Skip to content
For the hardcore ReVeluvs - Guess the Red Velvet MV from a cropped image - Red Velvet quiz

For the hardcore ReVeluvs - Guess the Red Velvet MV from a cropped image

ImageMedium20 questionsAbout 5 min35 plays57% average of 35 completed plays
by geek · Lv 6 Stan

No timer on this quiz.

Hall of fame

1someone19/201:45
2someone18/202:41
3someone18/202:57
4someone18/202:59
5someone16/202:50
Play to put your name on this board.
Did you know

Red Flavor (2017) is the quintessential "Red" song - bright, summery, and energetic.

Learn before you play: Red Velvet trivia

About this quiz

This medium 20-question picture Red Velvet quiz by geek is about Red Velvet songs such as Power Up, Psycho, Automatic and more. 35 fans have taken it (57% average of 35 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 31%

In this quiz

1

Which MV is this?

2

Which MV is this?

3

Which MV is this?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this Red Velvet quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Red Velvet · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which MV is this?

    • Umpah Umpah
    • Love Splash!
    • Power Up
    • Red Flavor
  2. 2. Which MV is this?

    • Psycho
    • Birthday
    • Automatic
    • Chill Kill
  3. 3. Which MV is this?

    • Peek-A-Boo
    • Automatic
    • Baby, Not Baby
    • Naughty
  4. 4. Which MV is this?

    • Would U
    • Milky Way
    • SAPPY
    • Sweet Dreams
  5. 5. Which MV is this?

    • 28 Reasons
    • Naughty
    • Wish You Hell
    • WILDSIDE
  6. 6. Which MV is this?

    • Chill Kill
    • Really Bad Boy
    • Monster
    • Queendom
  7. 7. Which MV is this?

    • Milky Way
    • Cosmic
    • Like A Flower
    • Hello
  8. 8. Which MV is this?

    • Rebirth
    • Russian Roulette
    • #Cookie Jar
    • Rookie
  9. 9. Which MV is this?

    • Biggest Fan
    • Baby, Not Baby
    • One Of These Nights
    • Sunkiss
  10. 10. Which MV is this?

    • Red Flavor
    • Happiness
    • Sweet Dreams
    • Dear Diary
  11. 11. Which MV is this?

    • Rebirth
    • Russian Roulette
    • Umpah Umpah
    • Rookie
  12. 12. Which MV is this?

    • Feel My Rhythm
    • Nap Fairy
    • Queendom
    • Ice Cream Cake
  13. 13. Which MV is this?

    • Like A Flower
    • Queendom
    • Bad Boy
    • Biggest Fan
  14. 14. Which MV is this?

    • Happiness
    • Red Flavor
    • Power Up
    • Zimzalabim
  15. 15. Which MV is this?

    • TILT
    • Biggest Fan
    • Queendom
    • Power Up
  16. 16. Which MV is this?

    • Dear Diary
    • Hello
    • Would U
    • #Cookie Jar
  17. 17. Which MV is this?

    • Love Splash!
    • Umpah Umpah
    • Power Up
    • One Of These Nights
  18. 18. Which MV is this?

    • Ice Cream Cake
    • Cosmic
    • Zimzalabim
    • Sunkiss
  19. 19. Which MV is this?

    • Feel My Rhythm
    • Like Water
    • Like A Flower
    • Milky Way
  20. 20. Which MV is this?

    • Psycho
    • Chill Kill
    • Peek-A-Boo
    • RBB

More Red Velvet quizzes

All 7
geek
Lv 6 Stan · 1 quiz · 35 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Red Velvet quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which MV is this?

    Answer: Love Splash!

  2. 2. Which MV is this?

    Answer: Automatic

  3. 3. Which MV is this?

    Answer: Peek-A-Boo

  4. 4. Which MV is this?

    Answer: Sweet Dreams

  5. 5. Which MV is this?

    Answer: Naughty

  6. 6. Which MV is this?

    Answer: Monster

  7. 7. Which MV is this?

    Answer: Milky Way

  8. 8. Which MV is this?

    Answer: Russian Roulette

  9. 9. Which MV is this?

    Answer: Sunkiss

  10. 10. Which MV is this?

    Answer: Red Flavor

  11. 11. Which MV is this?

    Answer: Rebirth

  12. 12. Which MV is this?

    Answer: Ice Cream Cake

  13. 13. Which MV is this?

    Answer: Like A Flower

  14. 14. Which MV is this?

    Answer: Power Up

  15. 15. Which MV is this?

    Answer: Biggest Fan

  16. 16. Which MV is this?

    Answer: Dear Diary

  17. 17. Which MV is this?

    Answer: One Of These Nights

  18. 18. Which MV is this?

    Answer: Cosmic

  19. 19. Which MV is this?

    Answer: Like Water

  20. 20. Which MV is this?

    Answer: Psycho