Skip to content
FIFTY FIFTY DISCOGRAPHY QUIZ!!! - FIFTY FIFTY quiz

FIFTY FIFTY DISCOGRAPHY QUIZ!!!

ClassicMedium8 questionsAbout 2 min10 plays
by once_swith_angelotti · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

2 perfect scores · fastest 1:01
1once_swith_angelottiMina & Bae8/81:01
2someone7/80:29
3someone7/80:30
4someone7/81:21
5yunaish5/80:35
Play to put your name on this board.
Did you know

Their debut day was November 18, 2022.

About this quiz

This medium 8-question multiple-choice FIFTY FIFTY quiz by once_swith_angelotti is about FIFTY FIFTY songs such as Like a Bubble, SOS, Cupid and more and albums such as Imperfect-I'mperfect, Day & Night and more. 10 players have tried it so far.

some questions about FIFTY FIFTY DISCOGRAPHY!

Pass rate 50% · 3 likes · 1 comment

In this quiz

1

What is the title track of the group's latest release?

2

Which album contains the track "Skittlez"?

3

Which of the songs is the pre-release for the album "Love Tune"?

5 more questions.

Show the 8 questions in this quiz

A preview of every question in this FIFTY FIFTY quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). FIFTY FIFTY · Medium · 8 questions. 8 multiple-choice questions.

  1. 1. What is the title track of the group's latest release?

    • Like a Bubble
    • SOS
    • Cupid
    • Pookie
  2. 2. Which album contains the track "Skittlez"?

    • Imperfect-i'mperfect
    • Day & Night
    • Too Much Part 1
    • THE FIFTY
  3. 3. Which of the songs is the pre-release for the album "Love Tune"?

    • Push Your Love
    • Starry Night
    • SOS
    • Gravity

    Fun fact: Released on August 30, 2024

  4. 4. Which of these songs features Sabrina Carpenter?

    • ADONIS
    • Cupid
    • Work Of Art
    • Barbie Dreams
  5. 5. How many songs are on Fifty Fifty's debut album, THE FIFTY?

    • 4
    • 3
    • 5
    • 6

    Fun fact: Their debut day was November 18, 2022.

  6. 6. Which of the songs is an OST?

    • Heartbreak
    • Took It Too Far
    • Log In
    • My Wonder

    Fun fact: This one, along with "Hopping", is part of the "See You At Work Tomorrow!" series OST.

  7. 7. Which album contains two title tracks?

    • imperfect-i'mperfect
    • Winter Glow
    • The Beginning
    • Day & Night

    Fun fact: The title tracks are "Pookie" and "Midnight Special."

  8. 8. Which of the songs is a sub-unit?

    • Work Of Art
    • TAKE MY HAND
    • When You Say My Name
    • PERFECT

    Fun fact: The members participating in this song are Yewon, Hana, and Athena.

More quizzes to play

once_swith_angelotti
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 10 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this FIFTY FIFTY quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. What is the title track of the group's latest release?

    Answer: Like a Bubble

  2. 2. Which album contains the track "Skittlez"?

    Answer: Too Much Part 1

  3. 3. Which of the songs is the pre-release for the album "Love Tune"?

    Answer: Starry Night

    Fun fact: Released on August 30, 2024

  4. 4. Which of these songs features Sabrina Carpenter?

    Answer: Cupid

  5. 5. How many songs are on Fifty Fifty's debut album, THE FIFTY?

    Answer: 4

    Fun fact: Their debut day was November 18, 2022.

  6. 6. Which of the songs is an OST?

    Answer: My Wonder

    Fun fact: This one, along with "Hopping", is part of the "See You At Work Tomorrow!" series OST.

  7. 7. Which album contains two title tracks?

    Answer: Day & Night

    Fun fact: The title tracks are "Pookie" and "Midnight Special."

  8. 8. Which of the songs is a sub-unit?

    Answer: Work Of Art

    Fun fact: The members participating in this song are Yewon, Hana, and Athena.