Skip to content
Are you a real eyekon? - KATSEYE quiz

Are you a real eyekon?

ClassicMedium12 questionsAbout 3 min359 plays82% average of 359 completed plays
by omgiamaeyekon · Lv 3 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

71 perfect scores · fastest 0:18
1someone12/120:18
2someone12/120:19
3gllit_elisse12/120:22
4someone12/120:22
5someone12/120:23
Play to put your name on this board.
Did you know

Yes they are owned by hybe and geffen!

Learn before you play: KATSEYE trivia

About this quiz

This medium 12-question multiple-choice KATSEYE quiz by omgiamaeyekon is about KATSEYE songs such as Debut, Touch, Tonight I Might and more and albums such as BEAUTIFUL CHAOS. Its questions run from 2021 to 2024. 359 fans have taken it (82% average of 359 completed plays). Think you can beat that?

I was very bored so I made this quiz

Pass rate 80% · 7 likes

In this quiz

1

What was katseyes debut song?

2

When was the group made?

3

Who is the leader of katseye?

9 more questions.

Show the 12 questions in this quiz

A preview of every question in this KATSEYE quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). KATSEYE · Medium · 12 questions. 12 multiple-choice questions.

  1. 1. What was katseyes debut song?

    • Debut
    • Touch
    • Tonight I might
    • Gnarly

    Fun fact: Yes debut was katseyes debut song

  2. 2. When was the group made?

    • 2021
    • 2023
    • 2024
    • 2022

    Fun fact: Yes katseye was made in. 2024

  3. 3. Who is the leader of katseye?

    • Megan
    • Lara
    • Sophia
    • Daniela

    Fun fact: Sophia is the leader

  4. 4. Which member went on hiatus in 2026?

    • Megan
    • Manon
    • Sophia
    • Lara

    Fun fact: Manon is currently on hiatus so you are right☆

  5. 5. Who did they collab with?

    • Illit [le ssferim]
    • Blackpink
    • New jeans
    • Ive

    Fun fact: You are right! They collabed with illit and le ssefarim (iconic by mistake)

  6. 6. What is katseyes first ep?

    • SIS
    • Beautiful chaos
    • Wild
    • (Manon come back)

    Fun fact: You are right their first ep was sis

  7. 7. What song is not on their eps?

    • Flame
    • Bel air
    • Gnarly
    • Hootie fruiti

    Fun fact: Flame is not on ep so you are right

  8. 8. Who is katseyes makne?

    • Sophia
    • Lara
    • Manon
    • Yoonchae

    Fun fact: Yoonchae Is 18 and the rest are in their 20s so you are right!

  9. 9. What are they owned by?

    • Hybe x geffen
    • Jyp entertainment.
    • Cube entertainment
    • 😭😭😭

    Fun fact: Yes they are owned by hybe and geffen!

  10. 10. Which member was born in December 6?

    • Megan
    • Dani
    • Lara
    • Yoonchae

    Fun fact: You are right it is yoonchae!

  11. 11. What is katseyes fandom name?

    • Eyeshadows
    • Cuties
    • Brain
    • Eyekon

    Fun fact: You are right it is eyekon!

  12. 12. What do you say to me for working on this?

    • Thank you mommy
    • Ew this is the worse quiz ever dont make a quiz ever again
    • Senpai I love this
    • Wtf😡

    Fun fact: You are very right senpai I love this is very nice😍😍

More KATSEYE quizzes

All 6
omgiamaeyekon
Lv 3 Casual Fan · 1 quiz · 359 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this KATSEYE quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 1. What was katseyes debut song?

    Answer: Debut

    Fun fact: Yes debut was katseyes debut song

  2. 2. When was the group made?

    Answer: 2024

    Fun fact: Yes katseye was made in. 2024

  3. 3. Who is the leader of katseye?

    Answer: Sophia

    Fun fact: Sophia is the leader

  4. 5. Who did they collab with?

    Answer: Illit [le ssferim]

    Fun fact: You are right! They collabed with illit and le ssefarim (iconic by mistake)

  5. 6. What is katseyes first ep?

    Answer: SIS

    Fun fact: You are right their first ep was sis

  6. 7. What song is not on their eps?

    Answer: Flame

    Fun fact: Flame is not on ep so you are right

  7. 8. Who is katseyes makne?

    Answer: Yoonchae

    Fun fact: Yoonchae Is 18 and the rest are in their 20s so you are right!

  8. 9. What are they owned by?

    Answer: Hybe x geffen

    Fun fact: Yes they are owned by hybe and geffen!

  9. 11. What is katseyes fandom name?

    Answer: Eyekon

    Fun fact: You are right it is eyekon!

  10. 12. What do you say to me for working on this?

    Answer: Senpai I love this

    Fun fact: You are very right senpai I love this is very nice😍😍