Skip to content
Stray Kids Lee Know Quiz Part-1 - Stray Kids quiz

Stray Kids Lee Know Quiz Part-1

ClassicEasy11 questionsAbout 3 min294 plays71% average of 294 completed plays
by drunken_spillz · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

40 perfect scores · fastest 0:17
1someone11/110:17
2emma_skz11/110:18
3someone11/110:19
4someone11/110:21
5someone11/110:23
Play to put your name on this board.
Did you know

MIROH means 'maze' (미로) in Korean -- the album's central concept is about navigating life's challenges and forging your own path.

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This easy 11-question multiple-choice Stray Kids quiz by drunken_spillz asks about Lee Know. 294 fans have taken it (71% average of 294 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 59% · 8 likes · 1 comment

In this quiz

1

Lee Know's Position is Stray Kids is

2

Lee Know's Live Streams are called as

3

Lee Know used to be the MC on

8 more questions.

Show the 11 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Easy · 11 questions. 11 multiple-choice questions.

  1. 1. Lee Know's Position is Stray Kids is

    • Main Vocal
    • Main Rapper
    • Producer
    • Dance Leader
  2. 2. Lee Know's Live Streams are called as

    • Lee Know's Private Life
    • Lee Know's Ribang
    • Lee Know's Sunshine Vlog
    • Lee Know's small but certain happiness
  3. 3. Lee Know used to be the MC on

    • MCountdown
    • Music Bank
    • Show Champion
    • Show! Music Core
  4. 4. Which of the following is a nickname for Lee Know?

    • Flour lover
    • Bug
    • Bundle boy
    • Mouse
  5. 5. What is Lee Know's favorite dessert

    • Donuts
    • Tanghulu
    • Pudding
    • Songpyeon
  6. 6. How many siblings does Lee Know Have?

    • 2
    • 1
    • 3
    • None
  7. 7. What is the name of Lee Know's Hometown?

    • Incheon
    • Busan
    • Jeju-do
    • Gimpo
  8. 8. Which the following are not Lee Know's hobbies?

    • Anime
    • Volleyball
    • Cooking
    • Boxing
  9. 9. In which of the following songs does Lee Know rap?

    • Drive
    • District 9
    • Chill
    • Levanter
  10. 10. Which Day6 Song did Lee Know cover on [SKZ-Record]

    • You were Beautiful
    • Love me Or leave me
    • HAPPY
    • Congratulations
  11. 11. When is Lee Know's Birthday?

    • October 3, 1998
    • October 25, 1997
    • October 25, 1998
    • October 3, 1997

More Stray Kids quizzes

All 33
drunken_spillz
Lv 4 Casual Fan · 5 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Lee Know's Position is Stray Kids is

    Answer: Dance Leader

  2. 2. Lee Know's Live Streams are called as

    Answer: Lee Know's Ribang

  3. 3. Lee Know used to be the MC on

    Answer: Show! Music Core

  4. 4. Which of the following is a nickname for Lee Know?

    Answer: Bundle boy

  5. 5. What is Lee Know's favorite dessert

    Answer: Pudding

  6. 8. Which the following are not Lee Know's hobbies?

    Answer: Volleyball

  7. 9. In which of the following songs does Lee Know rap?

    Answer: District 9

  8. 10. Which Day6 Song did Lee Know cover on [SKZ-Record]

    Answer: Love me Or leave me