Skip to content
How well do you know about BTS as a ARMY? - BTS quiz

How well do you know about BTS as a ARMY?

ClassicHard10 questionsAbout 3 min31 plays73% average of 31 completed plays
by btsarmy4life_kiara · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

5 perfect scores · fastest 0:25
1someone10/100:25
2someone10/100:32
3someone10/100:34
4someone10/100:35
5someone10/100:53
Play to put your name on this board.
Did you know

The free Yet To Come concert in Busan (October 2022) was held to support the city's 2030 World Expo bid.

Learn before you play: BTS trivia

About this quiz

This hard 10-question multiple-choice BTS quiz by btsarmy4life_kiara asks about Suga, Jin, J-Hope and more and about songs such as My Universe. Its questions cite 2026. 31 fans have taken it (73% average of 31 completed plays). Think you can beat that?

My very first quiz about BTS. Try to see how well you know about BTS as a ARMY

Pass rate 71% · 1 like

In this quiz

1

What Date did BTS debut?

2

What is the name of the city that Jungkook and Jimin were born and raised?

3

What is the name of Suga's solo artist name?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this BTS quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). BTS · Hard · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. What Date did BTS debut?

    • June 1
    • June 13
    • April 3
    • March 15

    Fun fact: June 13, 2013 is when BTS officially debuted with the song No More Dreams. BTS has been around for 13 years

  2. 2. What is the name of the city that Jungkook and Jimin were born and raised?

    • Daegu Town
    • Seoul
    • Busan
    • Daejeon

    Fun fact: Jungkook and Jimin both were born and raised in Busan. Busan was the place where they did a concert for Arirang

  3. 3. What is the name of Suga's solo artist name?

    • Agust D
    • Suga
    • Mr. Popular
    • D tsugA

    Fun fact: Suga came up with the name Agust D because he took the initials of his birthplace and put his name Backwards

  4. 4. What is V's favorite food?

    • Kimchi
    • Gimbap
    • Korean BBQ
    • Japchae

    Fun fact: V really loves Japchae hence why its his favorite

  5. 5. What is the name of the birthplace that V and Suga were born and raised?

    • Seoul
    • Daegu Town
    • Incheon
    • Gwangju

    Fun fact: Daegu Town is the birthplace where V and Suga were born and raised

  6. 6. Which band did BTS collab with for My Universe

    • Coldplay
    • Imagine Dragons
    • Metallica
    • OneRepublic

    Fun fact: BTS collabed with Coldplay for My Universe.

  7. 7. What is V's favorite color as of 2026?

    • Grey
    • Blue
    • Purple
    • Red

    Fun fact: V's fave color is red. He wore a red tux for a photo shoot

  8. 8. What is the official color of BTS and ARMY

    • Yellow
    • Green
    • Orange
    • Purple

    Fun fact: purple is widely recognized as the symbolic and de facto official color of BTS and their fandom, ARMY

  9. 9. Who designed the logo for their comeback album Arirang?

    • V
    • Jin
    • J-Hope
    • Jungkook

    Fun fact: Jungkook is the BTS member that designed the logo for their comeback album Arirang

  10. 10. What word in Korean does Jin and J-Hope call each other?

    • Hobi
    • Hyung
    • Hyung-nim
    • Ssi

    Fun fact: Jin and J-Hope affectionately shows their friendship by calling each other Hobi

More BTS quizzes

All 31
btsarmy4life_kiara
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 31 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this BTS quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. What Date did BTS debut?

    Answer: June 13

    Fun fact: June 13, 2013 is when BTS officially debuted with the song No More Dreams. BTS has been around for 13 years

  2. 3. What is the name of Suga's solo artist name?

    Answer: Agust D

    Fun fact: Suga came up with the name Agust D because he took the initials of his birthplace and put his name Backwards

  3. 4. What is V's favorite food?

    Answer: Japchae

    Fun fact: V really loves Japchae hence why its his favorite

  4. 6. Which band did BTS collab with for My Universe

    Answer: Coldplay

    Fun fact: BTS collabed with Coldplay for My Universe.

  5. 7. What is V's favorite color as of 2026?

    Answer: Red

    Fun fact: V's fave color is red. He wore a red tux for a photo shoot

  6. 8. What is the official color of BTS and ARMY

    Answer: Purple

    Fun fact: purple is widely recognized as the symbolic and de facto official color of BTS and their fandom, ARMY

  7. 9. Who designed the logo for their comeback album Arirang?

    Answer: Jungkook

    Fun fact: Jungkook is the BTS member that designed the logo for their comeback album Arirang

  8. 10. What word in Korean does Jin and J-Hope call each other?

    Answer: Hobi

    Fun fact: Jin and J-Hope affectionately shows their friendship by calling each other Hobi