Skip to content
MONSTA X Lyrics Quiz (Easy) - MONSTA X quiz

MONSTA X Lyrics Quiz (Easy)

ClassicEasy10 questionsAbout 3 min3 plays
by onyksv · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

3 perfect scores · fastest 0:40
1onyksv10/100:40
2someone10/101:02
3someone10/101:43
Play to put your name on this board.
Did you know

Beautiful was the title track of The Clan Pt. 2.5 Beautiful, released in 2017, and became one of the group's most beloved songs.

Learn before you play: MONSTA X trivia

About this quiz

This easy 10-question multiple-choice MONSTA X quiz by onyksv is about MONSTA X songs such as SURVIVOR, MAGIC, Shoot Out and more and albums such as RUSH. 3 players have tried it so far.

Guess the MONSTA X song based on the English lyrics.

Pass rate 100%

In this quiz

1

They call it tragic, we call it magic

2

Walker, walker, walker, growling

3

Maybe this is crazy, crazy just to wonder

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this MONSTA X quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). MONSTA X · Easy · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. They call it tragic, we call it magic

    • SURVIVOR
    • Rush Hour
    • MAGIC
    • Deny
  2. 2. Walker, walker, walker, growling

    • Rodeo
    • Shoot Out
    • Trespass
    • One Day
  3. 3. Maybe this is crazy, crazy just to wonder

    • SOMEONE'S SOMEONE
    • MIDDLE OF THE NIGHT
    • GOT MY NUMBER
    • WHO DO U LOVE?
  4. 4. Top of the top, my level is A

    • Addicted
    • Stand Up
    • FANTASIA
    • BEASTMODE
  5. 5. Imma slay, Imma chill, Imma kill

    • U R
    • DRAMARAMA
    • Secrets
    • Love Killa
  6. 6. Zero zero lucky bang

    • RUSH
    • Gambler
    • enemies with benefits
    • Type X
  7. 7. All these chills, all these thrills, burn like million dollar bills

    • KISS OR DEATH
    • Blame Me
    • Whispers in the Dark
    • You Problem
  8. 8. All the blurry nights are when I feel alive

    • About Last Night
    • Fire & Ice
    • Beautiful Liar
    • LOVE
  9. 9. Make the ground shake, bring the earthquake

    • Do What I Want
    • N the Front
    • on our way
    • main attraction
  10. 10. Baby I'll be okay, living in this violet haze

    • heal
    • That's My Girl
    • growing pains
    • Just Love

More quizzes to play

onyksv
Lv 4 Casual Fan · 1 quiz · 3 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this MONSTA X quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. They call it tragic, we call it magic

    Answer: MAGIC

  2. 2. Walker, walker, walker, growling

    Answer: Shoot Out

  3. 3. Maybe this is crazy, crazy just to wonder

    Answer: SOMEONE'S SOMEONE

  4. 4. Top of the top, my level is A

    Answer: FANTASIA

  5. 5. Imma slay, Imma chill, Imma kill

    Answer: Love Killa

  6. 6. Zero zero lucky bang

    Answer: Gambler

  7. 7. All these chills, all these thrills, burn like million dollar bills

    Answer: You Problem

  8. 8. All the blurry nights are when I feel alive

    Answer: About Last Night

  9. 9. Make the ground shake, bring the earthquake

    Answer: N the Front

  10. 10. Baby I'll be okay, living in this violet haze

    Answer: growing pains