Skip to content
Guess the group from their lightstick - Boy Groups - General K-pop quiz

Guess the group from their lightstick - Boy Groups

ImageMedium20 questionsAbout 5 min24 plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

6 perfect scores · fastest 0:52
1someone20/200:52
2someone20/200:53
3light_a_matzATZ OT820/201:07
4someone19/201:01
5someone19/202:13
Play to put your name on this board.
Did you know

BIGBANG, debuting in 2006, are 2nd generation K-pop pioneers who helped pave the way for global K-pop acceptance. G-Dragon in particular became one of K-pop's most internationally recognized figures.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 20-question quiz by light_a_matz. 24 players have tried it so far.

Pass rate 67% · 3 likes

In this quiz

1

Which group does this lightstick belong to?

2

Which group does this lightstick belong to?

3

Which group does this lightstick belong to?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which group does this lightstick belong to?

    • Cortis
    • BTS
    • Bigbang
    • Stray Kids
  2. 2. Which group does this lightstick belong to?

    • DAY6
    • ATEEZ
    • SHINee
    • TXT
  3. 3. Which group does this lightstick belong to?

    • Pentagon
    • Beast
    • SHINee
    • BTOB
  4. 4. Which group does this lightstick belong to?

    • The Boyz
    • Bigbang
    • Winner
    • Oneus
  5. 5. Which group does this lightstick belong to?

    • Stray Kids
    • iKON
    • SF9
    • Block B
  6. 6. Which group does this lightstick belong to?

    • Stray Kids
    • Enhypen
    • ATEEZ
    • Cravity
  7. 7. Which group does this lightstick belong to?

    • Cortis
    • Riize
    • Zerobaseone
    • BoyNextDoor
  8. 8. Which group does this lightstick belong to?

    • DAY6
    • GOT7
    • LUN8
    • SF9
  9. 9. Which group does this lightstick belong to?

    • Block B
    • Bigbang
    • B.A.P
    • Beast
  10. 10. Which group does this lightstick belong to?

    • EXO
    • ASTRO
    • B.A.P
    • Seventeen
  11. 11. Which group does this lightstick belong to?

    • xikers
    • Stray Kids
    • 2PM
    • Enhypen
  12. 12. Which group does this lightstick belong to?

    • The KingDom
    • Seventeen
    • Bigbang
    • TVXQ
  13. 13. Which group does this lightstick belong to?

    • DKB
    • Seventeen
    • EXO
    • Winner
  14. 14. Which group does this lightstick belong to?

    • Enhypen
    • BTS
    • Monsta X
    • N.Flying
  15. 15. Which group does this lightstick belong to?

    • XLOV
    • xikers
    • Monsta X
    • EXO
  16. 16. Which group does this lightstick belong to?

    • 2PM
    • Beast
    • VIXX
    • BTOB
  17. 17. Which group does this lightstick belong to?

    • Pentagon
    • Day6
    • Super Junior
    • Winner
  18. 18. Which group does this lightstick belong to?

    • MCND
    • MBLAQ
    • Myname
    • Monsta X
  19. 19. Which group does this lightstick belong to?

    • Zerobaseone
    • BoyNextDoor
    • Modyssey
    • Riize
  20. 20. Which group does this lightstick belong to?

    • XLOV
    • xikers
    • XODIAC
    • Xdinary Heroes

More K-pop fandom quizzes

All 25
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 811 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: BTS

  2. 2. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: TXT

  3. 3. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: SHINee

  4. 4. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: The Boyz

  5. 5. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: iKON

  6. 6. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: ATEEZ

  7. 7. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Cortis

  8. 8. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: GOT7

  9. 9. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Block B

  10. 10. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: B.A.P

  11. 11. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Stray Kids

  12. 12. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Bigbang

  13. 13. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Seventeen

  14. 14. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Enhypen

  15. 15. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: EXO

  16. 16. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: VIXX

  17. 17. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Day6

  18. 18. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: Monsta X

  19. 19. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: BoyNextDoor

  20. 20. Which group does this lightstick belong to?

    Answer: xikers