Skip to content
BTS - Guess the MV from the screenshot - BTS quiz

BTS - Guess the MV from the screenshot

ImageMedium20 questionsAbout 5 min39 plays81% average of 39 completed plays
by light_a_matz · Lv 11 Bias

15 seconds per question.

Hall of fame

7 perfect scores · fastest 0:52
1someone20/200:52
2someone20/201:12
3someone20/201:16
4jwlxz20/201:28
5someone20/201:40
Play to put your name on this board.
Did you know

HYYH (화양연화) is a classical Chinese phrase meaning 'the most beautiful moment in life' -- the era that defined BTS's artistic identity.

Learn before you play: BTS trivia

About this quiz

This medium 20-question picture BTS quiz by light_a_matz is about BTS songs such as FAKE LOVE, Dynamite, SWIM and more. 39 fans have taken it (81% average of 39 completed plays). Think you can beat that?

Pass rate 74% · 3 likes

In this quiz

1

Which MV is this from?

2

Which MV is this from?

3

Which MV is this from?

17 more questions.

Show the 20 questions in this quiz

A preview of every question in this BTS quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). BTS · Medium · 20 questions. 20 image-based questions.

  1. 1. Which MV is this from?

    • War of Hormones
    • Boy In Luv
    • No More Dream
    • Run
  2. 2. Which MV is this from?

    • FIRE
    • DNA
    • Save ME
    • N.O
  3. 3. Which MV is this from?

    • Fake Love
    • DNA
    • Dynamite
    • IDOL
  4. 4. Which MV is this from?

    • We Are Bulletproof Pt.2
    • Boy With Luv
    • No More Dream
    • N.O
  5. 5. Which MV is this from?

    • Danger
    • Dope
    • Permission to Dance
    • Run
  6. 6. Which MV is this from?

    • Save ME
    • Fake Love
    • Blood, Sweat & Tears
    • I Need U
  7. 7. Which MV is this from?

    • ON
    • Not Today
    • Life Goes On
    • SWIM
  8. 8. Which MV is this from?

    • 2.0
    • Hooligan
    • Dynamite
    • Spring Day
  9. 9. Which MV is this from?

    • DNA
    • IDOL
    • N.O
    • ON
  10. 10. Which MV is this from?

    • Dope
    • SWIM
    • Boy With Luv
    • RUN
  11. 11. Which MV is this from?

    • We Are Bulletproof Pt.2
    • Danger
    • Spring Day
    • Not Today
  12. 12. Which MV is this from?

    • Dynamite
    • Spring Day
    • Just One Day
    • Not Today
  13. 13. Which MV is this from?

    • Hooligan
    • Blood, Sweat & Tears
    • DNA
    • Butter
  14. 14. Which MV is this from?

    • Yet To Come
    • IDOL
    • Normal
    • DNA
  15. 15. Which MV is this from?

    • Permission to Dance
    • Spring Day
    • Save Me
    • Butter
  16. 16. Which MV is this from?

    • Dynamite
    • Boy With Luv
    • Butter
    • SWIM
  17. 17. Which MV is this from?

    • Not Today
    • Yet To Come (The Most Beautiful Moment)
    • Run
    • Spring Day
  18. 18. Which MV is this from?

    • Fake Love
    • Blood, Sweat & Tears
    • Dope
    • Hooligan
  19. 19. Which MV is this from?

    • Run
    • Save ME
    • ON
    • No More Dream
  20. 20. Which MV is this from?

    • NORMAL
    • SWIM
    • Stay Gold
    • War of Hormones

More BTS quizzes

All 31
light_a_matz
Lv 11 Bias · 37 quizzes · 793 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this BTS quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. Which MV is this from?

    Answer: Boy In Luv

  2. 2. Which MV is this from?

    Answer: FIRE

  3. 3. Which MV is this from?

    Answer: IDOL

  4. 4. Which MV is this from?

    Answer: No More Dream

  5. 5. Which MV is this from?

    Answer: Danger

  6. 6. Which MV is this from?

    Answer: I Need U

  7. 7. Which MV is this from?

    Answer: Not Today

  8. 8. Which MV is this from?

    Answer: 2.0

  9. 9. Which MV is this from?

    Answer: N.O

  10. 10. Which MV is this from?

    Answer: RUN

  11. 11. Which MV is this from?

    Answer: We Are Bulletproof Pt.2

  12. 12. Which MV is this from?

    Answer: Spring Day

  13. 13. Which MV is this from?

    Answer: Blood, Sweat & Tears

  14. 14. Which MV is this from?

    Answer: DNA

  15. 15. Which MV is this from?

    Answer: Permission to Dance

  16. 16. Which MV is this from?

    Answer: Butter

  17. 17. Which MV is this from?

    Answer: Yet To Come (The Most Beautiful Moment)

  18. 18. Which MV is this from?

    Answer: Fake Love

  19. 19. Which MV is this from?

    Answer: ON

  20. 20. Which MV is this from?

    Answer: SWIM