Skip to content
Stray Kids Song Sorter: What Album Is It From? - Stray Kids quiz

Stray Kids Song Sorter: What Album Is It From?

ClassicMedium15 questionsAbout 4 min46 plays65% average of 46 completed plays
by chuuchaos · Lv 6 Stan

No timer on this quiz.

Hall of fame

4 perfect scores · fastest 0:45
1someone15/150:45
2someone15/150:59
3someone15/151:04
4emma_skz15/151:08
5someone14/150:54
Play to put your name on this board.
Did you know

These song are hella underrated!

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This medium 15-question multiple-choice Stray Kids quiz by chuuchaos is about Stray Kids songs such as DIVINE, CREED, LALALALA and more and albums such as ATE, ROCK-STAR and more. 46 fans have taken it (65% average of 46 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 39% · 1 like

In this quiz

1

Chronosaurus

2

Collision

3

Star Lost

12 more questions.

Show the 15 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Medium · 15 questions. 15 multiple-choice questions.

  1. 1. Chronosaurus

    • I am WHO
    • Clé 1: Miroh
    • Go LIVE
    • ATE

    Fun fact: It is the 6th song listed on their March 2019 mini album, Clé 1: Miroh.

  2. 2. Collision

    • 5-Star
    • Rock-Star
    • KARMA
    • ATE

    Fun fact: This is the 8th song listed on their 3rd full album, 5-Star, which released June 2023.

  3. 3. Star Lost

    • 5-Star
    • HOP
    • Rock-Star
    • NOEASY

    Fun fact: This is the 9th song listed on their 2nd full album, NOEASY, which released August 2021.

  4. 4. Another Day

    • The Sound
    • I am YOU
    • Go LIVE
    • All In

    Fun fact: This is the 6th song listed on their 1st full album, Go LIVE, which released in June of 2020.

  5. 5. Lost Me

    • CIRCUS
    • The Sound
    • In LIFE
    • GIANT

    Fun fact: It is the 3rd song listed on their 4th japan album release, The Sound, which was in February of 2023.

  6. 6. Sunshine

    • I am NOT
    • Clé : Levanter
    • Go LIVE
    • Maxident

    Fun fact: This is the 6th song listed on the mini album Clé : Levanter, which released in December of 2019.

  7. 7. Bounce Back

    • HOP
    • DO IT
    • ATE
    • Oddinary

    Fun fact: It is the 2nd song listed on their special mini album HOP, released December 2024.

  8. 8. 3rd Eye

    • I am YOU
    • Go LIVE
    • Clé : Levanter
    • I am NOT

    Fun fact: This is the 7th and final song listed on their debut mini album I am NOT, released March 2018.

  9. 9. 극과 극 N/S

    • I am YOU
    • All In
    • Clé 2 : Yellow Wood
    • MIXTAPE

    Fun fact: This is the 6th song listed on their mini album I Am You, released October of 2018.

  10. 10. DIVINE

    • DO IT
    • In LIFE
    • Maxident
    • ATE

    Fun fact: This is the second title track from their (at the time of this quiz) latest EP release, DO IT, from November 2025.

  11. 11. CREED

    • 5-Star
    • Clé 1 : Miroh
    • KARMA
    • Oddinary

    Fun fact: It is the 3rd song listed on their 4th full album, KARMA, released August 2025.

  12. 12. TMT

    • In LIFE
    • MIXTAPE
    • Clé 2 : Yellow Wood
    • I am WHO

    Fun fact: This is the 3rd song listed on their special mini album, Clé 2 : Yellow Wood, released in June of 2019.

  13. 13. LALALALA

    • 5-Star
    • Rock-Star
    • NOEASY
    • KARMA

    Fun fact: This is the title track of their mini album, Rock-Star, released November 2023.

  14. 14. Hellevator

    • MIXTAPE
    • I am NOT
    • NOEASY
    • Clé 1 : Miroh

    Fun fact: This is their late 2017 pre-debut single, later released as the title track of their pre-debut album MIXTAPE, released January 2018.

  15. 15. Chk Chk Boom

    • 5-Star
    • CIRCUS
    • KARMA
    • ATE

    Fun fact: This is the title track of their mini album, ATE, released July of 2024.

More Stray Kids quizzes

All 33
chuuchaos
Lv 6 Stan · 4 quizzes · 185 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Chronosaurus

    Answer: Clé 1: Miroh

    Fun fact: It is the 6th song listed on their March 2019 mini album, Clé 1: Miroh.

  2. 2. Collision

    Answer: 5-Star

    Fun fact: This is the 8th song listed on their 3rd full album, 5-Star, which released June 2023.

  3. 3. Star Lost

    Answer: NOEASY

    Fun fact: This is the 9th song listed on their 2nd full album, NOEASY, which released August 2021.

  4. 4. Another Day

    Answer: Go LIVE

    Fun fact: This is the 6th song listed on their 1st full album, Go LIVE, which released in June of 2020.

  5. 5. Lost Me

    Answer: The Sound

    Fun fact: It is the 3rd song listed on their 4th japan album release, The Sound, which was in February of 2023.

  6. 6. Sunshine

    Answer: Clé : Levanter

    Fun fact: This is the 6th song listed on the mini album Clé : Levanter, which released in December of 2019.

  7. 7. Bounce Back

    Answer: HOP

    Fun fact: It is the 2nd song listed on their special mini album HOP, released December 2024.

  8. 8. 3rd Eye

    Answer: I am NOT

    Fun fact: This is the 7th and final song listed on their debut mini album I am NOT, released March 2018.

  9. 9. 극과 극 N/S

    Answer: I am YOU

    Fun fact: This is the 6th song listed on their mini album I Am You, released October of 2018.

  10. 10. DIVINE

    Answer: DO IT

    Fun fact: This is the second title track from their (at the time of this quiz) latest EP release, DO IT, from November 2025.

  11. 11. CREED

    Answer: KARMA

    Fun fact: It is the 3rd song listed on their 4th full album, KARMA, released August 2025.

  12. 12. TMT

    Answer: Clé 2 : Yellow Wood

    Fun fact: This is the 3rd song listed on their special mini album, Clé 2 : Yellow Wood, released in June of 2019.

  13. 13. LALALALA

    Answer: Rock-Star

    Fun fact: This is the title track of their mini album, Rock-Star, released November 2023.

  14. 14. Hellevator

    Answer: MIXTAPE

    Fun fact: This is their late 2017 pre-debut single, later released as the title track of their pre-debut album MIXTAPE, released January 2018.

  15. 15. Chk Chk Boom

    Answer: ATE

    Fun fact: This is the title track of their mini album, ATE, released July of 2024.