Skip to content
Cortis quiz - Cortis quiz

Cortis true or false quiz

Cortis quiz

True/falseEasy11 questionsAbout 3 min214 plays77% average of 214 completed plays
by hii · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

9 perfect scores · fastest 0:21
1someone11/110:21
2someone11/110:22
3cookie11/110:23
4someone11/110:24
5hii11/110:26
Play to put your name on this board.
Did you know

COERS' first ever crush for a reason-

Learn before you play: Cortis trivia

About this quiz

Test your Cortis knowledge with this easy 11-question quiz by hii. Its questions cite 2019. 214 fans have taken it (77% average of 214 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 77% · 4 likes

In this quiz

1

Is go there debut song?

2

Red red is there most fam song?

3

James is there leader?

8 more questions.

Show the 11 questions in this quiz

A preview of every question in this Cortis quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Cortis · Easy · 11 questions. 11 true-or-false questions.

  1. 1. Is go there debut song?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  2. 2. Red red is there most fam song?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  3. 3. James is there leader?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  4. 4. Hybe made Cortis?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  5. 5. There Frist show was in Russia?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  6. 6. Cortis was already a band in 2019?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  7. 7. Jahooon has a pet turtle?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  8. 8. Martin is the tallest?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  9. 9. Cortis is the most famous K-pop boy group?

    • True
    • False

    Fun fact: Maybe one day?

  10. 10. Cortis Collab with bts?

    • True
    • False

    Fun fact: Go core

  11. 11. Most of Cortis fandom is teenager girls?

    • True
    • False

    Fun fact: Yea I saw a lot of them!

More Cortis quizzes

All 11
hii
Lv 4 Casual Fan · 3 quizzes · 492 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Cortis quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Is go there debut song?

    Answer: False

    Fun fact: Go core

  2. 2. Red red is there most fam song?

    Answer: True

    Fun fact: Go core

  3. 3. James is there leader?

    Answer: False

    Fun fact: Go core

  4. 4. Hybe made Cortis?

    Answer: True

    Fun fact: Go core

  5. 5. There Frist show was in Russia?

    Answer: False

    Fun fact: Go core

  6. 6. Cortis was already a band in 2019?

    Answer: True

    Fun fact: Go core

  7. 7. Jahooon has a pet turtle?

    Answer: True

    Fun fact: Go core

  8. 9. Cortis is the most famous K-pop boy group?

    Answer: False

    Fun fact: Maybe one day?

  9. 10. Cortis Collab with bts?

    Answer: False

    Fun fact: Go core

  10. 11. Most of Cortis fandom is teenager girls?

    Answer: True

    Fun fact: Yea I saw a lot of them!