Skip to content
General K-pop

Can You Name These Male K-pop Idols?

ImageEasy10 questionsAbout 3 min62 plays84% average of 62 completed plays
by kpopquizz · Lv 5 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

24 perfect scores · fastest 0:26
1someone10/100:26
2someone10/100:28
3someone10/100:28
4meowaubr3y10/100:30
5someone10/100:30
Play to put your name on this board.
Did you know

They do have a "Dancing Like Butterfly Wings", but no "Butterfly" !

Learn before you play: General K-pop trivia

About this quiz

Test your General K-pop knowledge with this easy 10-question quiz by kpopquizz. 62 fans have taken it (84% average of 62 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 81%

In this quiz

1

Who is this idol?

2

Who is this idol?

3

Who is this idol?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this General K-pop quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). General K-pop · Easy · 10 questions. 10 image-based questions.

  1. 1. Who is this idol?

    • Bang Chan
    • Changbin
    • Han
    • Felix

    Fun fact: Bang Chan was a JYP trainee for 7 years before debuting

  2. 2. Who is this idol?

    • Soobin
    • Yeonjun
    • Beomgyu
    • Taehyun

    Fun fact: Soobin is the leader and tallest member of TXT

  3. 3. Who is this idol?

    • Hoshi
    • Woozi
    • DK
    • Seungkwan

    Fun fact: Hoshi created SEVENTEEN famous synchronized choreographies

  4. 4. Who is this idol?

    • San
    • Wooyoung
    • Hongjoong
    • Seonghwa

    Fun fact: San is known for his intense stage presence and facial expressions

  5. 5. Who is this idol?

    • Jaemin
    • Jeno
    • Haechan
    • Mark

    Fun fact: Jaemin took a hiatus due to a herniated disc but came back stronger

  6. 6. Who is this idol?

    • Sunghoon
    • Jay
    • Jake
    • Heeseung

    Fun fact: Sunghoon was a competitive figure skater before becoming an idol

  7. 7. Who is this idol?

    • Baekhyun
    • D.O.
    • Chen
    • Kai

    Fun fact: Baekhyun solo album Delight sold over 1 million copies

  8. 8. Who is this idol?

    • Taemin
    • Key
    • Onew
    • Minho

    Fun fact: Taemin debuted at just 14 years old with SHINee

  9. 9. Who is this idol?

    • Jackson
    • Mark
    • BamBam
    • Yugyeom

    Fun fact: Jackson is also a successful solo artist in China

  10. 10. Who is this idol?

    • Hongjoong
    • San
    • Wooyoung
    • Yunho

    Fun fact: Hongjoong writes and produces most of ATEEZ music

More K-pop idol quizzes

All 22
kpopquizz
Lv 5 Casual Fan · 136 quizzes · 3.6k plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this General K-pop quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Who is this idol?

    Answer: Bang Chan

    Fun fact: Bang Chan was a JYP trainee for 7 years before debuting

  2. 2. Who is this idol?

    Answer: Soobin

    Fun fact: Soobin is the leader and tallest member of TXT

  3. 3. Who is this idol?

    Answer: Hoshi

    Fun fact: Hoshi created SEVENTEEN famous synchronized choreographies

  4. 4. Who is this idol?

    Answer: San

    Fun fact: San is known for his intense stage presence and facial expressions

  5. 5. Who is this idol?

    Answer: Jaemin

    Fun fact: Jaemin took a hiatus due to a herniated disc but came back stronger

  6. 6. Who is this idol?

    Answer: Sunghoon

    Fun fact: Sunghoon was a competitive figure skater before becoming an idol

  7. 7. Who is this idol?

    Answer: Baekhyun

    Fun fact: Baekhyun solo album Delight sold over 1 million copies

  8. 8. Who is this idol?

    Answer: Taemin

    Fun fact: Taemin debuted at just 14 years old with SHINee

  9. 9. Who is this idol?

    Answer: Jackson

    Fun fact: Jackson is also a successful solo artist in China

  10. 10. Who is this idol?

    Answer: Hongjoong

    Fun fact: Hongjoong writes and produces most of ATEEZ music