Skip to content
EXO - Song Yes or No - EXO quiz

EXO - Song Yes or No

True/falseMedium10 questionsAbout 3 min1 plays
by crisu · Lv 6 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

1 perfect score · fastest 0:35
1crisuSehun10/100:35
Play to put your name on this board.
Did you know

The members frequently talked about the mental gymnastics required to switch seamlessly between the two languages during live promotional tours and concerts.

Learn before you play: EXO trivia

About this quiz

Test your EXO knowledge with this medium 10-question quiz by crisu. 1 player has tried it so far.

Is it a Exo song?

Pass rate 100%

In this quiz

1

Good Boy

2

Killing me

3

The Eve

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this EXO quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). EXO · Medium · 10 questions. 10 true-or-false questions.

  1. 1. Good Boy

    • True
    • False

    Fun fact: "Good Boy" - GD x Taeyang

  2. 2. Killing me

    • True
    • False

    Fun fact: "Killing me" - IKON

  3. 3. The Eve

    • True
    • False

    Fun fact: 전야 (前夜) (The Eve) - Album The War in 2017

  4. 4. Heart Attack

    • True
    • False

    Fun fact: Heart Attack - Album Growl - 2013

  5. 5. WOW

    • True
    • False

    Fun fact: "WOW" - BTOB

  6. 6. Miss Right

    • True
    • False

    Fun fact: "Miss right" - Teen Top

  7. 7. Transformers

    • True
    • False

    Fun fact: It's a series of movies, but they do have a song called "Transformer" in album EXODUS

  8. 8. First Love

    • True
    • False

    Fun fact: "First Love" - Album Love me right 2015

  9. 9. Lightsaber

    • True
    • False

    Fun fact: "Lightsaber" - Album Sing for you 2015

  10. 10. It's You

    • True
    • False

    Fun fact: "It's You" - Duper Junior

More EXO quizzes

All 14
crisu
Lv 6 Stan · 6 quizzes · 27 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this EXO quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Good Boy

    Answer: False

    Fun fact: "Good Boy" - GD x Taeyang

  2. 2. Killing me

    Answer: False

    Fun fact: "Killing me" - IKON

  3. 3. The Eve

    Answer: True

    Fun fact: 전야 (前夜) (The Eve) - Album The War in 2017

  4. 4. Heart Attack

    Answer: True

    Fun fact: Heart Attack - Album Growl - 2013

  5. 5. WOW

    Answer: False

    Fun fact: "WOW" - BTOB

  6. 6. Miss Right

    Answer: False

    Fun fact: "Miss right" - Teen Top

  7. 7. Transformers

    Answer: False

    Fun fact: It's a series of movies, but they do have a song called "Transformer" in album EXODUS

  8. 8. First Love

    Answer: True

    Fun fact: "First Love" - Album Love me right 2015

  9. 9. Lightsaber

    Answer: True

    Fun fact: "Lightsaber" - Album Sing for you 2015

  10. 10. It's You

    Answer: False

    Fun fact: "It's You" - Duper Junior