Skip to content
ATEEZ Lyrics Quiz (Part. 4) - ATEEZ quiz

ATEEZ Lyrics Quiz (Part. 4)

ClassicMedium20 questionsAbout 5 min4 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

2 perfect scores · fastest 1:28
1light_a_matzATZ OT820/201:28
2someone12/202:56
Play to put your name on this board.
Did you know

This is a photo from their 2025 In Your Fantasy world tour in Incheon.

Learn before you play: ATEEZ trivia

About this quiz

This medium 20-question multiple-choice ATEEZ quiz by light_a_matz asks about Hongjoong and Mingi and about songs such as Fallin', Ash and more. 4 players have tried it so far.

Pass rate 75% · 2 likes

In this quiz

1

What's the missing word from this line from Royal: "Check my royal ______" ?

2

Which song's chorus has this Hongjoong line: "Yeah, how can I stop?"

3

Which Japanese song are these lyrics from? "When you're going down I'll go down / When you're going up I'll go up"

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this ATEEZ quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). ATEEZ · Medium · 20 questions. 20 multiple-choice questions.

  1. 1. What's the missing word from this line from Royal: "Check my royal ______" ?

    • Style
    • Crown
    • Throne
    • Blood
  2. 2. Which song's chorus has this Hongjoong line: "Yeah, how can I stop?"

    • NO1
    • Fallin'
    • Precious
    • Siren
  3. 3. Which Japanese song are these lyrics from? "When you're going down I'll go down / When you're going up I'll go up"

    • Ash
    • Dreamers
    • Days
    • FACE
  4. 4. Which song are these lyrics from? "We don't know what is next [...] But we know who is next"

    • WIN
    • The Leaders
    • MATZ
    • Rocky
  5. 5. Complete these lyrics from one of the only English lines in Aurora: "I know you wanna _____"

    • Fall in
    • See it
    • Feel it
    • Find it
  6. 6. Finish these All About You lyrics: "I'm gonna prove / I'll be your ______"

    • Groove
    • Proof
    • Move
    • Truth
  7. 7. Which song starts with the lyrics "Come in my world, come in my world, yeah yeah"

    • Don't Stop
    • Pirate King
    • New World
    • This World
  8. 8. Finish these Celebrate lyrics: "So I celebrate you, ________"

    • And only you
    • All about you
    • All in for you
    • Forever you
  9. 9. Finish these Empty Box lyrics: "Hope you come across something ______"

    • More than forever
    • Better than ever
    • So much better
    • More than better
  10. 10. Which Japanese song are these lyrics from: "No one can hurt you / Always be on your side"

    • DIAMOND
    • Forevermore
    • Limitless
    • Tippy Toes
  11. 11. Complete this line from Answer: "One, two, three, let's _____"

    • Go
    • Burn
    • Dance
    • Burst
  12. 12. Complete these Thank U lyrics: "Thank you for being ______"

    • Always there
    • Here with me
    • On my side
    • My best friend
  13. 13. Which song has this Spanish line, sung by Mingi: "Vamos, amigo, buena onda" ?

    • Blind
    • Work
    • Mamacita
    • Arriba
  14. 14. Fill in the missing word from these Illusion lyrics: "_____ all night long, oh yeah yeah"

    • Dancing
    • Party
    • Drinking
    • Crazy
  15. 15. Which two (2) words are missing from these Take Me Home lyrics: "Take me please out of the ____ / Take me please out of the ____"

    • Night - Cold
    • Dark - Calm
    • Rain - Storm
    • Day - Light
  16. 16. Which song is this line from? "Let it shine, let it shine, let it shine"

    • Sunrise
    • Horizon
    • Light
    • To The Beat
  17. 17. Which song opens with "Do you hear my voice? I'll set you free"

    • We Know
    • Bouncy
    • Wake Up
    • My Way
  18. 18. In the chorus of Not Okay, which English words are repeated at the end of every Japanese line?

    • Make some noise
    • Turn it up
    • Make it loud
    • Shout it out
  19. 19. Which word is missing from these Enough lyrics: "Hold on to your _____ / Doesn't matter how"

    • Crown
    • Ground
    • Throne
    • Heart
  20. 20. Which song are these lyrics from? "Drink up, one more, drink up, get more"

    • Precious
    • Answer
    • Emergency
    • Shaboom

More ATEEZ quizzes

All 21
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 793 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this ATEEZ quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. What's the missing word from this line from Royal: "Check my royal ______" ?

    Answer: Blood

  2. 2. Which song's chorus has this Hongjoong line: "Yeah, how can I stop?"

    Answer: Precious

  3. 3. Which Japanese song are these lyrics from? "When you're going down I'll go down / When you're going up I'll go up"

    Answer: Dreamers

  4. 4. Which song are these lyrics from? "We don't know what is next [...] But we know who is next"

    Answer: WIN

  5. 5. Complete these lyrics from one of the only English lines in Aurora: "I know you wanna _____"

    Answer: Feel it

  6. 6. Finish these All About You lyrics: "I'm gonna prove / I'll be your ______"

    Answer: Proof

  7. 7. Which song starts with the lyrics "Come in my world, come in my world, yeah yeah"

    Answer: Don't Stop

  8. 8. Finish these Celebrate lyrics: "So I celebrate you, ________"

    Answer: All about you

  9. 9. Finish these Empty Box lyrics: "Hope you come across something ______"

    Answer: More than better

  10. 10. Which Japanese song are these lyrics from: "No one can hurt you / Always be on your side"

    Answer: DIAMOND

  11. 11. Complete this line from Answer: "One, two, three, let's _____"

    Answer: Burn

  12. 12. Complete these Thank U lyrics: "Thank you for being ______"

    Answer: On my side

  13. 13. Which song has this Spanish line, sung by Mingi: "Vamos, amigo, buena onda" ?

    Answer: Arriba

  14. 14. Fill in the missing word from these Illusion lyrics: "_____ all night long, oh yeah yeah"

    Answer: Party

  15. 15. Which two (2) words are missing from these Take Me Home lyrics: "Take me please out of the ____ / Take me please out of the ____"

    Answer: Dark - Calm

  16. 16. Which song is this line from? "Let it shine, let it shine, let it shine"

    Answer: To The Beat

  17. 17. Which song opens with "Do you hear my voice? I'll set you free"

    Answer: Wake Up

  18. 18. In the chorus of Not Okay, which English words are repeated at the end of every Japanese line?

    Answer: Make some noise

  19. 19. Which word is missing from these Enough lyrics: "Hold on to your _____ / Doesn't matter how"

    Answer: Ground

  20. 20. Which song are these lyrics from? "Drink up, one more, drink up, get more"

    Answer: Emergency