Skip to content
Only Treasure maker can pass this quiz - TREASURE quiz

Only Treasure maker can pass this quiz

ClassicMedium10 questionsAbout 3 min23 plays
by siipa · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

9 perfect scores · fastest 0:34
1someone10/100:34
2someone10/100:35
3someone10/100:42
4someone10/100:42
5someone10/100:45
Play to put your name on this board.

About this quiz

Test your TREASURE knowledge with this medium 10-question quiz by siipa. 23 players have tried it so far.

Pass rate 74% · 1 like

In this quiz

1

who is the leader of treasure gen 1 ?

2

What year was Jehyuk born?

3

Who is the owner of the "woopy" character?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this TREASURE quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). TREASURE · Medium · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. who is the leader of treasure gen 1 ?

    • Jihoon, Asahi
    • Haruto, Jaehyuk
    • Junkyu, Jihoon
    • Hyunsuk, Jihoon
  2. 2. What year was Jehyuk born?

    • 2000
    • 1999
    • 2001
    • 2003
  3. 3. Who is the owner of the "woopy" character?

    • Jihoon
    • Junkyu
    • Jaehyuk
    • Jeongwoo
  4. 4. What is Doyoung's famous nickname?

    • Dobby
    • first penguin
    • geehun
    • bear
  5. 5. What is Treasure's debut song?

    • Paradise
    • Hello
    • Move
    • Boy
  6. 6. Who came up with the "first penguin" pose on tmap episode 79?

    • Hyunsuk
    • Haruto
    • Jihoon
    • Junghwan
  7. 7. Who is in the Treasure Rapper Unit?

    • Jihoon, Hyunsuk, Doyoung
    • Asahi, Jaehyuk, Jeongwoo
    • Haruto, Junkyu, Junghwan
    • Hyunsuk, Haruto, Yoshi
  8. 8. Which is Junghwan and Jeongwoo's hometown?

    • Iksan
    • Gangnam
    • Busan
    • Jeju
  9. 9. Who are the members of T5 unit?

    • Jihoon, Yoshi, Jeongwoo, Junghwan, Haruto
    • Jihoon, Junghwan, Junkyu, Jaehyuk, Doyoung
    • Jihoon, Junghwan, Jeongwoo, Asahi, Hyunsuk
    • Jihoon, Junghwan, Jaehyuk, Doyoung, Asahi
  10. 10. Which agency does Treasure belong to?

    • YG Entertaiment
    • HYBE
    • SM Entertaiment
    • CUBE Entertaiment

More quizzes to play

siipa
Lv 4 Casual Fan · 2 quizzes · 510 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this TREASURE quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. who is the leader of treasure gen 1 ?

    Answer: Hyunsuk, Jihoon

  2. 3. Who is the owner of the "woopy" character?

    Answer: Jeongwoo

  3. 4. What is Doyoung's famous nickname?

    Answer: Dobby

  4. 5. What is Treasure's debut song?

    Answer: Boy

  5. 6. Who came up with the "first penguin" pose on tmap episode 79?

    Answer: Jihoon

  6. 7. Who is in the Treasure Rapper Unit?

    Answer: Hyunsuk, Haruto, Yoshi

  7. 9. Who are the members of T5 unit?

    Answer: Jihoon, Junghwan, Junkyu, Jaehyuk, Doyoung

  8. 10. Which agency does Treasure belong to?

    Answer: YG Entertaiment