Skip to content
izna quiz! Only real fans will know - Izna quiz

izna quiz! Only real fans will know

ClassicMedium20 questionsAbout 5 min0 plays
by nyrx_luvs_kpop · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

Play to put your name on this board.

About this quiz

Test your Izna knowledge with this medium 20-question quiz by nyrx_luvs_kpop. Its questions run from 2024 to 2026. Be one of the first to take it on and set the score to beat.

Kind of hard ngl but not much

In this quiz

1

How many members does izna have?

2

Which survival show formed izna?

3

What company are they under?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this Izna quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Izna · Medium · 20 questions. 20 multiple-choice questions.

  1. 1. How many members does izna have?

    • 7
    • 6
    • 8
    • 9
  2. 2. Which survival show formed izna?

    • Girls Planet 999
    • Universe Ticket
    • Produce 48
    • I-LAND 2
  3. 3. What company are they under?

    • Hybe
    • YG
    • The Black Label
    • Wakeone
  4. 4. Which company handles the group's music production?

    • The Black Label
    • Wakeone
    • JYP
    • SM
  5. 5. When did they debut?

    • 25 Nov, 2025
    • 22 Nov, 2024
    • 25 Nov, 2024
    • 22 Nov, 2025
  6. 6. What is there fandom name?

    • iznaya
    • naya
    • wizna
    • izzi
  7. 7. Do they have a former member? If yes, what's her name?

    • No
    • Yes, Yoon Jiyoon
    • Yes, Nam Yuju
    • Yes, Fuko
  8. 8. Which member previously participated in a popular survival show?

    • Sarang
    • Mai
    • Jeemin
    • Saebi
  9. 9. Which member studied in New Zealand for 3 months?

    • Koko
    • Saebi
    • Sarang
    • Jungeun
  10. 10. Whose english name is Bella?

    • Jeemin
    • Jungeun
    • Sarang
    • Mai
  11. 11. Which member is the main dancer?

    • Koko
    • Jungeun
    • Mai
    • Jeemin
  12. 12. Who is the oldest member?

    • Jeemin
    • Saebi
    • Mai
    • Koko
  13. 13. Who has the puppy-like visuals in the group?

    • Sarang
    • Jungeun
    • Saebi
    • Koko
  14. 14. What is their debut album?

    • BEEP
    • SET THE TEMPO
    • N/a
    • NOT JUST PRETTY
  15. 15. Which song is a b-side of the album "NOT JUST PRETTY"?

    • RACECAR
    • DRIP
    • R.I.P
    • INFINTY
  16. 16. Which song is a title track?

    • TIMEBOMB
    • SUPERCRUSH
    • METRONOME
    • ROCK, PAPER, SCISSORS
  17. 17. Which song is a fan song?

    • LEAN ON ME
    • IWALY
    • FAKE IT
    • INFINITY
  18. 18. Which song did izna release as an OST for the survival dance show "World of Street Woman Fighter"?

    • DRIP
    • R.I.P
    • SASS
    • MAMMA MIA
  19. 19. Where was their first official performance after the survival show ended?

    • KCON LA
    • MAMA 2024
    • KCON GERMANY
    • KCON JAPN
  20. 20. Which song did they cover as a group in KCON JAPAN 2026?

    • IF I SAY, I LOVE YOU - BOYNEXTDOOR
    • SIGNAL - TWICE
    • DDU-DU-DDU-DU - BLACKPINK
    • FIESTA - IZ*ONE

More quizzes to play

nyrx_luvs_kpop
Lv 4 Casual Fan · 1 quiz · 0 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Izna quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. How many members does izna have?

    Answer: 6

  2. 2. Which survival show formed izna?

    Answer: I-LAND 2

  3. 3. What company are they under?

    Answer: Wakeone

  4. 4. Which company handles the group's music production?

    Answer: The Black Label

  5. 5. When did they debut?

    Answer: 25 Nov, 2024

  6. 6. What is there fandom name?

    Answer: naya

  7. 7. Do they have a former member? If yes, what's her name?

    Answer: Yes, Yoon Jiyoon

  8. 8. Which member previously participated in a popular survival show?

    Answer: Jeemin

  9. 9. Which member studied in New Zealand for 3 months?

    Answer: Saebi

  10. 10. Whose english name is Bella?

    Answer: Jungeun

  11. 11. Which member is the main dancer?

    Answer: Koko

  12. 13. Who has the puppy-like visuals in the group?

    Answer: Sarang

  13. 14. What is their debut album?

    Answer: N/a

  14. 15. Which song is a b-side of the album "NOT JUST PRETTY"?

    Answer: RACECAR

  15. 16. Which song is a title track?

    Answer: METRONOME

  16. 17. Which song is a fan song?

    Answer: INFINITY

  17. 18. Which song did izna release as an OST for the survival dance show "World of Street Woman Fighter"?

    Answer: SASS

  18. 19. Where was their first official performance after the survival show ended?

    Answer: KCON GERMANY

  19. 20. Which song did they cover as a group in KCON JAPAN 2026?

    Answer: IF I SAY, I LOVE YOU - BOYNEXTDOOR