Skip to content
General K-pop

Which Company Does This Idol Belong To?

ImageEasy10 questionsAbout 3 min27 plays
by idol_expert · Lv 2 New Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

12 perfect scores · fastest 0:28
1superrealme10/100:28
2someone10/100:28
3someone10/100:30
4someone10/100:33
5someone10/100:33
Play to put your name on this board.
Did you know

Theo is from P1harmony, meanwhile, Leedo, Hwanwoong and Xion are from Oneus

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this easy 10-question quiz by idol_expert. 27 players have tried it so far.

Pass rate 85% · 2 likes

In this quiz

1

Which company is this idol from?

2

Which company is this idol from?

3

Which company is this idol from?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Easy · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Which company is this idol from?

    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment
    • YG Entertainment
    • HYBE

    Fun fact: SM Entertainment was founded by Lee Soo-man in 1995

  2. 2. Which company is this idol from?

    • YG Entertainment
    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment
    • HYBE

    Fun fact: Jennie trained at YG for almost 6 years before debuting

  3. 3. Which company is this idol from?

    • JYP Entertainment
    • SM Entertainment
    • YG Entertainment
    • Starship

    Fun fact: JYP Entertainment is known for its strict trainee system

  4. 4. Which company is this idol from?

    • ADOR (HYBE)
    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment
    • YG Entertainment

    Fun fact: ADOR is a sublabel of HYBE founded by Min Hee-jin

  5. 5. Which company is this idol from?

    • Starship Entertainment
    • HYBE
    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment

    Fun fact: Starship Entertainment is a subsidiary of Kakao Entertainment

  6. 6. Which company is this idol from?

    • HYBE
    • SM Entertainment
    • YG Entertainment
    • JYP Entertainment

    Fun fact: HYBE was formerly known as Big Hit Entertainment

  7. 7. Which company is this idol from?

    • JYP Entertainment
    • HYBE
    • SM Entertainment
    • YG Entertainment

    Fun fact: Felix almost got eliminated during Stray Kids survival show

  8. 8. Which company is this idol from?

    • Cube Entertainment
    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment
    • HYBE

    Fun fact: Miyeon was originally a YG trainee before moving to Cube

  9. 9. Which company is this idol from?

    • Cube Entertainment
    • YG Entertainment
    • SM Entertainment
    • Pledis

    Fun fact: Soyeon is the main producer and songwriter for (G)I-DLE

  10. 10. Which company is this idol from?

    • SM Entertainment
    • JYP Entertainment
    • YG Entertainment
    • HYBE

    Fun fact: Taeyeon has been with SM Entertainment since 2004

More K-pop company quizzes

All 15
idol_expert
Lv 2 New Fan · 3 quizzes · 206 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which company is this idol from?

    Answer: SM Entertainment

    Fun fact: SM Entertainment was founded by Lee Soo-man in 1995

  2. 2. Which company is this idol from?

    Answer: YG Entertainment

    Fun fact: Jennie trained at YG for almost 6 years before debuting

  3. 3. Which company is this idol from?

    Answer: JYP Entertainment

    Fun fact: JYP Entertainment is known for its strict trainee system

  4. 4. Which company is this idol from?

    Answer: ADOR (HYBE)

    Fun fact: ADOR is a sublabel of HYBE founded by Min Hee-jin

  5. 5. Which company is this idol from?

    Answer: Starship Entertainment

    Fun fact: Starship Entertainment is a subsidiary of Kakao Entertainment

  6. 6. Which company is this idol from?

    Answer: HYBE

    Fun fact: HYBE was formerly known as Big Hit Entertainment

  7. 7. Which company is this idol from?

    Answer: JYP Entertainment

    Fun fact: Felix almost got eliminated during Stray Kids survival show

  8. 8. Which company is this idol from?

    Answer: Cube Entertainment

    Fun fact: Miyeon was originally a YG trainee before moving to Cube

  9. 9. Which company is this idol from?

    Answer: Cube Entertainment

    Fun fact: Soyeon is the main producer and songwriter for (G)I-DLE

  10. 10. Which company is this idol from?

    Answer: SM Entertainment

    Fun fact: Taeyeon has been with SM Entertainment since 2004