Skip to content
Name That Album Cover - General K-pop quiz

Name That Album Cover

ImageMedium10 questionsAbout 3 min65 plays57% average of 65 completed plays
by kpopfan_official · Lv 2 New Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

3 perfect scores · fastest 0:31
1someone10/100:31
2someone10/100:36
3someone10/101:03
4someone9/100:37
5someone8/100:26
Play to put your name on this board.
Did you know

G-Dragon has had multiple high-profile collaborations with Adidas, including the limited-edition G-Dragon x Adidas Originals STAN SMITH series, which became one of the most coveted sneakers in Korea.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 10-question quiz by kpopfan_official. 65 fans have taken it (57% average of 65 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 34% · 3 likes

In this quiz

1

Which album is this?

2

Which album is this?

3

Which album is this?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Which album is this?

    • Map of the Soul: 7
    • BE
    • Proof
    • Wings
  2. 2. Which album is this?

    • THE ALBUM
    • BORN PINK
    • Square Up
    • Kill This Love

    Fun fact: THE ALBUM was BLACKPINK first full studio album after 4 years of EPs

  3. 3. Which album is this?

    • Drama
    • MY WORLD
    • Armageddon
    • Savage

    Fun fact: Armageddon features the hit single Supernova which went viral on TikTok

  4. 4. Which album is this?

    • ROCK-STAR
    • 5-STAR
    • MAXIDENT
    • ODDINARY

    Fun fact: ROCK-STAR debuted at number one on the Billboard 200

  5. 5. Which album is this?

    • NewJeans 1st EP
    • Get Up
    • How Sweet
    • Supernatural

    Fun fact: Get Up includes the viral hit Super Shy

  6. 6. Which album is this?

    • Wave
    • I have IVE
    • IVE SWITCH
    • After LIKE

    Fun fact: IVE SWITCH marked IVE first full-length album

  7. 7. Which album is this?

    • XOXO
    • Exodus
    • The War
    • Don t Mess Up My Tempo

    Fun fact: XOXO was the first album to sell over 1 million copies in South Korea in 12 years

  8. 8. Which album is this?

    • Formula of Love
    • Taste of Love
    • Eyes Wide Open
    • Between 1&2

    Fun fact: Formula of Love sold over 700,000 copies on its first day

  9. 9. Which album is this?

    • The Velvet
    • Queendom
    • Chill Kill
    • The ReVe Festival Finale

    Fun fact: The ReVe Festival Finale includes the hit Psycho

  10. 10. Which album is this?

    • FML
    • SEVENTEENTH HEAVEN
    • Face the Sun
    • Attacca

More K-pop discography quizzes

All 23
kpopfan_official
Lv 2 New Fan · 3 quizzes · 154 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which album is this?

    Answer: Proof

  2. 2. Which album is this?

    Answer: THE ALBUM

    Fun fact: THE ALBUM was BLACKPINK first full studio album after 4 years of EPs

  3. 3. Which album is this?

    Answer: Armageddon

    Fun fact: Armageddon features the hit single Supernova which went viral on TikTok

  4. 4. Which album is this?

    Answer: ROCK-STAR

    Fun fact: ROCK-STAR debuted at number one on the Billboard 200

  5. 5. Which album is this?

    Answer: Get Up

    Fun fact: Get Up includes the viral hit Super Shy

  6. 6. Which album is this?

    Answer: IVE SWITCH

    Fun fact: IVE SWITCH marked IVE first full-length album

  7. 7. Which album is this?

    Answer: XOXO

    Fun fact: XOXO was the first album to sell over 1 million copies in South Korea in 12 years

  8. 8. Which album is this?

    Answer: Formula of Love

    Fun fact: Formula of Love sold over 700,000 copies on its first day

  9. 9. Which album is this?

    Answer: The ReVe Festival Finale

    Fun fact: The ReVe Festival Finale includes the hit Psycho

  10. 10. Which album is this?

    Answer: SEVENTEENTH HEAVEN