Skip to content
Skz memes who said what?? - Stray Kids quiz

Skz memes who said what??

ClassicMedium9 questionsAbout 2 min56 plays88% average of 56 completed plays
by minsung_whatevership · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

31 perfect scores · fastest 0:19
1emma_skz9/90:19
2someone9/90:21
3someone9/90:22
4someone9/90:22
5someone9/90:23
Play to put your name on this board.
Did you know

Felix (Lee Yong-bok) was born in Sydney, Australia. He is of Korean descent and is known for his distinctive deep voice despite his upbeat personality.

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This medium 9-question multiple-choice Stray Kids quiz by minsung_whatevership asks about Felix, Lee Know, Changbin, Hyunjin and more. 56 fans have taken it (88% average of 56 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 88% · 3 likes · 1 comment

In this quiz

1

I'M FOIVE

2

ICE CREAMMM

3

Americano joah joah joah ~

6 more questions.

Show the 9 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Medium · 9 questions. 9 multiple-choice questions.

  1. 1. I'M FOIVE

    • Felix
    • Lee know
    • Changbin
    • Bangchan
  2. 2. ICE CREAMMM

    • Lee know
    • HAN
    • seugmin
    • Hyunjin
  3. 3. Americano joah joah joah ~

    • HAN
    • I.N
    • Hyunjin
    • Changbin

    Fun fact: Hannie always true to make fun of Jinnie when he can about it

  4. 4. Cause... Cause chicken has meat in it

    • Felix
    • I.N
    • Bangchan
    • Seugmin
  5. 5. Bang Chan is so old

    • HAN
    • Lee know
    • Seugmin
    • Changbin
  6. 6. GO QUOKA GO QUOKA

    • I.N
    • Bang Chan
    • HAN
    • Hyunjin
  7. 7. I'M SO HUNGRY BECAUSE IM SO SENSITIVE

    • Changbin
    • Felix
    • seugmin
    • I.N
  8. 8. I know English

    • Changbin
    • hyunjin
    • felix
    • I.N
  9. 9. Your behavior is so....UGH

    • Hyunjin
    • lee know
    • Bang Chan
    • seugmin

    Fun fact: Sorry I know it was only ment to be one per member but how could I not 😅

More Stray Kids quizzes

All 33
minsung_whatevership
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 56 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. I'M FOIVE

    Answer: Bangchan

  2. 2. ICE CREAMMM

    Answer: Lee know

  3. 3. Americano joah joah joah ~

    Answer: Hyunjin

    Fun fact: Hannie always true to make fun of Jinnie when he can about it

  4. 4. Cause... Cause chicken has meat in it

    Answer: Felix

  5. 6. GO QUOKA GO QUOKA

    Answer: HAN

  6. 7. I'M SO HUNGRY BECAUSE IM SO SENSITIVE

    Answer: Changbin

  7. 8. I know English

    Answer: I.N

  8. 9. Your behavior is so....UGH

    Answer: Hyunjin

    Fun fact: Sorry I know it was only ment to be one per member but how could I not 😅