Skip to content
GERÇEK BİR CORTİS FANISAN? - Cortis quiz

GERÇEK BİR CORTİS FANISAN?

ClassicMedium8 questionsAbout 2 min20 plays
by keonhoahn · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

4 perfect scores · fastest 0:24
1someone8/80:24
2coer_engene8/80:26
3someone8/80:34
4someone7/80:28
5someone7/80:46
Play to put your name on this board.
Did you know

did you know that Martin is the tallest member in CORTIS?!

Learn before you play: Cortis trivia

About this quiz

Test your Cortis knowledge with this medium 8-question quiz by keonhoahn. 20 players have tried it so far.

Pass rate 55% · 2 likes

In this quiz

1

Jamesin gerçək adı??

2

Cortisin Lideri kimdi??

3

Cortisden üzgüçü olan üzv??

5 more questions.

Show the 8 questions in this quiz

A preview of every question in this Cortis quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Cortis · Medium · 8 questions. 8 multiple-choice questions.

  1. 1. Jamesin gerçək adı??

    • Lee Xiao
    • Zhao Mingyu
    • Cha Moonbi
    • Zhao Yufan

    Fun fact: asaannn

  2. 2. Cortisin Lideri kimdi??

    • james
    • keonho
    • martin
    • seonghyeon

    Fun fact: bunuda bil knk

  3. 3. Cortisden üzgüçü olan üzv??

    • keonho
    • martin
    • james
    • juhoon

    Fun fact: şıp şıp şıp (kürek kaslarından bilinir kimdise)

  4. 4. Martin hansı milliyetlidir?

    • 🇫🇷🇰🇷
    • 🇰🇷🇺🇸
    • 🇮🇩🇰🇷
    • 🇰🇷🇨🇦

    Fun fact: AUUUUU MARTİN BİR MARKADIR

  5. 5. Hansı üzv Bts arxa danscı olub?

    • james
    • keonho
    • juhoon
    • martin

    Fun fact: eslinde jungkookun amma neyse

  6. 6. cola kimin travmasıdır?

    • martin
    • james
    • juhoon
    • seonghyeon

    Fun fact: poor coke

  7. 7. coer olmadan once ne islenirdi?

    • crayon
    • crews
    • cards
    • coketis
  8. 8. o şirin sarı kasa kimin kimindi?

    • keonho
    • james
    • martin
    • juhoon

More Cortis quizzes

All 11
keonhoahn
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 20 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Cortis quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Jamesin gerçək adı??

    Answer: Zhao Yufan

    Fun fact: asaannn

  2. 2. Cortisin Lideri kimdi??

    Answer: martin

    Fun fact: bunuda bil knk

  3. 3. Cortisden üzgüçü olan üzv??

    Answer: keonho

    Fun fact: şıp şıp şıp (kürek kaslarından bilinir kimdise)

  4. 4. Martin hansı milliyetlidir?

    Answer: 🇰🇷🇨🇦

    Fun fact: AUUUUU MARTİN BİR MARKADIR

  5. 5. Hansı üzv Bts arxa danscı olub?

    Answer: james

    Fun fact: eslinde jungkookun amma neyse

  6. 6. cola kimin travmasıdır?

    Answer: martin

    Fun fact: poor coke

  7. 7. coer olmadan once ne islenirdi?

    Answer: crayon

  8. 8. o şirin sarı kasa kimin kimindi?

    Answer: james