Skip to content
Hardest KickFlip quiz in the world!!!! - KickFlip quiz

Hardest KickFlip quiz in the world!!!!

ClassicEasy13 questionsAbout 3 min10 plays
by weflip · Lv 9 Stan

15 seconds per question.

Hall of fame

2 perfect scores · fastest 0:32
1amarulove13/130:32
2someone13/131:34
3someone12/130:39
4someone12/130:43
5weflip11/130:22
Play to put your name on this board.

About this quiz

This easy 13-question multiple-choice KickFlip quiz by weflip is about KickFlip songs such as Roar, Umm Great, Band-Aid and more and albums such as My First Flip. Its questions run from 2025 to 2026. 10 players have tried it so far.

Pass rate 60%

In this quiz

1

Hi!!​ Lets​ start with an easy question. What is the age range of all KickFlip members?

2

Which one of these songs belong in Kick Out, Flip Now!

3

What inclusions do you get in a KickFlip digipack(crush ver, umm great ver, get ready ver) excluding the preorder benefits?

10 more questions.

Show the 13 questions in this quiz

A preview of every question in this KickFlip quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). KickFlip · Easy · 13 questions. 13 multiple-choice questions.

  1. 1. Hi!!​ Lets​ start with an easy question. What is the age range of all KickFlip members?

    • 2001-2006
    • 2004-2007
    • 2005-2008
    • 2003-2008

    Fun fact: not so hard, was it?

  2. 2. Which one of these songs belong in Kick Out, Flip Now!

    • Code Red
    • Roar
    • Crush
    • Like A Monster
  3. 3. What inclusions do you get in a KickFlip digipack(crush ver, umm great ver, get ready ver) excluding the preorder benefits?

    • 2 pcs, poster, cd, photobook
    • 1pc, photobook, cd, circle shaped sticker
    • 2 pcs, photobook, cd
    • 1 pc, 1 poster, photobook, cd, circle shaped sticker

    Fun fact: Congrats if you got this right!!

  4. 4. How much songs do kickflip have as of May 2026?(excluding instrumentals)

    • 29 songs
    • 30 songs
    • 21 songs
    • 14 songs
  5. 5. Which member's representative animal haven't changed?

    • Donghwa
    • Minje
    • Amaru
    • Donghyeon
  6. 6. How much songs in My First Flip have an official choreography? (as of May 2026)

    • 5
    • 2
    • 3
    • 4
  7. 7. At what festival have OT7 KickFlip performed in?

    • waterbomb
    • mama awards
    • lollapalooza
    • coachella
  8. 8. On what day was My First Flip released on?

    • September 22nd 2025
    • September 9th 2025
    • September 17 2025 (don't u dare)
    • September 20th 2025
  9. 9. What was their fancon called?

    • WeFlip to KickFlip
    • Flippin' Kick It!
    • KickFlip to WeFlip
    • Kickin' Flip It!
  10. 10. What is their lightstick called?

    • Kick-Bong
    • Flip-Bong
    • Kickie-Bong
    • Flippie-Bong

    Fun fact: Correct me if this is wrong pls😭

  11. 11. What song did Donghyeon sing at the audition?

    • Fake Love - BTS
    • Love Yourself - Justin Bieber
    • DNA - BTS
    • Baby - Justin Bieber

    Fun fact: PLEASE correct me here too if I'm wrong

  12. 12. Which one of these songs WASN'T a pre-release?

    • Umm Great
    • Band-Aid
    • Electricity
    • Twenty
  13. 13. Which one of these idols AREN'T childhood friends with one of the KickFlip members?

    • Yunjin
    • Jongseob
    • Woonhak
    • Mina

More quizzes to play

weflip
Lv 9 Stan · 3 quizzes · 115 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this KickFlip quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 2. Which one of these songs belong in Kick Out, Flip Now!

    Answer: Code Red

  2. 3. What inclusions do you get in a KickFlip digipack(crush ver, umm great ver, get ready ver) excluding the preorder benefits?

    Answer: 1 pc, 1 poster, photobook, cd, circle shaped sticker

    Fun fact: Congrats if you got this right!!

  3. 4. How much songs do kickflip have as of May 2026?(excluding instrumentals)

    Answer: 30 songs

  4. 5. Which member's representative animal haven't changed?

    Answer: Donghwa

  5. 6. How much songs in My First Flip have an official choreography? (as of May 2026)

    Answer: 4

  6. 7. At what festival have OT7 KickFlip performed in?

    Answer: lollapalooza

  7. 8. On what day was My First Flip released on?

    Answer: September 22nd 2025

  8. 9. What was their fancon called?

    Answer: WeFlip to KickFlip

  9. 10. What is their lightstick called?

    Answer: Kick-Bong

    Fun fact: Correct me if this is wrong pls😭

  10. 11. What song did Donghyeon sing at the audition?

    Answer: Love Yourself - Justin Bieber

    Fun fact: PLEASE correct me here too if I'm wrong

  11. 12. Which one of these songs WASN'T a pre-release?

    Answer: Electricity

  12. 13. Which one of these idols AREN'T childhood friends with one of the KickFlip members?

    Answer: Yunjin