Skip to content
SKZ - Guess the MV by the screenshot - Stray Kids quiz

SKZ - Guess the MV by the screenshot

ImageMedium20 questionsAbout 5 min47 plays78% average of 47 completed plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

6 perfect scores · fastest 1:08
1someone20/201:08
2someone20/201:10
3someone20/201:47
4someone20/202:00
5emma_skz20/202:11
Play to put your name on this board.
Did you know

What your favorite sport?

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This medium 20-question picture Stray Kids quiz by light_a_matz is about Stray Kids songs such as Do It, CEREMONY, Thunderous and more. 47 fans have taken it (78% average of 47 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 74% · 3 likes

In this quiz

1

Which MV is this from?

2

Which MV is this from?

3

Which MV is this from?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which MV is this from?

    • God's Menu
    • Run It
    • Do It
    • Divine
  2. 2. Which MV is this from?

    • Ceremony
    • Hellevator
    • Thunderous
    • My Pace
  3. 3. Which MV is this from?

    • S-Class
    • Mountains
    • Walkin on Water
    • Super Board
  4. 4. Which MV is this from?

    • Miroh
    • Double Knot
    • Venom
    • Maniac
  5. 5. Which MV is this from?

    • Case 143
    • Thunderous
    • Cheese
    • LALALALA
  6. 6. Which MV is this from?

    • Hellevator
    • God's Menu
    • Side Effects
    • Levanter
  7. 7. Which MV is this from?

    • Giant
    • Creed
    • Run It
    • Chk Chk Boom
  8. 8. Which MV is this from?

    • Miroh
    • S-Class
    • District 9
    • Ceremony
  9. 9. Which MV is this from?

    • Divine
    • Thunderous
    • Do It
    • Run It
  10. 10. Which MV is this from?

    • Case 143
    • Get Cool
    • Astronaut
    • Easy
  11. 11. Which MV is this from?

    • Chk Chk Boom
    • God's Menu
    • JJAM
    • Ceremony
  12. 12. Which MV is this from?

    • Miroh
    • Maniac
    • Case 143
    • Thunderous
  13. 13. Which MV is this from?

    • LALALALA
    • Hellevator
    • FNF
    • JJAM
  14. 14. Which MV is this from?

    • District 9
    • S-Class
    • Walkin on Water
    • Topline
  15. 15. Which MV is this from?

    • Freeze
    • Circus
    • Venom
    • Case 143
  16. 16. Which MV is this from?

    • Winter Falls
    • JJAM
    • Christmas EveL
    • Christmas Love
  17. 17. Which MV is this from?

    • Megaverse
    • LALALALA
    • DLC
    • Chill
  18. 18. Which MV is this from?

    • My Pace
    • God's Menu
    • Miroh
    • Double Knot
  19. 19. Which MV is this from?

    • Venom
    • Maniac
    • Easy
    • Back Door
  20. 20. Which MV is this from?

    • Social Path
    • Get Lit
    • Venom
    • Chk Chk Boom

More Stray Kids quizzes

All 33
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 810 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which MV is this from?

    Answer: Do It

  2. 2. Which MV is this from?

    Answer: My Pace

  3. 3. Which MV is this from?

    Answer: Walkin on Water

  4. 4. Which MV is this from?

    Answer: Maniac

  5. 5. Which MV is this from?

    Answer: Thunderous

  6. 6. Which MV is this from?

    Answer: Hellevator

  7. 7. Which MV is this from?

    Answer: Run It

  8. 8. Which MV is this from?

    Answer: District 9

  9. 9. Which MV is this from?

    Answer: Divine

  10. 10. Which MV is this from?

    Answer: Get Cool

  11. 11. Which MV is this from?

    Answer: Ceremony

  12. 12. Which MV is this from?

    Answer: Miroh

  13. 13. Which MV is this from?

    Answer: JJAM

  14. 14. Which MV is this from?

    Answer: S-Class

  15. 15. Which MV is this from?

    Answer: Case 143

  16. 16. Which MV is this from?

    Answer: Christmas EveL

  17. 17. Which MV is this from?

    Answer: LALALALA

  18. 18. Which MV is this from?

    Answer: God's Menu

  19. 19. Which MV is this from?

    Answer: Back Door

  20. 20. Which MV is this from?

    Answer: Venom