Skip to content
Identify the Stray Kids sub-unit - Stray Kids quiz

Identify the Stray Kids sub-unit

ClassicMedium13 questionsAbout 3 min166 plays63% average of 166 completed plays
by drunken_spillz · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

9 perfect scores · fastest 0:51
1someone13/130:51
2someone13/130:57
3someone13/131:04
4someone13/131:11
5someone13/131:19
Play to put your name on this board.
Did you know

STAY means that fans will always stay with Stray Kids no matter what.

Learn before you play: Stray Kids trivia

About this quiz

This medium 13-question multiple-choice Stray Kids quiz by drunken_spillz asks about Changbin, Hyunjin, Lee Know, Han and more. 166 fans have taken it (63% average of 166 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 33% · 5 likes

In this quiz

1

Which duo has the nickname "Poppoz"/ Kissez

2

Which trio have song together named "Snain"

3

Which two Stray Kids members used to host Day6 Kiss the Radio together?

10 more questions.

Show the 13 questions in this quiz

A preview of every question in this Stray Kids quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Stray Kids · Medium · 13 questions. 13 multiple-choice questions.

  1. 1. Which duo has the nickname "Poppoz"/ Kissez

    • Changbin, Hyunjin
    • Lee Know, Han
    • Seungmin, Felix
    • Han, I.N
  2. 2. Which trio have song together named "Snain"

    • BangChan, I.N, Changbin
    • Lee Know, Hyujin, Felix
    • Changbin, Felix, Seungmin
    • Han, Seungmin, I.N
  3. 3. Which two Stray Kids members used to host Day6 Kiss the Radio together?

    • Hyunjin, I.N
    • Lee Know, Seungmin
    • Lee Know, Han
    • Seungmin, Felix
  4. 4. Which trio of Stray Kids are named "Bad Peach Club"/" Bokseungah"

    • Bang Chan, Changbin, Han
    • Lee Know, Han, I.N
    • Felix, Seungmin, I.N
    • Lee Know, Hyunjin, Felix
  5. 5. Which duo in Stray Kids are called "Arirang"

    • Bang Chan, Han
    • Lee Know, Seungmin
    • Hyunjin, Felix
    • Lee Know, I.N
  6. 6. Which two Stray Kids members have a song named "Respirator"

    • Bang Chan, Changbin
    • Hyunjin, I.N
    • Han, Lee know
    • Han, Seungmin
  7. 7. Which duo in Stray Kids are known as "Simple Dorm"

    • Lee know, Han
    • Bang Chan, I.N
    • Felix, Seungmin
    • Changbin, Hyunjin
  8. 8. Which duo in Stray Kids are named "Soppaz"

    • Seungmin, I.N
    • Changbin, Han
    • Hyunjin, Bang Chan
    • Hyunjin, I.N
  9. 9. Which duo in Stray Kids made the song "King of Nagging"

    • Hyunjin, Seungmin
    • Lee know, Han
    • Changbin, I.N
    • Bang Chan, Felix
  10. 10. Which duo in Stray Kids are known as "Happy House"

    • Lee Know, Seungmin
    • Hyunjin, Han
    • Bang Chan, I.N
    • Felix, Seungmin
  11. 11. Which duo in Stray Kids is named "Dance-Rap"

    • Hyunjin, Changbin
    • Lee Know, Han
    • Hyunjin, Han
    • Lee Know, Changbin
  12. 12. Which Stray Kids pairing are known as "The Sunshine twins"

    • Hyunjin, Han
    • Han, Felix
    • Felix, Seungmin
    • Seungmin, I.N
  13. 13. Which trio in Stray Kids are named "Paboracha"?

    • Lee Know, Changbin, Han
    • Hyunjin, Han, Lee Know
    • Felix, Seungmin, I.N
    • Hyunjin, Lee Know, Bang Chan

More Stray Kids quizzes

All 33
drunken_spillz
Lv 4 Casual Fan · 5 quizzes · 808 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Stray Kids quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which duo has the nickname "Poppoz"/ Kissez

    Answer: Han, I.N

  2. 2. Which trio have song together named "Snain"

    Answer: Changbin, Felix, Seungmin

  3. 3. Which two Stray Kids members used to host Day6 Kiss the Radio together?

    Answer: Lee Know, Seungmin

  4. 4. Which trio of Stray Kids are named "Bad Peach Club"/" Bokseungah"

    Answer: Felix, Seungmin, I.N

  5. 5. Which duo in Stray Kids are called "Arirang"

    Answer: Lee Know, I.N

  6. 6. Which two Stray Kids members have a song named "Respirator"

    Answer: Han, Seungmin

  7. 7. Which duo in Stray Kids are known as "Simple Dorm"

    Answer: Bang Chan, I.N

  8. 8. Which duo in Stray Kids are named "Soppaz"

    Answer: Hyunjin, I.N

  9. 9. Which duo in Stray Kids made the song "King of Nagging"

    Answer: Hyunjin, Seungmin

  10. 10. Which duo in Stray Kids are known as "Happy House"

    Answer: Felix, Seungmin

  11. 11. Which duo in Stray Kids is named "Dance-Rap"

    Answer: Hyunjin, Han

  12. 12. Which Stray Kids pairing are known as "The Sunshine twins"

    Answer: Han, Felix

  13. 13. Which trio in Stray Kids are named "Paboracha"?

    Answer: Hyunjin, Han, Lee Know