Skip to content
Can You Recognize These Idols as Kids? - General K-pop quiz

Can You Recognize These Idols as Kids?

ImageMedium10 questionsAbout 3 min104 plays57% average of 104 completed plays
by kpopquizz · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

5 perfect scores · fastest 0:30
1someone10/100:30
2someone10/100:30
3someone10/100:31
4someone10/100:57
5someone10/101:37
Play to put your name on this board.
Did you know

Idol Room featured 'sole-cam' segments -- dedicated camera time on individual members during dances -- a highly anticipated segment.

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this medium 10-question quiz by kpopquizz. 104 fans have taken it (57% average of 104 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 39% · 1 like

In this quiz

1

Who is this idol as a child?

2

Who is this idol as a child?

3

Who is this idol as a child?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Medium · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Who is this idol as a child?

    • Jungkook
    • Jimin
    • V
    • Jin

    Fun fact: Jungkook was scouted by 7 agencies after his Big Hit audition

  2. 2. Who is this idol as a child?

    • Suzy
    • Taeyeon
    • IU
    • Yoona

    Fun fact: IU chose her stage name because I and You become one through music

  3. 3. Who is this idol as a child?

    • Jisoo
    • Jennie
    • Rose
    • Lisa

    Fun fact: Lisa was the only person accepted into YG from her audition in Thailand

  4. 4. Who is this idol as a child?

    • V
    • Jungkook
    • Jimin
    • RM

    Fun fact: V was a hidden trainee - even ARMYs did not know about him until debut day

  5. 5. Who is this idol as a child?

    • Lisa
    • Jennie
    • Joy
    • Irene

    Fun fact: Jennie lived in New Zealand for 5 years as a child

  6. 6. Who is this idol as a child?

    • Tzuyu
    • Momo
    • Nayeon
    • Sana

    Fun fact: Sana was scouted on the street while shopping in Japan

  7. 7. Who is this idol as a child?

    • Hyunjin
    • Felix
    • Han
    • Lee Know

    Fun fact: Hyunjin was street casted by JYP Entertainment

  8. 8. Who is this idol as a child?

    • Yujin
    • Wonyoung
    • Rei
    • Leeseo

    Fun fact: Wonyoung became the youngest member to win Produce 48 at age 14

  9. 9. Who is this idol as a child?

    • Karina
    • Winter
    • Giselle
    • Ningning

    Fun fact: Karina trained at SM for 4 years before debuting with aespa

  10. 10. Who is this idol as a child?

    • Daesung
    • Taeyang
    • T.O.P
    • G-Dragon

    Fun fact: G-Dragon has been a trainee since age 8 and appeared in a music video at age 5

More General K-pop quizzes

All 173
kpopquizz
Lv 5 Casual Fan · 135 quizzes · 3.6k plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Who is this idol as a child?

    Answer: Jungkook

    Fun fact: Jungkook was scouted by 7 agencies after his Big Hit audition

  2. 2. Who is this idol as a child?

    Answer: IU

    Fun fact: IU chose her stage name because I and You become one through music

  3. 3. Who is this idol as a child?

    Answer: Lisa

    Fun fact: Lisa was the only person accepted into YG from her audition in Thailand

  4. 4. Who is this idol as a child?

    Answer: V

    Fun fact: V was a hidden trainee - even ARMYs did not know about him until debut day

  5. 5. Who is this idol as a child?

    Answer: Jennie

    Fun fact: Jennie lived in New Zealand for 5 years as a child

  6. 6. Who is this idol as a child?

    Answer: Sana

    Fun fact: Sana was scouted on the street while shopping in Japan

  7. 7. Who is this idol as a child?

    Answer: Hyunjin

    Fun fact: Hyunjin was street casted by JYP Entertainment

  8. 8. Who is this idol as a child?

    Answer: Wonyoung

    Fun fact: Wonyoung became the youngest member to win Produce 48 at age 14

  9. 9. Who is this idol as a child?

    Answer: Karina

    Fun fact: Karina trained at SM for 4 years before debuting with aespa

  10. 10. Who is this idol as a child?

    Answer: G-Dragon

    Fun fact: G-Dragon has been a trainee since age 8 and appeared in a music video at age 5