe" three times

  6. 6. Guess the song

    • Monster
    • Love me right
    • Lotto
    • Lucky One

    Fun fact: At the very end of the music video, member D.O. walks away, and the camera zooms in on his eye. For a brief second, a small, floating robotic drone is seen reflected in his pupil—revealing that the members were still being watched even after their apparent escape.

  7. 7. Guess the song

    • Monster
    • Growl
    • Lotto
    • Love Shot

    Fun fact: The distorted, eerie vocals heard in the background of the track are actually the members' own voices played in reverse.

  8. 8. Guess the song

    • Cream Soda
    • Tempo
    • Electric Kiss
    • Crown

    Fun fact: The instrumental beat for EXO's hit Japanese single "Electric Kiss" was composed by a 23-year-old Canadian producer named Evan Berard on a laptop in his bedroom in Dorval, a suburb of Montreal.

  9. 9. Guess the song

    • Crown
    • Obsession
    • Power
    • Call me baby

    Fun fact: At the very beginning of the music video (around the 13-second mark), D.O. (Kyungsoo) can be seen leaning against a ruined stone block. Carved directly into that stone are Roman numerals representing April 8, 2012—the exact date of EXO's official debut.

  10. 10. Guess the song

    • Power
    • For life
    • Drop that
    • Love me right

    Fun fact: When EXO released the Japanese version (Love Me Right ~romantic universe~) later in 2015, it sold 147,000 copies on its first day, topping both the Oricon and Billboard Japan charts and becoming the best-selling debut single in Japan by a Korean artist.

More EXO quizzes

All 14
crisu
Lv 6 Stan · 6 quizzes · 27 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this EXO quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Guess the song

    Answer: Ko Ko Bop

    Fun fact: EXO's hit song "Ko Ko Bop" was originally written for Red Velvet

  2. 2. Guess the song

    Answer: Dancing King

    Fun fact: EXO's collaborative song "Dancing King" with South Korean comedian Yoo Jae-suk was created through the variety show Infinite Challenge, and all profits generated from the single were donated to charity

  3. 3. Guess the song

    Answer: Sing for you

    Fun fact: Part of the proceeds from EXO's special winter album Sing for You were donated to the Smile For U project, a campaign run by SM Entertainment and UNICEF to support music education for children in Asia

  4. 4. Guess the song

    Answer: Mama

    Fun fact: Because the group was originally split into two subgroups, EXO-K (Korean) and EXO-M (Mandarin), they released two identical versions of the music video featuring the exact same choreography and supernatural concepts, but sung in different languages.

  5. 5. Guess the song

    Answer: Universe

    Fun fact: If you listen to the physical CD version of the album straight through, the tracklist is structured so that you will hear variations of the song "Universe" three times

  6. 6. Guess the song

    Answer: Lucky One

    Fun fact: At the very end of the music video, member D.O. walks away, and the camera zooms in on his eye. For a brief second, a small, floating robotic drone is seen reflected in his pupil—revealing that the members were still being watched even after their apparent escape.

  7. 7. Guess the song

    Answer: Monster

    Fun fact: The distorted, eerie vocals heard in the background of the track are actually the members' own voices played in reverse.

  8. 8. Guess the song

    Answer: Electric Kiss

    Fun fact: The instrumental beat for EXO's hit Japanese single "Electric Kiss" was composed by a 23-year-old Canadian producer named Evan Berard on a laptop in his bedroom in Dorval, a suburb of Montreal.

  9. 9. Guess the song

    Answer: Crown

    Fun fact: At the very beginning of the music video (around the 13-second mark), D.O. (Kyungsoo) can be seen leaning against a ruined stone block. Carved directly into that stone are Roman numerals representing April 8, 2012—the exact date of EXO's official debut.

  10. 10. Guess the song

    Answer: Love me right

    Fun fact: When EXO released the Japanese version (Love Me Right ~romantic universe~) later in 2015, it sold 147,000 copies on its first day, topping both the Oricon and Billboard Japan charts and becoming the best-selling debut single in Japan by a Korean artist.