Skip to content
SEVENTEEN - Guess the MV from the screenshot - SEVENTEEN quiz

SEVENTEEN - Guess the MV from the screenshot

ImageMedium20 questionsAbout 5 min61 plays67% average of 61 completed plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

2 perfect scores · fastest 1:34
1light_a_matzATZ OT820/201:34
2someone20/202:07
3someone19/201:27
4someone19/201:28
5someone19/201:36
Play to put your name on this board.
Did you know

The name SEVENTEEN represents 13 members + 3 units (Hip-Hop, Vocal, Performance) + 1 unified team, symbolizing how they all come together as one.

Learn before you play: SEVENTEEN trivia

About this quiz

This medium 20-question picture SEVENTEEN quiz by light_a_matz is about SEVENTEEN songs such as MAESTRO, VERY NICE, Rock with you and more and albums such as FML. 61 fans have taken it (67% average of 61 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 52% · 2 likes

In this quiz

1

Which MV is this from?

2

Which MV is this from?

3

Which MV is this from?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this SEVENTEEN quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). SEVENTEEN · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which MV is this from?

    • Mansae
    • Maestro
    • BOOMBOOM
    • Very Nice
  2. 2. Which MV is this from?

    • Oh My!
    • Call Call Call!
    • HIT
    • Fear
  3. 3. Which MV is this from?

    • Ready To Love
    • Rock With You
    • HomeRun
    • Hot
  4. 4. Which MV is this from?

    • Very Nice
    • Pretty U
    • Adore U
    • Mansae
  5. 5. Which MV is this from?

    • HOT
    • Super
    • Maestro
    • Thunder
  6. 6. Which MV is this from?

    • Lalali
    • Super
    • Maestro
    • FML
  7. 7. Which MV is this from?

    • Mansae
    • Adore U
    • Ready to Love
    • Rock With You
  8. 8. Which MV is this from?

    • Home
    • Clap
    • Don't Wanna Cry
    • Thanks
  9. 9. Which MV is this from?

    • Super
    • Left & Right
    • Darl+ing
    • Fear
  10. 10. Which MV is this from?

    • Left & Right
    • Adore U
    • Q&A
    • Rock With You
  11. 11. Which MV is this from?

    • Pretty U
    • Clap
    • Home
    • Very Nice
  12. 12. Which MV is this from?

    • Dream
    • Spell
    • LALALI
    • _WORLD
  13. 13. Which MV is this from?

    • HIT
    • HOME;RUN
    • Left & Right
    • Rock With You
  14. 14. Which MV is this from?

    • Super
    • Maestro
    • Thunder
    • Eyes on You
  15. 15. Which MV is this from?

    • Dream
    • Darl+ing
    • Love, Money, Fame
    • Rock With You
  16. 16. Which MV is this from?

    • Rock With You
    • Dream
    • _WORLD
    • HIT
  17. 17. Which MV is this from?

    • Thunder
    • HOME;RUN
    • Maestro
    • LALALI
  18. 18. Which MV is this from?

    • Clap
    • HIT
    • Mansae
    • BOOMBOOM
  19. 19. Which MV is this from?

    • Holiday
    • HOT
    • Home
    • HIT
  20. 20. Which MV is this from?

    • Cheers
    • FML
    • My My
    • Thunder

More SEVENTEEN quizzes

All 13
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this SEVENTEEN quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which MV is this from?

    Answer: BOOMBOOM

  2. 2. Which MV is this from?

    Answer: Oh My!

  3. 3. Which MV is this from?

    Answer: Ready To Love

  4. 4. Which MV is this from?

    Answer: Pretty U

  5. 5. Which MV is this from?

    Answer: HOT

  6. 6. Which MV is this from?

    Answer: Maestro

  7. 7. Which MV is this from?

    Answer: Mansae

  8. 8. Which MV is this from?

    Answer: Don't Wanna Cry

  9. 9. Which MV is this from?

    Answer: Fear

  10. 10. Which MV is this from?

    Answer: Adore U

  11. 11. Which MV is this from?

    Answer: Very Nice

  12. 12. Which MV is this from?

    Answer: Spell

  13. 13. Which MV is this from?

    Answer: Left & Right

  14. 14. Which MV is this from?

    Answer: Super

  15. 15. Which MV is this from?

    Answer: Love, Money, Fame

  16. 16. Which MV is this from?

    Answer: Rock With You

  17. 17. Which MV is this from?

    Answer: HOME;RUN

  18. 18. Which MV is this from?

    Answer: Clap

  19. 19. Which MV is this from?

    Answer: Home

  20. 20. Which MV is this from?

    Answer: Thunder