Skip to content
Are you a real COER? - Cortis quiz

Are you a real COER?

ClassicMedium10 questionsAbout 3 min92 plays73% average of 92 completed plays
by shoulderkimchi · Lv 4 Casual Fan

15 seconds per question.

Hall of fame

10 perfect scores · fastest 0:20
1someone10/100:20
2someone10/100:22
3someone10/100:24
4someone10/100:26
5someone10/100:31
Play to put your name on this board.
Did you know

This album runs for exactly 17 minutes and 33 seconds in digital form.

Learn before you play: Cortis trivia

About this quiz

This medium 10-question multiple-choice Cortis quiz by shoulderkimchi is about Cortis songs such as What You Want, GO!, REDRED and more. Its questions run from 2025 to 2026. 92 fans have taken it (73% average of 92 completed plays). Think you can beat that?

Cortis quiz

Pass rate 68% · 3 likes

In this quiz

1

Who was born on February 14 , 2009?

2

When did CORTIS debut?

3

If Keonho focused on swimming , how many members would cortis be?

7 more questions.

Show the 10 questions in this quiz

A preview of every question in this Cortis quiz. Try it first. Answers and explanations are at the bottom of the page (spoilers). Cortis · Medium · 10 questions. 10 multiple-choice questions.

  1. 1. Who was born on February 14 , 2009?

    • Keonho
    • Juhoon
    • Martin
    • James
  2. 2. When did CORTIS debut?

    • September 20 , 2025
    • October 6 , 2025
    • January 11 , 2026
    • August 18 , 2025
  3. 3. If Keonho focused on swimming , how many members would cortis be?

    • 4
    • 5
    • 3
    • 6
  4. 4. Who is the Visual of the group?

    • Juhoon and Keonho
    • Martin
    • Seonghyeon
    • James
  5. 5. Who is good at everything, but doesn't tell he is?

    • Martin
    • Keonho
    • Seonghyeon
    • Juhoon
  6. 6. What were the names of Juhoons turtles?

    • Choco and just turtle
    • Choco and no name
    • He doesn't have turtles
    • Rocky and Choco
  7. 7. What was their debut song?

    • What you want
    • GO!
    • REDRED
    • JoyRide
  8. 8. Who is the tallest?

    • Martin
    • Juhoon
    • Keonho
    • James
  9. 9. Who did the Spiderman trend?

    • Juhoon
    • Keonho
    • James
    • Seonghyeon
  10. 10. Who likes burnt food?

    • Seonghyeon
    • James
    • Juhoon
    • Keonho

More Cortis quizzes

All 11
shoulderkimchi
Lv 4 Casual Fan · 1 quiz · 92 plays
Answers & explanations

Spoilers: the right answer to each question of this Cortis quiz, with its explanation and source when we have one.

  1. 2. When did CORTIS debut?

    Answer: August 18 , 2025

  2. 3. If Keonho focused on swimming , how many members would cortis be?

    Answer: 3

  3. 4. Who is the Visual of the group?

    Answer: Juhoon and Keonho

  4. 5. Who is good at everything, but doesn't tell he is?

    Answer: Juhoon

  5. 6. What were the names of Juhoons turtles?

    Answer: Choco and no name

  6. 7. What was their debut song?

    Answer: What you want

  7. 9. Who did the Spiderman trend?

    Answer: James

  8. 10. Who likes burnt food?

    Answer: Seonghyeon