Skip to content
THE COER QUIZ. - Cortis quiz

THE COER QUIZ.

ClassicMedium10 questionsAbout 3 min232 plays76% average of 232 completed plays
by jax_skz · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

21 perfect scores · fastest 0:15
1someone10/100:15
2someone10/100:19
3someone10/100:21
4someone10/100:27
5someone10/100:27
Play to put your name on this board.
Did you know

This album runs for exactly 17 minutes and 33 seconds in digital form.

Learn before you play: Cortis trivia

About this quiz

This medium 10-question multiple-choice Cortis quiz by jax_skz is about Cortis songs such as GO!, REDRED, YOUNGCREATORCREW and more and albums such as COLOR OUTSIDE THE LINES. Its questions run from 2024 to 2025. 232 fans have taken it (76% average of 232 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 77% · 8 likes

In this quiz

1

Which are the members of CORTIS?

2

What day did GO! release?

3

Who is the maknae (youngest)?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this Cortis quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Cortis · Medium · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. Which are the members of CORTIS?

    • James, RM, Lee Know, Martin, Keonho, Jin
    • Martin, James, Keonho, Seonghyeon, Jihoon
    • Martin, James, Keonho, Seonghyeon, Juhoon
    • Bangchan, The8, Seonghyeon, HAN, Changbin, Felix

    Fun fact: CORTIS stands for color outside the lines.

  2. 2. What day did GO! release?

    • August 11, 2024
    • August 12, 2025
    • August 11, 2025
    • September 3, 2025

    Fun fact: GO! was a predebut track released and still remains their most popular song. It also has a really iconic dance which is hard to learn...

  3. 3. Who is the maknae (youngest)?

    • James!
    • Keonho!
    • Juhoon!
    • Seonghyeon!

    Fun fact: Keonho's nickname is French Fry Guy and he mentions it in YOUNGCREATORCREW (go listen)

  4. 4. What is the fandom name for CORTIS

    • Crayons
    • Pencils
    • COER
    • CORE

    Fun fact: CORTIS announced this fandom name on their 100 day anniversary.

  5. 5. What is the fifth track of REDRED?

    • YOUNGCREATORCREW
    • TNT
    • What You Want
    • Wassup

    Fun fact: Wassup is sadly the second least streamed CORTIS song, despite it being my personal favorite. PLEASE LISTEN!

  6. 6. Who is the oldest member?

    • Juhoon
    • Martin
    • Seonghyeon
    • James

    Fun fact: James is my bias! (and one of the most biased in the whole fandom :]) Who is your bias?

  7. 7. Who is the leader?

    • James
    • Martin
    • Keonho
    • Juhoon

    Fun fact: Martin is also the tallest member in the group, towering over his other members at over six feet tall.

  8. 8. What was CORTIS's first albums called?

    • Color Outside The Lines
    • What Do You Want?
    • What You Want
    • C.O.R.T.I.S. NOW

    Fun fact: This album runs for exactly 17 minutes and 33 seconds in digital form.

  9. 9. What is CORTIS's introduction?

    • Let's Color! We Are CORTIS!
    • Step out! Hello! We are CORTIS!
    • Hello! We are CORTIS!
    • Hi COER! We are the CORTIS!

    Fun fact: Cortis has done fifteen english interviews in total.

  10. 10. DO YOU STAN CORTIS???

    • duhhhhh
    • yep
    • oh uhm no
    • nopeeeee

    Fun fact: CORTIS is my second ult group, right after Stray Kids. :)

More Cortis quizzes

All 11
jax_skz
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 232 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Cortis quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which are the members of CORTIS?

    Answer: Martin, James, Keonho, Seonghyeon, Juhoon

    Fun fact: CORTIS stands for color outside the lines.

  2. 2. What day did GO! release?

    Answer: August 11, 2025

    Fun fact: GO! was a predebut track released and still remains their most popular song. It also has a really iconic dance which is hard to learn...

  3. 4. What is the fandom name for CORTIS

    Answer: COER

    Fun fact: CORTIS announced this fandom name on their 100 day anniversary.

  4. 5. What is the fifth track of REDRED?

    Answer: Wassup

    Fun fact: Wassup is sadly the second least streamed CORTIS song, despite it being my personal favorite. PLEASE LISTEN!

  5. 7. Who is the leader?

    Answer: Martin

    Fun fact: Martin is also the tallest member in the group, towering over his other members at over six feet tall.

  6. 8. What was CORTIS's first albums called?

    Answer: Color Outside The Lines

    Fun fact: This album runs for exactly 17 minutes and 33 seconds in digital form.

  7. 9. What is CORTIS's introduction?

    Answer: Hello! We are CORTIS!

    Fun fact: Cortis has done fifteen english interviews in total.

  8. 10. DO YOU STAN CORTIS???

    Answer: duhhhhh

    Fun fact: CORTIS is my second ult group, right after Stray Kids. :)