Skip to content
Stray Kids: Guess the member Quiz Part-1 - Stray Kids quiz

Stray Kids: Guess the member Quiz Part-1

ClassicMedium9 questionsAbout 2 min149 plays60% average of 149 completed plays
by drunken_spillz · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

13 perfect scores · fastest 0:17
1someone9/90:17
2emma_skz9/90:18
3someone9/90:20
4someone9/90:23
5someone9/90:25
Play to put your name on this board.
Did you know

ODDINARY debuted at #1 on the Billboard 200, making Stray Kids only the third K-pop act to achieve this.

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This medium 9-question multiple-choice Stray Kids quiz by drunken_spillz asks about Lee Know, Bang Chan, Seungmin, I.N and more. 149 fans have taken it (60% average of 149 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 29% · 2 likes

In this quiz

1

Who in Stray Kids has the least spice tolerance?

2

Which Stray Kids member has the worst alcohol tolerance?

3

Which member has the biggest appetite?

6 more questions.

Show the 9 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Medium · 9 questions. 9 multiple-choice questions.

  1. 1. Who in Stray Kids has the least spice tolerance?

    • Lee Know
    • Bang Chan
    • Seungmin
    • I.N
  2. 2. Which Stray Kids member has the worst alcohol tolerance?

    • Bang Chan
    • Lee Know
    • Hyunjin
    • Han
  3. 3. Which member has the biggest appetite?

    • Hyunjin
    • Changbin
    • I.N
    • Felix
  4. 4. Which Stray Kids member hates Coffee?

    • Lee Know
    • Han
    • Seungmin
    • Bang Chan
  5. 5. Which Stray Kids member has lots of Allergies?

    • Seungmin
    • Han
    • Changbin
    • Felix
  6. 6. Which Stray Kids member hates the Horror Genre?

    • Bang Chan
    • Felix
    • Lee Know
    • Seungmin
  7. 7. Which Stray Kids member is afraid of Heights?

    • Lee Know
    • Hyunjin
    • Bang Chan
    • I.N
  8. 8. Which Stray Kids member is known to be a morning person?

    • Bang Chan
    • Fekix
    • Lee Know
    • Seungmin
  9. 9. Which Stray Kids member dislikes eating Eggplant?

    • Changbin
    • Hyunjin
    • Felix
    • Seungmin

More Stray Kids quizzes

All 33
drunken_spillz
Lv 4 Casual Fan · 5 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Who in Stray Kids has the least spice tolerance?

    Answer: Bang Chan

  2. 2. Which Stray Kids member has the worst alcohol tolerance?

    Answer: Han

  3. 3. Which member has the biggest appetite?

    Answer: I.N

  4. 4. Which Stray Kids member hates Coffee?

    Answer: Bang Chan

  5. 5. Which Stray Kids member has lots of Allergies?

    Answer: Changbin

  6. 6. Which Stray Kids member hates the Horror Genre?

    Answer: Felix

  7. 8. Which Stray Kids member is known to be a morning person?

    Answer: Seungmin

  8. 9. Which Stray Kids member dislikes eating Eggplant?

    Answer: Hyunjin